prosim ta rng,a aky mas nazor na vitaminy uzivane na lacny zaludok???aj to prispieva k detoxikacii???a je dolezity vitamin C pre detoxikaciu?
Otázky na RNG
Ahoj RNG
písali sme si v téme opuchnuté dasná chcem sa ťa spýtať ten boswelin je živica? Porad mi prosím kde sa dá zohnať,zatial som nemala to štastie:-( Začala som brať probiotikum Probio-fix imun,vitamín c,koenzym Q10,biosil plus,sú správnom pomere tieto vit.? Dík
ahoj RNG, prosím ťa, ako by som mohla podporiť imunitu mojej 9 ročnej dcéry, ktorá má neustále herpes na perách. Doktorka jej predpísala Telviran a povedala, že jej mám dávať marťankov, alebo aj nejaké produkty s hlivou ustricovou. Ďakujem za odpoveď.
Na olivovy list je to spravna davka, na NAC(forma aminokyseliny) moze byt aj dvojnasobok, bez problemov, Imune essentials je dost slaby, ale lepsi ako nic. Zialbohu z cats claw(uncaria tometosa) su davky potrebne az 15 greamov denne, preto som odporucal praskovu na caj a tinktury, nie male tabletky.
Ucinne vytazky z nich su Samento a Prima una de gato
Potravinove doplnky su schvalene ako neskodne, rovnako ako potraviny, takze ked neberies ziadne chemikalie, doplnky ti nesmia nijak uskodit , zhruba v odporucenych davkach. Niektore sa povacsine daju znacne predavkovat, na ine je treba trochu opatrnosti(zinok selen, SJW)
Ja neberiem chemicke patentovane predpisove a nepredpisove lieky uz pomaly 17 rokov a nijak mi nechybaju.
RNG, nasla som niektore tvoje rady ohladom liecby ureaplazmy, kedze uz cakam na zasielku z USA, mozes mi prosim potvrdit toto davkovanie:
olive leaf extract - 3x300mg oleuropeinu (vypocitam si podla koncentracie), dobre je zacat s davkou 3x150, potom 3x300 (ako dlho tato zvysena davka?), a potom opat udrziavacia davka 3x150
NAC - 2x500mg, ale ja budem mat 600mg tablety
vilcacora (asi sa mysli caj) 15g denne, ja budem mat tablety cats claw 500mg, ake je tam davkovanie pre dobry ucinok?
a este som si objednala Immune Essentials (tiez z firmy Swanson), mas s tym skusenosti? mozem to tiez s tym vsetkym brat a kolko?
ako dlho by mala trvat cela liecba? nema dlhodobe uzivanie nejake vedlajsie ucinky? a nemusia sa pritom brat aj ATB pre uplne vyliecenie? staci len tieto vyzivove doplnky? ATB som brala uz tento rok vela, a aj tak nepomohli, preto chcem skusit nieco ine...
inak vsetko ma to vyslo niekolko nasobne lacnejsie oproti ponukam tu v Europe, uz len aby balik stastne dosiel :) dakujem velmi pekne za rady
Opatrne s chemikaliami!
Ved prave to, nie je oznaceny pre potravinarske ucely, ale "p.a." cize pre analyzu - predpokladam, ze to je ten reagent, co? Telefonicky mi clovek potvrdil, ze si to jeho znami kupuju do napojov (kto vie, ci pre kyselinu askorbovu).Po googlovani som nadabil u ineho vyrobcu na rozdelenie bud "p.a." a "pure", a ta p.a. kvalita obsahuje dokonca aj Pb, takze asi by sa to nemalo konzumovat...
Ak je to oznacene na potravinarske ucely, nie chemicky reagent, tak je to v poriadku. Uvedene primesy su neskodne, zialbohu tam nie je cely rozbor, takze nemozem posudit, ci hje to vhodne ako potravina, alebo nie(tazke kovy, toxiny, mikrobialne)
Ahoj RNG,
nedavno sa tu diskutovala zmes kyseliny askorbovej a draselnej bikarbony - KHCO3. Zohnal som si jedno balenie, no az teraz vidim, ze na etikete je napisane: khco3 99%, Sodik 0,02%, chlorid 0,005%, zelezo 0,005%, sira 0,005%. Co ty na to? su take male mnozstva tych dalsich latok neskodne, ked sa bude denne konzumovat 1-3g tejto bikarbony s Vit C? Alebo je to skodlive, a je nutne hladat iny zdroj (toto je celkom lacne 9 eur za 500g)... dakujem
Ja osobne pouzivam koloidne striebro len na povrchove dezinfekcie, kvapky do nosa oci usi a ucinkuje na hrdlo a zaludok a samozrejme vyplachy. Dalej je ucinnost v malych mnozstvach dost pochybna, lebo ho do znacnej miery znicia(zlucia sa) zaludocvne kyseliny a chlorid strieborny nema ani 1/600 ucinnosti koloidneho striebra a nepatrny zlomok ionickeho striebra, ktore je tiez v o vacsine koloidnych produktov.
Je sice pravka ze do oci novorodencov sa davali kvapky dusicnanu strieborneho, ale koncentracia tak vysoka by sa asi v tele nedala dosiahnut pre toxicitu dusicnanu.
Mozno by to aj islos vacsimi davkami koloidov, ktore ja tu osobne ale neodporucam, lebo hovorim len o potravinovych doplnkoch, nie masivnych davkach, ktore sa nedaju charakterizovat uz ako doplnok.
Najskor by som typoval na roztok citricidalu na chlamidiu trachomis, hoci neviem v akej koncentracii je dostatocne ucinna, tabulky spominaju, ze to je uzitocne ale neuvadzaju koncentraciu.
Ak to skusis a napis vysledok, budem rad, ked sa mi niekto aj ozve s pozitivnym vysledkom, co malokto spravi, lebo ked ma po probleme uz sem nenapise.
RNG
pri chlamydiach trachomatis sa moze liecit koloidnym striebrom?A ak ano, ako ho treba pouzit, ci ucinkuje aj celkovo per os?