Otázky na RNG

RNG

roztok citricidalu (60%)je 35 kvapiek do litra vody co je zaroven denna davka, ktoru treba pit po malych glgoch cely den, nie naraz!
Ta ista koncentracia sa moze kvapkat niekolkokrat denne do nosa, oci aj usi.
GSE od NutriBiotic je 33% citricidal takze z neho treba 60 kvapiek do litra vody(horkac)

Jerry911

citricidal - nič mi to nehovorí, ale skúsim niečo pohľadať, už som to tu videl. Len ma zaujíma či sa to užíva vnútorne alebo sa to strieka do dutín ako kvapky?

RNG

ked pozries na tabulky ucinnosti citricidalu zistis ze celkom male koncentracie znicia e.coli infekcie(2 za 6 ppm je inhibicna hladina)ju potlacia a podla sprav je to ucinne aj na antibioticky rezistentnu formu tejto bakterie(VRE)

Jerry911

Dobrý deň, RNG. Mám jednu otázku: kamarát má stále problémy s imunitou a častými chorobami. Zistili mu, že má v dutinách a dýchacích cestách baktériu e.coli. Myslíte, že by pomohol Jód vo forme lugolu, alebo čo by ste poradili?

RNG

Na www.zzz.sk mi zase dokladne vymazali vsetky prispevky, aj so spiatocnou platnostou, tentokrat sa nemozu vyhovorit na gramatiku, lebo som dosledne daval vsade interpunkciu.
Takze maju jasny zaujem znemoznit ludom dostat spravy od inych lekarov, ako organizovanej mediciny na Slovensku. Nuz mozu sa hanbit!!!
A potom si ludia myslia, ze je sloboda sirenia informacii....Hlavne ked sa jedna o zdravie a zivot ludi.
Administrator tak jasne dokazal, ze je agent organizovanej mediciny, ktora citi, ze doplnkovy priemysel a lekari praktizujuci alternativnu medicinu im silne a uspesne konkuruju v lieceni, a monopol v medicine si nezela ziadnu konkurenciu, aj keby to malo poskodit cele narody.

RNG

5qo, aj Slovaci pouzicaju draselnu bikarbonu, pozri si pod vinarskymi potrebami vyrobok Kalinat, napr Unimpex v Bratislave aj inde ma v katalogu Kalinat
www.unimpex-bratislava.com

5qo

dakujem za odpoved takto vyratat by ma to nenapadlo,ale ma to prekvapilo celkom to je dost,ted aviac ako som myslel. a kde si myslis ze je neskodilva hranica prijmu sodika pre srdciara-myslim mimo potravy extra prijem,ako napr bikarbonou.?inak po tej draselnej bikarobone (tusim khco3?)som sa zhanal ale zatial som ju nenasiel u nas ,teda aspon nie potravinarsku(jedlu). dokonca anai vo vinarsteve -vyzera to ze sa naodkyslenie do vin u nas pouziva alternativne zluceniny. a tou draselnou sa da kys.askorbova neutralizovat tiez a vznikne askorbat draselny ?

RNG

Pri vypocte ides podla atomarnych vah
Na 23
H 1
C 12
O 16
Takze molekularna vaha sody bikarbony je 23+1+12+3x16= 84 z coho je len 23 sodik, tj z vahy soda bikarbony je sodik 23:84= 27 percent.
Tj v jednom grame sody bikarbony je 270 mg sodika priblizne.
Nuz ja pouzivam draselnu bikarbonu a ta ma nula sodika ale trochu draslika, ktory vsetci potrebujeme vo vacsom mnozstve, nez dostavame dnes z potravy.

RNG

wikush, nevidim dovod, pre co by sa rozne bielkovinne preparaty a kolagenove vytazky nedali miesat. Samozrejme potrebujes na ich stravenie a absorbciu extra enzymi, tj ak ich nemas dost, treba si ich dodat(proteazy)
Mozna tvoj nedostatok je len sposobeny nedostatocnym travenim, tj kyseliny a enzymi ako doplnok by pomohli.

RNG

Odkedy som zavrel moje obchody na Slovensku sa dalej extra nezaujimam, co je tam na trhu a kde.
Ale je tam dost rybacich olejov, hoci neviem, ktore su ako kvalitne co sa tyka zamorenia a obsahov EPA a DHA.
Heparin(enzym z prasacich criev) a jeho chemicke derivaty sa daju nahradin aj lepsimi enzymami, ktore sa daju brat ustne a maju nielen fub(fibrinolyticke) a to bez akychkolvek skodlivych bocnych ucinkov.