Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Otázky na RNG

Jerry911

S tým súhlasím. Myslím si, že každý potrebuje probiotiká. Mne sa skôr jednalo o to, či ten lugol ako dezinfekčný prostriedok, v dávkach ktoré som uviedol, ničí aj dobré baktérie alebo nie. A ďakujem za váš čas.

RNG

Osobne odporucam kazdemu aspon raz tyzdenne brat probiotika, lebo prirodzeny zdroj probiotik, ktory kedysi pre nas existoval boli podne bakterie a neumyta zelenina, co je dnes z hladiska hygieny nemyslitelne.
Kedze dostavame teda ovela menej probiotik dnes kvoli hygiene, nez telo potrebuje na rekolonizaciu criev, je dolezite si ich dodat.
Povodne navody dodavania boli kvasene produkty, cerstve a zive, nie kvasene priemyselne, kde su kvasne bakterie mliecneho kvasenia(lactobacily bifidobacterie) potlacene, aby mal vyrobok urcitu trvanlicost.
Okrem toho, len bakterie mliecneho kvasenia pre nas traviaci trakt nestacia, preto je lepsie pouzivat probiotika s mnozstvom roznych kultur.

Jerry911

Ďakujem za odpoveď. Takže ak mám recept na alergiu, ktorého súčasťou okrem vit.C a E je aj Lugolov roztok 5% 4kv 2-3xdenne, môžem byť bez obáv, nebude to likvidovať baktérie v črevách a nemusím k tomu brať probiotiká?

Jerry911

Ďakujem za odpoveď. Takže ak mám recept na alergiu, ktorého súčasťou okrem vit.C a E je aj Lugolov roztok 5% 4kv 2-3xdenne, môžem byť bez obáv, nebude to likvidovať baktérie v črevách a nemusím k tomu brať probiotiká?

RNG

Oba spomenute pripravky maju malo spolocne s detoxom. Su to antimikrobialne, najma koloidne striebro, jod len vo velmi velkych davkach, ale oba odporucam na rozne ine problemy.
(Na detox su enzymi, absorbenty a chelacia.)
Koloidne striebro je na povrchove pouzitie, do oci, do nosa a na pokazeny zaludok.
Na to, aby robilo aj inde v tele amtimikrobialne prace, treba vyssie davky a to najjemnejsie mozne, tj ionicke s ciastockami pod 2 nanometre, co zialbohu velka vacsina z komercnych nesplnuje a aj tak by som sa neodvazil odporucat davky, ktore by vyrvorili vysoke hladiny koloidneho striebra v celom tele na klinicku ucinnost.
Jod je sice antimikrobialny, ale na to treba koncentracie vyse 1000 ppm, co sa da dosiahnut len miestne, nie v celom tele. Jod velmi odporucam ako doplnok mineralu, ktore telo potrebuje a ma zialbohu primalo a naviac dnes so zamorenim chlorom, bromom a fluorom mame este ovela vacsi nedostatok potrebneho jodu, ktory tieto vytlacia z tela, takze hromada ludi(vyse 40%) ma problemy so stitnou zlazou a zatial nepublikovany pocet problemy s enzymami , pre to travenim , zamorenim a alergiami.

Jerry911

Dobrý deň RNG. Mám jednu otázku ohľadom vnútorného užívania detox prípravkov ako je napr Lugol alebo koloidné striebro. Vedeli by ste mi povedať ako vplývajú na črevnú mikroflóru? Napríklad o Jóde som toho veľa prečítal, ale nikde nepísali či ničí aj "dobré črevné baktérie" alebo nie. Viem že pri striebre sa odporúča brať probiotiká, ale neviem ako je to s Lugolom. Probiotiká totiž nenahradia všetky baktérie, a nechcel by som si vyrobiť väčší problém ako mám. Ďakujem za názor.

RNG

zase mi to blbne, to je tiez nasledok tej "special;izacie" kvazi odbornosti ludi stojacich za pocitacmi.
Da to nezrozumitelnu otazku v kode, clovek nieco potlaci a jednoducho sa to zniekolkonasobni a neda zmazat!
Radsej idem robit, aj tak mam naval prace.

RNG

Lekarov ucia na skolach specialny jazyk, aby sa odlisovali od ostatnych ludi a pripadne maskovali svoju neschopnost vyliecit alebo diagnozovat, co je naozajstna pricina zdravotnych problemov, nie len grecke a latinske nazvy priznakov, aby to vyzeralo odborne.
Tento pristup samozrejme nie je nic noveho, lekari to pouzivaju uz od cias stareho Egypta, mozno aj pred tym.
A aj ine odbory sa toho chytili, napr pocitacove pole cele je plne zahadnych specifickych terminov nehovoriacich obycajnemu smrtelnikovi nic.
To z nich robi kvazi odbornikov.

RNG

Lekarov ucia na skolach specialny jazyk, aby sa odlisovali od ostatnych ludi a pripadne maskovali svoju neschopnost vyliecit alebo diagnozovat, co je naozajstna pricina zdravotnych problemov, nie len grecke a latinske nazvy priznakov, aby to vyzeralo odborne.
Tento pristup samozrejme nie je nic noveho, lekari to pouzivaju uz od cias stareho Egypta, mozno aj pred tym.
A aj ine odbory sa toho chytili, napr pocitacove pole cele je plne zahadnych specifickych terminov nehovoriacich obycajnemu smrtelnikovi nic.

RNG