Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Otázky na RNG

RNG

Orol, potraviny a potravinove doplnky spravidla nemaju ziadne "kontraindikacie" to je rezervovane pre chemicke patentovane lieky
To malicko doplnkov ,co beries nic neznamena. Ja proti tomu beriem za hrste a nikdy som nemal ziadnu "kontraindikaciu" nanajvys si musim davat pozor, aby som nezobral nieco silne antimikrobialne spolu s probiotikami, alebo kyseliny spolu s mineralmi alebo alkalizatormi.
Aj tak by sa nic nestalo, len jedno by potlacilo druhe, tj nemalo by to zelany ucinok.

orol

Resp, poviem to jednoduchšie. Ráno budem užívať na lačno jednu tabletu natto, po obede hlohový čaj, večer cesnakovú tinktúru, resp, konopný olej a dva-tri x do týždňa lecitín. Môžem takto "dokopy" ???

orol

Dobrý večer, srdečne Ťa pozdravujem p. Ing,. prosím o radu. Začal som dnes užívať nattokinazu ( 2000 Fu, firma NOW ) jednu tabl. ráno nalačno hodinu pred raňajkami. Mám 120 tbl na štyri mesiace. Otázka znie: môžem užívať súčasne na obed resp. po obede AJ hlohový čaj, resp. cesnakovú tinktúru, konopný olej,resp. lecitín, keďže som začal užívať ráno tú nattokinázu??? Zhodnú sa tieto "veci", resp. nehrozí nejaké nebezpečie??? Kontraindikácia??? P.s- diagnóza spred štyroch - piatich mesiacov: upchaté - zúžené cievy – vysoký tlak, vysoký cholesterol ( tlak som už napravil a myslím aj cholesterol )

RNG

Witch hazel je trpcina vytazok z krika/stromu Hamamelis, obvykle druh virginiana
en.wikipedia.org
Je to bezne vybavenie kupelni v USA, pouzivaju to zeny pri odmaskovani a na stahovanie porov(astringent), je to aj ciastocne antimikrobialne. A je to velmi lacne a hodne roznych konkurencnych znaciek. Lepsie su dvojito "destilovane"(double distilled)

RNG

Berberine je trpky vytazok z brusnic/cranberry, alebo korenov Oregon Grape.Je velmi silne antimikrobialny a uzitocny pri roznycy infekciach, najma crevnych a urinarnych.
Swansonvitamins.com ho ma, a tak isto plno inych distributorov.
Aj Triphala je vytazok z troch liecivych plodin, tiez sa charakterizuje vytazkom "trpcin"/bitter principle, ked bezne vyrobky napr firmy Natural Way, maju 40 az 60% tych trpcin.Aj ten najdes vo Swansonvitamins.com a inych distributorov, pravdepodobne pre vas kvoli postovnemu je vyhodnejsie objednavat z iherb.com alebo inych distributorov, co posielaju aj do zahranicia.

RNG

Kcasinkove infekcie a plesne su civilizacna choroba, kde v nasej potrave je privela cukrov a bielych muk, co podporuju candidu a plesne a primalo mikrovlaknin, co podporuju probiotika.
Takze dnes ma vacsina ludi zlu crevnu floru a to im skrati v konecnom dosledku zivot, nehovoriac o hromade zdravotnycyh problemov, ked ma telo kvoli nedostatku probiotik podstatne znizenu imunitu a naviac je otravovane toxinmi z kvasnych a plesnovych kultur.
Iste to prispeva aj k rakovinam a inym chorobam.
Preto znova opakujem, trweba si doplnovat, selen zinok, jod, vitamiony C,E a D-3, mikrovklakniny a obcas nasadit kvalitne probiotika, kedze pri dnesnej hygiene a sterilizacii nemame uz podu ako zdroj probiotik, naviac ich nicime pouzivanim atb a podporovanim kvasnych kultur prebytocnymi cukrami a vyrobkami z jemnych bielenych muk.

RNG

Samozrejme kvasinky v tele ti vytvaraju aj rozne toxiny a neprijemne bielkoviny, ktore ti odcerpavaju tvoje vlastne diaminoxidaze enzymy. Takze by si si ich mala samozrejme odstranit, ci uz aspon pasivne jedenim menej cukrov a vyrobkov z bielych muk, a zaroven doplnovania roznych mikrovlaknin,m com podporis svoje probiotika, ktore vytlacia postupne candidu z criev. Viac na intenzivne zbavenie sa candidy najdes cez Google.sk pod rng, candida.
Pridam este aspon berberine a monolaurin, ktore ti v tom boji tiez mozu pomoct. Pripadne aj triphala, ktora podpori spravnu crevnu floru(bitter principles tj horke vytazky z nich)

nikita32

RNG Daosin si kupujem a hradim sama v lekarni, totiž HIT je už tak rozšírena, že je v pohode ho kúpiť. Mne len vrtá v hlave, či to nie je dôsledok tých mojich kvasiniek a nekonečný boj s nimi. Ďakujem, že si mi poradil,veľmi si to vážim.