Otázky na RNG

RNG

OK, mozes si ho najst napr na stranke Swansonvitamins.com
Nesnazim sa vobec o reklamu, len uvedenie zdroja na porovnanie. Urcite tento doplnok najdes aj v Slovenskych lekarnach, mozno by ti ho predpisal aj lekar??

RNG

Pri histaminovej intolerancii treba brat enzym proti tomu(daosin/histame) a vyhybat sa roznym kvasenym jedlam.
Cerstve jedla to nesposobuju, len produkty kazenia/kvasenia , tj ich povodcovia vyrabaju bielkoviny,ktore su pre niekoho drazdive, kedze mu telo nevyraba dostatok enzymu diaminooxidazy=DAO)
Olivovy olej asi nie je problem, neviem kto ti to povedal, pozri na reklamu
www.daosin.sk
kde spominaju hlavne morske, tj na Slovensku necerstve jedla, ale napr ja mam reakciu na sampanske(kvasene vo flasi) aj kvasinkove pivo, lenze u mna to je len mierne, podobne pocitom, ako pala.
DaoSin je rakusky vyrobok, napriek tomu je napr v USA lacnejsi, ako v Europe, cuduj sa svete.
-odkaz odstránený-

RNG

Jankaaaaa, nie, ja zijem v USA a tu su doplnky ovela lacnejsie a v ovela vacsom vybere, ako v UK.Takze som sa ani nezaujimal.

nikita32

RNG prosím ako liečiť kvasinkové infekcie keď mám histamin. intoleranciu?dieta nepovoluje oliv. olej ani nič kysle. Neviem si rady, kvasinky mi strpčujú dlho život.

RNG

Miswehite, lodmorenie tela od znicenych tuhnucich olejov, ktore clovek je dlhe roky nie je rychly proces, ale tva roky. preto si mnohi myslia, ze jedlo neovplyvnuje acne, co je samozrejme hlupost, lebo bez tvrdnucich=znicenych olejov sa nemozu zapchat mazove pory.
Probiotika odporucam s desuatkami miliard aspon 8 roznych kultur, tj nier len kultury mliecneho kvasenia, a to takych kultur, co su tepelne odolne(tj aby si ich dostal este zive) a kyselinovo odplne, aby sa zive dostali cez zaludocne kyseliny do criev. Osobne beriem momentalne obcas produkt firmy Healthy origins.
Co je ale dolezitejsie je brat kazdodenne aspon 15 gramov mikrovlaknin, lebo probiotika treba enormne rozmnozit, najmenej 1000 krat viac, nez je aj v tych najlepsich kapsuliach. A treba ich krmit cely zivot, inac sa pokazi crevna flora a s tym ide do kybla aj imunita.

KatZ

RNG... nemyslela som infekciu ako taku ... den pred tym ako som ochorela ma poskrabal spolubyvajucia este stale ma to boli po 4 dnoch neviem ci si to s tym mam davat do suvisu alebo nie. kazdopadne sa moja choroba prejavuje ako normalna chripka (kasel, nadcha) az na to ze mam teploty a uz 4 den neustale co som predtym nikdy nemala. doteraz mi vzdy stacilo ked som sa par krat vypotila a bolo dobre teraz sa potim cele dni a stale nic.

KatZ

RNG... nemyslela som infekciu ako taku ... den pred tym ako som ochorela ma poskrabal spolubyvajucia este stale ma to boli po 4 dnoch neviem ci si to s tym mam davat do suvisu alebo nie. kazdopadne sa moja choroba prejavuje ako normalna chripka (kasel, nadcha) az na to ze mam teploty a uz 4 den neustale co som predtym nikdy nemala. doteraz mi vzdy stacilo ked som sa par krat vypotila a bolo dobre teraz sa potim cele dni a stale nic.

miss white

Prosim Vas ktore su to tie probiotika, ktore uzivate. Aky je ich nazov a ako viete, kolko ich mate uzivat a kedy?

A viem, ze sa to uz pytalo viac ludi, ale pory na tvari sa daju vycistit pouzivanim panenskych olejov ci na to treba aj nieco ine? Viem, ze ste spominali nejest priemyslene veci, ale ked uz ich niekto ma tak ako ich vycisti?