prosim ta rng,a aky mas nazor na vitaminy uzivane na lacny zaludok???aj to prispieva k detoxikacii???a je dolezity vitamin C pre detoxikaciu?
Otázky na RNG
dik, mozes mi pls napisat co je to za firma a kolko to cca vychadza ? na mail robo.robik@centrum.sk
robikd: Ja objednavam tu (volat treba v beznej pracovnej dobe): 0902 514 721
ahojte mojim problemom je zapach z ust.absolvovala som kompletne zubne vysetrenia,hadicku do zaludka,krvne cesty a vsetko v poriadku.z vyteru v hrdle mi vysiel zlaty stafylokok.uzivala som antibiotika SUMAMED ktory tuto bakteriu nici a naozaj-zapach zazracne zmizol avsak len na tyzden ked sumamed posobil v tele.co teraz robit? skusam koloidne striebro, pijem 5 ml denne uz mesiac ale ziadny vysledok.mam zmenit davkovanie? alebo ina alternativa? poradte,dakujem uz som zufala.
naozaj nevie nik poradit?
rad by som vedel, kde sa da zohnat strieborna voda vo vatsom mnozstve a za lepsiu cenu ako ponukaju lekarne alebo na nete, jedno balenie som si objednal, ale mina sa rychlo, a ked ho chcem uzivat v dostatocnom mnozstve aby bol ucinny aj na HP, tak ako to popisuje RNG, tak to mam na par dni, dakujem
Take davky odporucal spolu s vitaminom C a E uz Linus Pauling so svojim kolektivom na zlepsenie tvorby dhovlaknovych kolagenov=proti starnutiu organizmu, lebo kolageny su vlastne nosna konstrukcia v celom tele.
Fytova kyselina znizuje absorbciu vapnika, ale nie prilis. Ked jes dost zelenin s obsahom mineralov, tak nemas ziadne problemy.
Elektrosmog je velmi komplikovana tema. Je to zalezitost statickych nabojov, elektrickych poli, magnetickych poli, roznych ich frekvencii a elmag. ziarenia.
Ked sa nebojis pouzivat mobilny telefon, tak ine zdroje voci tomu su podstatne slabsie.
Jediny vyskum(statistika) aj to pochybne vedena bola na pravdepodobnost rakovin pre ludi byvajucich tesne pod stoziarmi vysokeho napatia a prudov s neustalymi koronami okolo drotov, a snad tam je mozna nejaka ta mala zavislost.
Samozrejme ludia pri obsluhe silnych radarov, to je ina stranka mince.Alebo vysielacie veze s vykonmi c stovkach kilovatov v bezprostrednej blizkosti.
Ale zatial na domace spotrebice, okrem zle tienenych mikrovlniek , pripadne pri hlave drzane mobilne telefony, najma silne satelitne,nie su v literature dostatocne dokazy na skodlivost
1. vdaka za rychlu a dobru odpoved . ale pri brani roznych doplnkov na imunitu sa nemusim asi obavat ze dlhodobe branie 2,5gargininu a 1,2g ornitinu dene?
2. a este mam otazku ci je dost kyseliny fytovej v nelupanej ryzi aby ma ohrozial v strebavani vapnika pri pravidelnom konzumovani
3.a este poslednu otazku na teba ako fyzika....alektrosmog existuje alebo neeixstuje v tarkej miere aby nam skodil , respktive je v poriadku spat v izbe kde ma clovke pocitac televizor... preda len kondenzatory su nabite asi aj ked je psotrebis vypaty ,moze to skodit podla teba?
dakujem pekne
Niektore aminokyseliny podporuju vyvoj virusov ine zas potlacaju. Arginin a ornitin podporuju, L lysin potlaca.
Ziadny potravinovy doplnok nemoze uskodit, inac by nebol schvaleny na trh lekarmi a hygienikmi aj na Slovensku.
Mucuna pruriens je druh africkeho bobu, ktory obsahuje az 2.5 % L-DOPY, nas konsky bob obsahuje asi 1 -1.5%.
Ucinne davky cistej L-DOPY su od 250 do 1200 mg.
Neviem, na co si bral betablokatory, nie je to najlepsie rieseni problemov.
Dopamin sa meni na adrenalin vo vacsich mnozstvach len pri velmi nizkej hladine serotoninu.
Nemyslim ze sa musis obavat velmi.
a est esom sa chcel spytat ci arginin podporuje herpes virus ako sa niekde pise