prosim ta rng,a aky mas nazor na vitaminy uzivane na lacny zaludok???aj to prispieva k detoxikacii???a je dolezity vitamin C pre detoxikaciu?
Otázky na RNG
Komercne jogurty a vyrobky z nich obsahuju len ukazkove mnozstva probiotickych kultur, v milionoch. Doplnkove kapsule obsahuju az 30 miliard, a to nie len jogurtove kvasinky ale aj ine potrebne v crevach.A a skutocne osadenie criev je az 1 kg probiotik, tj poctom nie miliardy, , ako obsahuju aj tie najlepsie doplnky ale az 100 000 miliard. Tj aj silny probioticky doplnok je len malicka nasada, ktoru treba rozmnozit a podporovat cely zivot, a na to su tie mikrovlakniny, co tu kazdemu odporucam brat cely zivot, ak chce mat odmorene telo a dobru probioticku floru=dobru imunitu.
Inac probiotika staci len nasadit a podporovat, netreba ich brat neustale.Len po atb, hnackach alebo pri traviacich problemoch.
Mne vydrzala ta flaska so 120 kapsulami cely rok, tj mne aj mojej lepsej polovicke. A po roku aj tak odporucam pre istotu kupit nove, lebo presda len su to zive kultury, ktore casom uhynaju, aj ked dobre tepelne a kyselinovo odolne znacky mozno aj po roku su este dostatocne silne.
RNG ten nápoj proViact obsahuje toto: jogurt 38% hm. (plnotučné mlieko, jogurtové a probiotické kultúry - lacatobacillus, streptococcus thermophilus, lactobacillus paracasei (L.Casei)), odtučnené mlieko, cukor 7,8% hm., jahody 1,5%hm., glukóza, aróma, farbivo: antokyaníny, probiotická kultúra L.casei. A ešte píšu že: Probiotický účinok sa môže prejaviť pri pravidelnej konzumácii aspoň 1 nápoja denne. Je to v malých fľaštičkách 4x125g a má to záruku cca 2 týždne. Čo si o tom mylíš? Vyzerá to takto: www.najcena.si
Chcela som to ako probiotiká aby som nemusela jesť tabletky. Ktoré konkrétne používaš ty?
Treba jest pestru stravu, z kazdeho nieco, napravit si traviaci proces, ked mas na nieco reakcie a alergie(kyseliny, enzymy, mikrovlakniny probiotika), len ked to nijak neide, tak sa tomu vyhnut). Jest hodne zelenin, menej masa,viac orechov a olejnatych semien, surovych, podla moznosti sa vyhybat priemyselne upravovanym jedlam,rafinovanym olejom, vyprazanym jedlam. snazit sa jest dost surovej zeleniny a ovocia, minimum bielych muk a cukrov.
Zase netroeba byt fanatik, obcasne porusenie tohoto urobi pre "dusu" plno a to je tiez cast zdravia.
Obsah pitnej vody je len velmi maslicko mineralov, voda z tela vynasa mineraly, nie ich donasa. Donasa ich jedlo.
Na ilustraciu, makka pitna voda ma 50 az 80 ppm=50 az 80 mg mineralov na liter vody.
A telo potrebuje 2400 mg NaCl, aspon 2500 mg az 4000 mg KCl, 1500 mg vapnika, 800 mg horcika atd.
V tej vode to rozhodne nenajde.
Ale voda musi naopak vyniest z tela vacsinu, co telo nespotrebuje a nezabuduje, tj mnoho gramov mineralov denne.
Takze vsetky reci o vode, ako podstatnom zdroji mineralov su bezna v literaturach rozsirovana loz.
Katz, prisiroka otazka. nakaz je hromada, nie vsetky sa daju atb potlacit, niektore naopak atb posilnia, lebo im znicia prirodzeneho onepriatela, nase uzitocne probiotika
Viac na infekcie pozri cez Google.sk pod rng, infekcie.
Ja nechapem naco sa tie klamstva siria, kto z toho najviac profituje? Farmaceuticky priemysel? Ako si doplnate potrebu mineralov ked pijete len destilovanu vodu?
JKa si sam zakvasam kysle mlieko a yogurt, lebo tak kontrolujem, ake mlieko nan pouzijem(len z volne sa pasuceho a hormonmi a atb neosetrovaneho dobytka) a zaroven nasadu spravnych probiotik, z laboratorne vypestovanych kultur(yogurt starter). Takto mam silny zdroj zopar probiotik, cerstvy produkt bez konzervacie a kontrolovane vsetky zlozky v nom.
To ale nestaci ako zdroj probiotik, to su len mliecne kvasinky. Obcas si treba nasadit kvalitne probiotika, ktore su tepelne a kyselinovo odolne a hodne roznych druhov.
Actimel nepoznam.
Aadreianka, v novinach, televizii a internete sa siri hromada lzi.
Ze udajne velke davky vitaminu C sposobuju mocove kamene je jedna z tych lzi horne rozsirena. Askorbova kyselina je vyborne rozpustna vo vode, aj rozne askorbaty, tj nemoze krystalizovat v ladvinach, to je teda absurdna loz. Hrusky neobsahuju privela mineralov, takze tiez nemozu sposobovat ladvinove kamene.
Ladvinove kamene su najma z nedostatku pitia cistej vody, alebo privela stavelanov v strave, kde stavelan vapenaty spolu s uhlicitanom vapenatym su hlavne zlozky ladvinovych kamenov.
zdravim chcela by som sa opytat co znamena neutichajuca horucka davam si lieky a nic mi nepomaha vzdy mi znizia len na nejakych 37,6 a potom mi zase stupne na 39 este nikdy som taketo nieco nemala a neviem ci nemam ist na pohotovost radsej ... nemoze to byt infekcia krvi???