prosim ta rng,a aky mas nazor na vitaminy uzivane na lacny zaludok???aj to prispieva k detoxikacii???a je dolezity vitamin C pre detoxikaciu?
Otázky na RNG
pred nedavnom mne aj sestre zistili gen.mutaciu hemochromatoza..obidvaja sme homozigoti...zevraj to suvisi so zelezom a cervenymi krvinkami mne pred 2 mesiacmi brali krv hemoglobin hematokrit a dalsie boli v norme len bilirubin mam nad priemer....sestra naopak od malicka ma zvyseny hemoglobin ...mne sa ani raz nezvisil zatial ...zelezo si pojdem vysetrit za par dni ....zavisi mnozstvo zeleza v krvi od hemoglobinu ??... lebo mnoho ludi co ma anemiu chudokrvnost ma malo hemoglobinu (cervenych krviniek ) a zaroven aj malo zeleza .....ked to mam geneticky vo vyssom veku ma postihne isto nejaka ta choroba ?? co sa vyskytuje pri tejto chorobe ??...mam len 18 rokov sice neviem kolko mam zeleza ale da sa tomu predist ? uz som si upravil stravu jem vela vapnika mliecne vyrobky obmedzujem potraviny zo vysokym obsahom zeleza...zevraj vapnik odburavam zelezo v organizme ....a vsimol som si jednu vec ze to co ma vela zeleza ma asi 3 ,4x viac vapnika az na par vynimok ..pekne to ta priroda zariadila...nemam ani hustu krv co je pri tomto ochoreni dost caste ... este to nemam potvrdene lebo som este nebol na krvy kvoli zelezu ale pojdem ...mam na to geneticke predpoklady :(((((((zevraj jedina liecba je vypustanie krvy ma s tym niekto skusenosti ??
velmi pekne dakujem za kazdu odpoved :)
pred nedavnom mne aj sestre zistili gen.mutaciu hemochromatoza..obidvaja sme homozigoti...zevraj to suvisi so zelezom a cervenymi krvinkami mne pred 2 mesiacmi brali krv hemoglobin hematokrit a dalsie boli v norme len bilirubin mam nad priemer....sestra naopak od malicka ma zvyseny hemoglobin ...mne sa ani raz nezvisil zatial ...zelezo si pojdem vysetrit za par dni ....zavisi mnozstvo zeleza v krvi od hemoglobinu ??... lebo mnoho ludi co ma anemiu chudokrvnost ma malo hemoglobinu (cervenych krviniek ) a zaroven aj malo zeleza .....ked to mam geneticky vo vyssom veku ma postihne isto nejaka ta choroba ?? co sa vyskytuje pri tejto chorobe ??...mam len 18 rokov sice neviem kolko mam zeleza ale da sa tomu predist ? uz som si upravil stravu jem vela vapnika mliecne vyrobky obmedzujem potraviny zo vysokym obsahom zeleza...zevraj vapnik odburavam zelezo v organizme ....a vsimol som si jednu vec ze to co ma vela zeleza ma asi 3 ,4x viac vapnika az na par vynimok ..pekne to ta priroda zariadila...nemam ani hustu krv co je pri tomto ochoreni dost caste ... este to nemam potvrdene lebo som este nebol na krvy kvoli zelezu ale pojdem ...mam na to geneticke predpoklady :(((((((zevraj jedina liecba je vypustanie krvy ma s tym niekto skusenosti ??
velmi pekne dakujem za kazdu odpoved :)
a ešte som sa chcela spýtať môže spôsobovať candida v tele aj tvorbu seboreii na tvári? a lupín? ak sa zbavím candidy je možné že mi ustúpia aj tieto problémy?
RNG ok to ja chápem že ty nakupuješ tam ale ja si chcem kúpiť tie doplnky tu niekde a neviem či mám cez net alebo normálne v lekárni to kúpim? čítala som tam tie tvoje rady už dávnejšie ale nejako sa mi nechcelo ísť do tej diety ale teraz som sa začala venovať zdravšiemu životnemu štýlu a myslím že ju zvládnem a chcem teda zaradiť aj tieto doplnky no neviem kde je lepši ich kúpiť..alebo načo sa mám orientovať pri výbere týchto doplnkov kedže su neni pre mna moc známe aj ked som čítala na internete o ich účinkoch...a chcela by som sa ťa ešte spýtať pri tej diete nemôžem vôbec jesť cukor a bielu múku to chápem ale čo celozrnná múka teda chlieb a pod a čo špaldové cestoviny, ryža? zemiaky asi tiež nie...čiže ak som to správne pochopila môžem iba mäso a hociaké? lebo ja preferujem hlavne hydinu, a ryby a zelenina a ovocie? to je všetko? a čo mlieko? jem ho na ranjky s ovsenými vločkami :) viem že kyslé keféry a jogurty biele su povolene ale čo mlieko, mimochodom dočítala som sa o dobrých účinkoch cesnaku na mikroby a čítala som o kúre týždnovej kde jes za den 3celé strúčiky cesnaku myslíš že to môže pomôcť?
Flower, ja zijem v USA a doplnky objednavam z celeho sveta, podla toho kde maju kvalitnejsie a lacnejsie. Ale 95% je to z USA, lebo tu je ten priemysel daleko najviac rozvinuty a konkurencia stlacila ceny podstatne dole.
Co treba brat na candidu pozri cez Google.sk uvedenim rng, candida, pripadne sa pozri aj do rng.uforum.sk kde je tato tema mnohonasobne prediskutovavana.
aadriaanka, ja pijemm destilovanu vod na litre uz vyse 25 rokov,ako aj miliony Americanov a inych obyvatelov sveta, tj oznacit ju za "najvacsi jed" je na hlavu padnute. Aspon vidis , ako sa niektori nestitia rozsirovat absurdne lzi dnes cez internet.
Nadobu staci umyt beznym mydlom na riady, nakoniec to odstani mozne priemyselne zamorenie povrchu, teda ked to neurobil samozrejme vyrobca.
Odporucam ti kupit si casovy spinac a nastavit ho tak, aby vypol destilacku, ked je 3/4 dodestilovane. Tak sa usadzovanie soli z vody podstatne znizi a nemusis ju prakticky cistit aj cely rok.
Dobrý deň, RNG čítala som tvoje rady čo sa týka kvasiniek kedže sa ich už neviem zbaviť začínam hladať alternatívy, no skrátka chcem skúsiť dietu a GSE oreganovy olej a kokosovy probiotika beriem stále...ale chcem od teba radu akú značku poprípade stránku tu na slovensku by si mi doporučil nechcem kupovať mačku vo vreci ale nechcem ani objedávať s USA dakujem :)
Ja som si myslela, že najjedovatejšia je žaba Pralesnička a kamarátka hovorila, že medúza Štvorhranka. A čítal si ten článok? waterfreedomrevolution.com Tu máš citát: "Many people wrongly assume that distilled water is ideal drinking water. In reality distilled water is the strongest poison. ...man will die if he drinks distilled water for more than a week..."
Inak kúpila som si destilačku. Ešte som ju neskúšala. Môžem ju pred prvým použitím nejako vyčistiť? Dávajú k tomu na čistenie kyselinu citrónovú. Je to dostatočné? Ako to robíš ty? Tiež máš takú malú domácu destilačku?
Hadfy maju najsilnejsie jedy zo suchozemskych, spomina sa napr australsky taipan, ale morske hady maju ovela silnejsie jedy, co je dnes predmetov vyskumov. Aj niektore pavuky, menovite brown recluse
en.wikipedia.org
maju velmi silne a nekroticke jedy(odummieranie tkaniva) , dokonca mozno niektore meduzy maju este silnejsie jedy.
Sila jedov sa posudzuje podla davky, co sposobi smrt(LD50) a meduza pri dotyku doda do tela len mikrogramy, a predsa paralyzuje nervy.