prosim ta rng,a aky mas nazor na vitaminy uzivane na lacny zaludok???aj to prispieva k detoxikacii???a je dolezity vitamin C pre detoxikaciu?
Otázky na RNG
ma na teba otazku rng ohladne MUCANY,dopa sa meni na dopamin a ten adrenalin.ak som bral betablokatory a mam trosku znizenu ejekcnu frakciu srdca tak mi mucana nemoze uskodit?predsa len adrenalin je stresovy hormon, dakujem
Skús, či to nemajú na swanson.cz, predsa len je to bližšie, dodávka zvykne prísť za 2 dni...
ak objednavas menej vzhladom na postovne sa ti viac oplati z iherb.com kde je do 3kg 4dolare do nedavna bolo 0, potom vitamlife.com tam je to podla vahy ked mas len par skatuliek opalti sa to viac,swanson ma 40dolarov postovne ci beres 20skatuliek alebo 2. stymi danami to je vseliake. od swansonu som platil vzdy vsetko aj clo aj dph, do 22eur je to bez dph a nad 150 aj clo platis,dufam ze si to spravne pamatam.a z tych druhych dvoch sa mi stalo ze mi to doslo domov bez dani aj ked to bolo nad 150, noa niekedy ti to dovezie chlapik autom domov niekedy ti to nehaju na poste niekedy na colnici....asi tak... ale z iherb som neplatil dane ani raz a zo swanson vzdy neviem ako je to mozne ale dane ta dokopy vyjdu tak tretinu ceny
ahoj Rng, chcela by som sa opýtať, ked si chcem objednať zo swansonvitamins.com - saw palmetto, wild yam a dong quai, či nebudú nejaké problémy s dovozom ked ide o tovar z USA do europy, myslím clo alebo zadržanie zásielky a pod. a aké by boli asi dopravné náklady? a paltbu možno uhradiť aj na dobierku, pri prevzatí tovaru lebo to som tam nenašla.dakujem veľmi pekne.
vdaka:-)
Laktazan je specificky predavany len v Cechach a na Slovensku. Obsahuje podla popisu 4000 FCC jednotiek(ALU) lactazy, tj enzymu na spracovanie(nie odstranenie) laktozy. Nema nic na mliecne bielkoviny.
Ja osobne doverujem vyrobkom z USA, predavanym v USA, kde su aplikovane nase ovela prisnejsie kriteria na kvalitu a aj ceny su podstatne nizsie
Pozri napr na zlozenie produktu zo Swansonvitamins,com pod menom N-zymes dairy.
Na enzymy-prepocty(priblizne) roznych jednotiek pozri na
findarticles.com
podla man je to len enzym ktory by ti mal simulovat tebe chybajuci enzym, ale mne to nefunguje 100percentne ,napriklad nemam hnacku ale hrozne ma boli hlava ked jem mliecne jedlo aj s tymto enzymom. inac predavaju rajo mlieko kde pisu ze je tam odstranena laktoza ale pri tom je to len mleiko +tento enzym, neviem ci vobec ide laktoza odstranit z vyrobku
ahoj RNG, aky je tvoj nazor na pripravok laktazan, vraj ma odstranit z mlieka laktozu a nesposobuje potom mlieko u ludi prejavy laktacnej intolerancie. je to vyrobok z kanady.
robikd: Nemáš aj problém s nedostatkom žalúdočnej kyseliny? V tom prípade by bol takisto namieste doplnkový jód.
Proti HP pôsobí aj vitamín C, ale nemal by si ho brať naraz s koloidným striebrom, Céčko by s ním zreagovalo znehodnotilo sa. Ale brať to na striedačku, s odstupom cca 2 hodiny. Céčko však BEZ postupného uvoľňovania a v dostatočných dávkach (rozhodne viac než po 100mg). Napríklad 4x denne po 500mg. Treba dostatočne piť. Takéto dávky by mohli byť nevhodné pri vážnych poruchách obličiek alebo metabolizmu železa/medi.
Nuz ked nemate odvod spalnych plynov ani privod cisteho vzduchy z vonka, tak to velmi neodporucam....
Skor sa pozrite na elektricke vykurovacie telesa, ktore su nezavisle na vzduchu, najlepsie su infracervene.
Elektrina je sice draha, ale nie viac ako alkohol na energiu.
Tu su popularne plynove krby, ktore maju napojenie na plyn a vyvod spalnych plynov von cez vymenniky, takze von vychadza uz prakticky studeny vzduch.
Maju dokonca keramicke napodobneniny dreva, takze sa zda, ako by v nich horelo drevo.
Plyn je lacnejsi ako alkohol aj elektrina.Ale taky krb stoji plno, mnohokrat viac, ako maly elektricky vyhrievac.