Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Otázky na RNG

RNG

Panogastin je pantoprazol, inhibitor protonovej pumpy, alebo laicky prostriedok na zastavenie vylucovania kyselin.
Logika je v rom, ze ked sa uplne zastavia kyseliny, tak sa memoze popalit nimi pazerak. To je sice pravda, ale bez kyselin nie je normalne travenie ani obrana tela pred cez zaludok prenikajucimi mikrobmi z nesterilneho(suroveho) jedla.
Kedze sa uzaver medzi zaludkom a pazerakom uzatvara na signal vylucenych kyselin, tak slabo uzavrety znamena nedostatok kyselin. Takisto kvasenie v zaludku, ktore potom tlaci obsah zaludka do pazeraku moze tiez nastat len pri nedostatku kyselin, lebo kyseliny konzervuju a teda potlacaju kvasenie.
Takze to bezne podavanie antiacidov a dokonca potlacanie vytvarania kyselin je zly pristup k pale.
Ja som bral vyse 15 rokov antiacidy proti pale, nijak mi to nepomahalo, pala sa vracala. Dnes si zoberiem kyseliny s jedlom(betain HCl) a uz nepoznam slovo pala, pokial si ich zoberiem dost a "neprezerem sa nekrestansky"

certulinka66

Zdravím Vás RNG..ak helicobacter poškodí srdce aké sú príznaky..ja som užila trojkombináciu atb následne sa mi spustili zvýšené teploty 37,5-37,7,pripisovala som to vysokej fyzickej záťaži a stresu v práci,únava, vyčerpanosť.Potom som dostala akútny zápal priedušiek dobrala som atb ale teploty aj nadalej pretrvávajú,ak vyviniem nejakú aktivitu zostane mi zle, obleje ma horúčava,rýchlo sa zadýcham..plúcne, hematologia, krčné,gynekolog všetko v poriadku vraj som zdrava, kardiolog ekg, sono zdravá jeho názor agresívne atb mi zničili všetko v organizme mám papať jogurtíky (presne takto sa vyjadril) a vitamín B, to mi kázala aj hematologička na základe toho,že mám leukocyty na spodnej hranici,lekár nevie čo so mnou.

poznáte prosím tento produkt?
welstar zelené zlato imune- riasy
dakujem

kathie7

dobry den, chcela by som sa spytat jednu vec. Uz som si tu citala vela veci o tom, ze ak ma clovek palenie zahy, tak to znamena nedostatok kyselin a lieci sa to naopak liekmi proti prekysleniu. Mam zistenu gastroezofagovu refluxovu chorobu cca 5 rokov, momentalne zlepsenie zo stupna B/C na A. Uzivam asi dva roky panogastin, davkovanie sa meni. Aj pri takejto chorobe je mozne, ze mam kyselin nedostatok? dakujem za odpoved.

RNG

Nuz na rozne poskodenia pecene, vcitane viralnych som spomenul castejsie protokol dr Berksona, ktory je velmi ucinny a stoji zlomok liekov a nema ziadne postranne ucinky. Na virusy treba najma zvysovat viralnu imunitu, to som tu spominal aj s prostriedkami na to velmi cast, mozes si to vyhladat v temach hpv herpes hepatitida a podobne.
Na Interferony sa nebudem vyjadrovat, lebo to nie je oblast mojich vedomosti, nazory na ne si budujem len z neistych udajov na internete a zialbohu ich uvadzaju dost, napr
www.medicinenet.com
takze si volim radsej ucinne doplnky bez skodlivych postrannych ucinkov.
Pri problemoch s pecenou(nas velky filter roznych zamoreni) pomaha telo aj cistit enzymami, pouzivat absorbenty(mikrovlakniny na absorbciu toxinov a zamorenej zlce) no a samozrejme pouzitie roznych protizapalovych(curcumin najma), ktore sice neopdstrania nakazu, ale pomozu potlacit rozne zapaly v tele sposobene mikrobami a parazitmi.

matopp

RNG,
mas nejake poznatky o lieceni chronickej hepatitidy B? Ide mi o cloveka, ktory ju ma od detstva t.j. uz cca 25 rokov. Ma sa liecit interferonon 2alfa - Pegintron.
Dost ma odstrasuje fakt, ze obsahuje poly etylen glykol na spomalene uvolnovanie..ved aj su spominane dost hrozne vedlajsie ucinky. Vies povedat nieco o porovnani medzi prirodnymi-v tele sa tvoriacimi interferonmi (comu pomaha aj vitamin C) a tymi syntetickymi?
Dakujem

RNG

MSM sa rozpusta vo vode az do 15% vahovo. Hociaky krem obsahuje plno vody, takze don mozes pridat MSM az do 10% na vahu.
Ja si vyrabam prirodne kremy, mozes najst na nete navod na ne,na google.sk ked tam zadas slova rng prirodna kozmetika
Ja do toho davam aj rozne vitaminy a antioxidanty,tiez antimikrobialne latky, vsetko samozrejme v doplnkovej kvalite, tj jedle.

jozef_112

Ahoj Rng,
chcel by som sa Ta spytat ako si vyrobit krem s MSM. Som po operacii kolena a mam MSM v tabletkovej forme 1000 mg. Dakujem.

RNG

Nuz ja nestacim sledovat vsetky zmeny na Slovensku, dost mam tych zmien v USA.
Zatial som nikoho nepocul sa stazovat, ze by mu nedorucili nieco objednane cez e-mail, aj ked to bolo dokonca zakazane predavat a teoreticky aj dovazat, co nie je ten isty pripad.

matopp

RNG
este raz Vitamine E mix:
ak si objednam zo swansonsvitamins (ci inej US firmy) aj niektory z mixov tokoferolov, dojde mi to na Slovensko? alebo mi odpovedia, ze sorry, ale nemozme tam toto dovazat..