prosim ta rng,a aky mas nazor na vitaminy uzivane na lacny zaludok???aj to prispieva k detoxikacii???a je dolezity vitamin C pre detoxikaciu?
Otázky na RNG
Ďakujem pekne za odpoveď p.RNG, probiotiká som nasadila pri liečbe ANTB Ciphin 500g pred 3 týždňami, na zažívaní je to hneď pozitívne cítiť :).
Vďaka celkovo za dobré rady, bodaj by lekári prípadný chorobný stav pacientovi vždy takto jednoducho a jasne popísali, ušetrilo by sa veľa energie na oboch stranách pri liečbe.
Veľa dobrého zdravia prajem.
Dakujem pekne za odpoved, este musim zistit ako si tie uvedene vyrobky objednat. skusim pohladat v temach, nech vas neotravujem:-))
Citrovital nie je citricidal, jeho ucinnost je pochybna.Data na ucinnost su len pre originalny citricidal firmy BioResearch alebo GSE(33% citricidal) firmy NutriBiotic.
Candimin zatial neudava mnozstvo ucinnej latky v oreganovom oleji, carvacrolu, pre to odporucam brat take doplnky, ktore tuto zlozku maju presne uvedenu, ako napr Oregano Oil firmy NOW, ktory ma obsah vyse 100 mg carvacrolu v kazdej kapsuli.
Navyse take davky korenia sa lepsie beru v kapsuliach nez paliacich kvapkach.
Spravna davka carvacrolu proti candide je 3x100 mg najmenej denne.
pan RNG potrebovala by som poradit co uzivat na opakovane vaginalne mykozy. Som 7 tyzdnov na protikvasinkovej diete, travenie sa upravilo, uzivam chlorellu, citrovital ale netusim co mi pomoze na vaginalnu mykozu. Chemicke lieky som uz vylucila. Pomoze mi GES alebo Candimin?
oprava preklepu, MRSA=methycilin resistent strep. aureus, kde methycilin je velmi silne atb.
oxalom, ja zijem v USA, neviem ako sa da zo Slovenska co nakupovat, to mi pisu len ini dopisovatelia, takze som informovany len "z druhej ruky" ako sa hovori.
Stafylokokus aureus je bezna bakteria, s ktorou si obvykle zdrave telo s dobrym crevnym osadenim(probiotika) poradi, takze v prvom rade si treba napravit travenie a crevnu floru.
Ak je to na nestastie druh, co je atb odolny(NRSA), citricidal-roztok by ho mal bez problemu odstranit.
Kedze sa jedna o potravinovy doplnok, nie oficialne liek, tak nehovorime o lieceni, len o zniceni mikrobov.
Telo ich bezne nici roznymi latkami, co samo vyraba a najma latkami, co pre telo vyraba nasa zdrava(teda ked je...) probioticka flora, ktoru si treba udrzovat.
"RNG
10.07.09 15:41
parazity fuj, ked sa pozries na google.com pod heslom antiparasitic, Hulda Clark, najdes tam plno zdrojov ovela lacnejsich, aj pod 20 dolarov.
Pozri napr na Onelifeusa.com, kde je to pod 17 dolarov.
Tam som to aj ja povodne kupoval pre moje obchody"
Dobry den,
chcem sa opýtať či sa dá ešte nakupovať na Onelifeusa.com, pretože pri registrácii sa dá zadať krajina iba "United states". Majú dobré ceny a nemôžem od nich kupovať.
ďakujem.
Dobrý deň, otázka hlavne pre pána RNG.
Som v období začínajúcej menopauzy. Užívam Wild yam 2x1 tabletku a tiež beriem púpalku 1x500mg a olej z boráka 1x1000mg.
Kedže olej z púpalky a boráka sa zaraďujú ako zdroj omega 6, chcem sa spýtať, či by nebolo potrebné zároveň užívať tiež aj omega 3 na vyváženie zvýšeného príjmu omega 6, prípadne 9 ?
Dobrý deň RNG,
zistili mi masívne Staphylococcus Aurea v hrdle, prečítala som si čo-to o Citricidale atd v Tvojich príspevkoch, no nikde som sa nedočítala ako dlho sa má daná liečba brať aby bola dosiahnutá dobrá účinnosť?
Má liečba vplyv na plánované tehotenstvo?
Vďaka za skorú odpoveď.