prosim ta rng,a aky mas nazor na vitaminy uzivane na lacny zaludok???aj to prispieva k detoxikacii???a je dolezity vitamin C pre detoxikaciu?
Otázky na RNG
Dobra znacka, ale besne draha.
www.detoxpeople.eu
napr tieto?
alebo co keby som brala enzymy na ocistenie celeho tela, aj tie obsahuju enzymy na stiepenie glutenu?
RNG prosim ta kolko mam tych enzymov na gluten objednat? ABy som nemusela na 2 razy. syn bude mat 2 roky, gluten nedostal od 6.januara, akurat ja som mala trosilinku nedavno. Ja to ale vidim na jeho ekzeme ze este je gluten v nom. Tak kolko tabliet by bolo treba na jeho vycistenie? 100 ci 200 ci viac? A ako to mam brat? Dakujem
Eriic jod ustne mozes brat kedykolvek, len nie spolu s probiotikami.Tam musis dat pauzu niekolko hodin
Transdermalne samozrejme hocikedy.
Firma enzymatica ma vyborne enzymi, len na moju penazenku pridrahe.
Enzymi zatial nehabu ani nezastavuju. Problem su rozne hormonalne ako DHEA, diosgenin, a ine, co sa snazia farmaceuti zastavit, lebo im to zasahuje do rozpoctov.
Mnozstvo doppkov sa dostava do dietata aj cez placentu aj neskor cez mlieko. Takzeked chces dat dietatu rozne doplmnku, ber ich sama.
Napriklad je zname, ze ked nechces, aby dieta malo vetry a koliku, tak nesmies jest jedla, co teba naduvaju. Takze enzymy definitivne cez mlieko dostane,ked ich mas ty dostatok v krvi.
Dakujem RNG. Jod mam tiez ale neviem ci ho mam jedavat rano s enzymami ci mozem aj s jedlom na obed. Mam organicky jod v oleji.
Dakujem
RNG a co tieto? www.enzymedica.co.uk
ja sa dost bojim objednavania z usa, ze mi to zhabu na colnici alebo budem platit exorbitantne colne :((
RNG a prosim ta, ako ich davat 2 rocnemu dietatu, ktore to asi nevie prehltnut? Mozem cez mlieko ked kojim? Dostane sa mu to, nevies? Dakujem