prosim ta rng,a aky mas nazor na vitaminy uzivane na lacny zaludok???aj to prispieva k detoxikacii???a je dolezity vitamin C pre detoxikaciu?
Otázky na RNG
Lost, existuje hromada zariadeni na to, do dnes nie su spolahlive, zialbohu. A hoci im drzim palce uz vyse 40 rokov(som absolvent elektrotechnickej fakulty) na ich diagnozy by som sa nespoliehal, hoci su uz podstatne dokonalsie ako kedysi.
ahoj
mesiac uzivam zeleny jacmen a teraz sa mi strasne zhorsil ekzem, mam ho aj tam kde som ho pred tym nemala, je to normalne, po mesiaci uzivania?Nemal by sa uz v tomto case praveze zacat zlepsovat?
Ahoj RNG mohol by si prosim ta uviest doplnky doporucujuce sa pri depresii okrem Lubovnika bodkovaneho a vyssich davok C vitaminu?
Hello RNG :)
Chcel by som sa spytat, ci nahodou nevies o tej alternativnej medicine, ktora nejak cez pocitac meria "energiu" tela, alebo nieco take. Zaroven dokaze vyhodnotit, ktore organy nepracuju tak ako by mali a dokazu aj vyhodnotit ktore potraviny danemu telu skodia.. A potom ako liecba sa ponukaju nejake kvapky, tusim Joalis, alebo nieco take..
neviem ako sa tie prostroje volaju, ani nic viac o nich, no len toto som tak trosku pocul.. ci si sa s tym nahodou nestretol..
Nuz brat panogastin pri nedostatku kyselin je nerozumne.
A ked mas nedostatok kyselin doplnok kyselin(najlepsie ako Betain HCl) ti odstrani kvasenie v zaludku a zlepsi celkove travenie a tym aj imunitu a regeneraciu tela.
Inac spytaj sa gastoenterologa, ci pocul o Heidelbergovom teste na kyseliny, Stavim sa, ze nie.
Takze ten "prebytok kyselin" si masove vypradu z rukavu pri kazdej znamke paly, hoci pala nie je prebytok kyselin v zaludku, ale kyseliny, ktore sa natlacia do pazeraku vplyvom kvasenia v zaludku a to moze nastat LEN PRI NEDOSTATKU KYSELIN.
Kyseliny totiz potlacia vsetky mikroby, vcitane kvasnych kultur.
dakujem za odpoved, tak by ma potom zaujimalo, ci mam ten panogastin uplne vysadit a skusit tu kyselinu? chcela som vyskusat colonix na detoxikaciu, bo sa dlhsie trapim s kandidou, drzala som presnu dietu podla vas, ale som musela prerusit, momentalne beriem atb na hnisavu anginu, no ked mi to prejde, zacnem odznova. Len neviem ci to bude mat ucinok, kym nedam do poriadku travenie.
chcel som len poukazat na zlozenie, nie robit reklamu tomuto trochu slabemu produktu
-odkaz odstránený-
Biolaktiv neuvadza presne zlozenie, tj mena kultur a ich mnozstva, len ze je tam dokopy 2.5 miliard z 5 roznych kultur.
-odkaz odstránený-
Nie je tam spomenute, ze su to tepelne stabilne kultury, ani ze sa jedna o vybrane kultury, ktore znesu zaludocnu kyselinu, ani tam nie je spomenute, ze by kapsule boli ochranene proti zaludocnym kyselinam(entericke pokrytie), takze zialbohu sa nedaju porovnat so silnejsimi probiotikami na trhu.Takze hovorit za tejto situacii o rychlom obnoveni crevnej flory(crevna flora ma 1000 miliard je jemne prehnane. Samozrejme je to ovela rychlejsie, nez z joghurtov alebo "samo od seba" co donedavna lekari tvrdili.
Ale ciste matematika hovori, ze napr z produktu Ultimate probiotics(vyrobca Swansonvitamins) ktory sa sklada z 66 miliard dokopy kyselinovzdornych probiotik sa to da spravit podstatne rychlejsie, tj telo nie je tak dlho oslabene.
áno čo sa týka probiotík nastal obrovský boom u nás a vraj v médiách nedávno spomínali lactobacilus bulgaricus,ktorý vy tu spomínate už neviem od kedy,tak sa mi podarilo zohnať p. doplnok BIOLACTIV s lacto bulgaricus 50 BJ/g 24,00mg %odd. Mám to užívať večer alebo ráno na lačno?
certulinka 66, atb potlacaju velku vacsinu bakterii, aj uzitocne probiotika a tym daju moznost premnozeniu sa niektorych bakterii ktore tie atb neznicia a najma plesni a kvasnych kultur, na ktore vobec nezaberaju a ktore su normalne v tele kontrolovane nasimi probiotikami v crevach.
Lekarska rada, ze sa da s jogurtami obnovit crevna flora sa zaklada na neznalosti matematiky okrem ineho. Jogurty obsahuju prinajlepsom niekolko milionov len jogurtovych kvasiniek,
V crevach je 1000 miliard probiotickych kultur roznych druhov, nielen mliecnych.
Takze obnovenie crevnej flory vyzaduje vela miliard(bilions) roznych kultur, nielen mliecnych davat denne s ich potravou, prebiotikami, aby sa mohli rozmnozit a osidlit crewva, inac sa tam rozmnozia tie neznicene bakterie a plesne a kvasne kultury, ktore produkuju toxiny miesto uzitocnych latok(vitaminy, obranne latky a ine produkuju probiotika)
Teplota je len priznak, ze mas telo zamorene a plno skodlivych mikrobov, najma plesne ,kvasne kultury a pravdepodobne pri znizenej viralnej imunite aj virusy.
Bezne plesne a kvasne kultury, tiez nase vlastne virusy v tele, si zialbohu vo vacsine lekari vobec nevsimaju, co je tragedia, lebo toxiny z plesni su znacny dovod na tvorenie roznych znetvorenych buniek a vedie aj k rakovinam.
Spojenie virusov z rakovinou dnes tiez priznavaju(hpv a ine) ale nijak nepropaguju doplnky na zvysenie viralnej imunity(alebo doplnky vseobecne,) lebo za jedine liecive uznavaju patentovane a schvalene chemicke lieky, nie jedlo ani potravinove doplnky) tak ako ich to ucia v skolach ktore su ovladane organizovanym lekarstvom a farmaciou.
Som velmi prekvapeny, ze konecne aspon priznavaju, ze probiotika su uzitocne a s posmechom radia neuzinne zdroje probiotik.
Inac okrem probiotik ti radim aspon nejaky cas brat aj antimykoticke doplnky, ako napr carvacrol, ktory sa nachadza v oreganovom oleji, davkovanie je niekolkosto miligramov carvacrolu vo viacerych davkach denne.
A zase tu zopakujem, kazdemu radim brat selen, zinok, jod vitaminy C a D-3, ide zase sezona epidemii, oplati sa zvysit si imunitu.