Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Otázky na RNG

delphia

dakujem za odpoved
zial, klasicky krb na drevo neprichadza do uvahy, nakolko byvame v panelaku a nemame komin. krb chceme v prvom rade na temperovanie obyvacky na obdobie, ked sa uz alebo este nekuri a v byte je chladno- lavne vecer pri telke.

RNG

Nuz velmi neodporucam vnutorne spalovanie, lebo znizuje mnozstvo kyslika v obyvacom poriestore, ale co sa tyka tvrdenia, ze to palivo produkuje len CO2 a vodu, to je jemne prehnane, lebo len 96% je to alkohol a iste su do toho dane rozne pridavky, aby nebol pitny.Spominaju dokonca aromatizaciu, tj iste nejake chemikalie, co sa nespalia a prejdu do vnutorneho priestoru.
Ja mam rad krby vseobecne, ale na drevo, nie nejake nahrazky.
A drevo je tiez spalovane na CO2 a vodu, ako celuloza na aspon 96%.
Pritom sa z niektorych dreiv uvolnuju pri zahrievani aromaticke latky, zarucene prirodne, nie ziadne pridavne chemikalie a niektore z nich su dokonca liecive(zivice)
Alkohol ako palivo je velmi drahy, takze ked pomyslate na prikurenie krbom, tak je to pridrahy spas.

delphia

dobry den RNG. zvazujeme kupu biokrbu. kuri sa v nom specialnym alkoholom. sice predajcovia tvrdia, ze pri jeho spalovani nevznikaju ziadne zdraviu skodlive plyny, ale rada by som precitala tvoj nazor. dakujem

www.biokrby-studio.sk

RNG

Inac zluceniny zinku su netoxicke a ucinnejsie ako bismuth(ranitidine alebo na zaludok skodlivy salicilat), ktory je ako tazky kov vlastne zamorenie tela.
Mozno aj bismuth prispieva k tomu , ze niekedy atb. neucinne na bakterie, to bolo pozorovane na mnohych ludoch s inac liecitelnymi nakazami, ze im nezabrali atb. ked bolo telo zamorene tazkymi kovami.

RNG

Koloidna strieborna voda ma ucinok v zaludku trvajuci len doslova sekundy, ale za ten cas staci vybit hromady mikrobov.
Nepoznam ziadne kontraindikacie na nu s nicim, tj mozes ju pouzivat kedykolvek a s cimkolvek, len ju nesmies pred vypitim nijak s nicim miesat.
Najucinnejsia je samozrejme na prazdny zaludok, lebo tak ma najvyssiu koncentaciu=nezriedi sa jedlom a kyselinami.
Pouzivanie "za lyzicku" je prinizke, ja odporucam 4x2 lyzice na rychly ucinok.
Moj brat bral na H.p. 3x poldeci denne a za 3 tyzdne nebolo po H.p. ani stopy(potvrdene dychovym testom a bolo to pred skoro 3 rokmi a dodnes nema problemy s H.p.)

robikd

dakujem, len co s tou striebornou vodou, pockat az po antibiotikach alebo ist do toho uz aj pocas nich? ant. mam na 10 dni a este dalsich 15 bismut. dik

RNG

Inac helicid znizuje obsah kyselin v zaludku a tym umoznuje rozmnozovanie sa roznych mikrobov v zaludku, vcitane H.p.

RNG

Kedze sa H.p moze ziskat znova a znova, nemyslim, ze liecenie stale a stale kombinaciou antibiotik je velmi rozumne.
Casto napravenie hladiny kyselin doplnkom kyselin a branie pravidelne doplnku zinku staci H.p.nakazu odvratit.
A to hovorime o neskodnych potravinovych doplnkoch, ktore treba aj tak brat, ked mame v tele niecoho nedostatok.
Na bolavy zaludok je dobre brat hojive DGL(vytazok zo sladovky hladkoplodej(licorice)

robikd

Dobry deň, mam otazku na RNG, určite to tu už niekde na fore bolo ale je toho vela, takže : pred tromi rokmi mi bol zistený helikobakter na gastro ,liečeny antib., zrejme neučinne , pretože problemy neustavali, na kontrolu ma totiž lekarka neobjednala, na tu som sa objednal až sam po trištvrte roku sam, tam mi lekar oznamil že HP nemam ,lebo vraj žaludok s HP vyzera inak, a to mi nebral ani vzorku(myslim že to bola chyba), na dalšiu kontrolu som sa zmohol až po dalšich dvoch rokoch, už u ineho lekara kde bol zase pozitivny, aj ked od pohladu do žaludka mi aj tento Dr. tvrdil , že na HP to nevyzera, zase nasledovali ANT. , ale na dychovom teste po 2 mesiacoch, som bol zase poz., dostal som 4komb. s bismutom, a idem ju prave vybrat, inak Hp mi sposobuje mierne zaživacie problemy a očasne pobolievanie žaludka, ktore sa po poslednej liečbe trochu zmiernilo, možno aj preto že sa snažim tolko sa nesledovat a nestresovat, lebo ma to psychicky dost ubíja , ale konečne k otázke: dopočul so sa o účinkoch striebornej vody a zinku na HP, možem to začat brat aj subežne s ANT. alebo počkať po liečbe , po akom čase? alebo počkať až na vysledok dalšieho testu?inak mam pedpisanu kombinaciu : dobexyn, ciphin, bismut,helicid. Ďakujem za odpoveď

5qo

inak poskodenie srdca zo zapalu moze byt(aj ked malo pravedpodobne) aj priamo niektorymi liekmy alebo drogami alebo nepriamo oslabuju sval ktory si to potom odnese(viď moj pripad-PENTASA liek-dakujem vam inteligenti doktori). neviem kde to zijeme ked taketo svinstvo nanutia beztrestne ludom. este aj na pribalovom letaku je to -sposobuje zapal srdcoveho svalu