Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Otázky na RNG

kikimorisko27

Dobry vecer pan RNG, chcela by som sa opytat, ze mamina ma velke bolesti, nad krizami(pod pravou lopatkou-tupa bolest), vracia -vyzera to byt zlcnik alebo pankreas.. Hm a chcela by som sa opytat, ze aku dietu by si zvolil alebo co by bolo vhodne? dakujem ti velmi pekne
S pozdravom
Kikimorisko

RNG

To zvukanie tela na rozne doplnky je loz sirena farmaciou. Je len velmi malo doplnkov, na ktore si telo zvykne, ale ziadny na trhu nie je vyslovene navykovy, ako mnohe lieky co sa bezne predpisuju. Pauza v brani je dobra robit napr pri echinacee, kde ju telo po 3 tyzdnoch zacne alebo odmietat/vyhadzovat, alebo prestane mat ucinok. Ale to je velka vynimka a nepoznam ich viac, ako by sa dalo spocitat na jednej ruke.Drviva vacsina potravinovych doplnkov je ako pitie vody, nevyzaduje ziadne prestavky.

eriiic

Dakujem ti RNG. Teraz jedavam kazde rano pancreatin multi enzym a digest platinum. Myslis ze bude vhodne po pol roku si dat nejaku prestavku aspon mesiac aby si na to telo nezvyklo?

Dakujem

RNG

Maruska 9, specifickych imunit, tj imunit na rozne mikroby je hromada. Ale v sucasnej tichej epidemii virusov, co si lekari zialbohu povacsine nevsimaju je dobre si zvysovat viralnu imuinitu celkove, pozri na rozne odporucene doplnky na to cez Google.sk pod rng herpes.
Dnes totiz nosime v tele hromady virusov, od HSV1, niektori aj HSV2,rozne HPV, VZV, EBV, CMV a ine, ktore sa neprejavia, pokial ma telo vysoku viralnu imunitu, ale okamzite sa ukazu tj ked telo oslabne tak zautocia.
Moze to byt ina nakaza, hlad, podchladenie atd.
A coraz viac sa objavuje aj vonkajsich, najma kvoli cestovaniu ludi, kde virusy sa mozu rozsirit z jedneho miesta sveta za 24 hodin po celej zemeguli.A pri zvysenom hromadeni ludi(verejna doprava, kina, divadla, davy ludi) je prernos velmi pravdepodobny tj zijeme v case viralnych epidemii.

RNG

Eriic, na cistenie tela traba brat enzymi na prazdny zaludok a dobre zapit. takze aj ten entericky nekryty bude mat cistiaci ucinok takto.

Maruska9

Dobrý deň Pán RNG,
chcela by som sa Vás spýtať, či nepoznáte niečo účinné na pomerne často sa vracajúci opar na ústach. Tento rok sa mi vyhodil na dolnej pere už druhý krát a to je ešte len začiatok februára. Vždy keď už cítím brnenie na ústach, dam si vyššie dávky riboflavínu a vit. C. Miesto si potieram krémami nato určeními (Zovirax, Herpesin...) Avšak chcela by som odstránit príčinu úplne. Viem, že to ma niečo spoločné so zníženou imunitou, avšak momentálne sa necítím ani nijak chorá..žeby na mňa niečo liezlo. Je to nepríjemne, neestetické.
Veľmi pekne ďakujem.
S pozdravom

eriiic

Ahoj Rng
Chcem sa opytat na Pancreatin od firmy NOW. Tento nieje pokryty enterickym filmom a preto by som chcel vediet ci bude ucinny na cistenie tela hodinu a pol pred jedlom. Doteraz som bral od firmy country life ale ten obsahuje pre mna velke mnozstvo calcia takze musim zmenit za firmu NOW.

Dakujem

RNG

Zen sen je dobry adaptogen,,ale nic zvlast zazracne. Adaptogenov je kopa, pomahaju telu=posilnuju ho v roznych zdravotnych situaciach. Tu ich je plno uvedenych
en.wikipedia.org

RNG

Inac na krvne zrazeniny pomaha nattokinaza, serrapaptaza a lumbrokinaza ovela lepsie a bez skodlivych postrannych ucinkov , ako chemicke lieky. Na epi je 2 x 500 mg inositol hexaniacinate a 2 x 400 mg l-theanine. Na laktozovu intoleranciu su enzymy pod menom Dairy enzymes, na celiakiu sa musis vyhyvat vsetkemu s lepkom a naviac brat enzymy na lepok(gluten enzymes), ktory mas uz v tele alebo sa obcas presmykne aj pri dokladnej pozornosti. Su aj kombinacie tychto dvoch.
Odporucam ti, ako kazdemu brat aspon 15 mg zmesi mikrovlaknin a obcas si nasadit kvalitne probiotika.
Najma ked spominas IBS, co obvykle zacina nedostatkom kyselin a mikrovlaknin.

RNG

Henika, mas privela problemov na co potrebujes hromadu odpovedi. Skus najprv na rng.nazory.eu kde najdes podla chorob rozne doplnky.
Momentalne je kontraverzia okolo GSE z firmy NutriBioticl ktori zmenili formu a nova nema ani zlomok ucinnosti povodnej.Takze ju nemozem dalej radit, snad citricidal, povodny z BioChem research je este stale vyrabany podla povodnej receptury a je roznako ucinny, kde roztok je 35 kvapiek(60%) do litra vody. Poznas rozdiel podla toho ze nova forma je kyselkava limonada a povodna ucinna horka ako blen