Otázky na RNG

Henika8a1

dobry den rng, prosim vas o radu, vsetc imam e bacilov, ma 21mesacneho syna ten stale nieco chyti, ja som sa 2 mesiace nemohla dostat zo streptokoka, a ked uz nebol tak manzel doniesol dalsieho, takze sme zase komplet chory.nevyznam sa v tych davkovaniach mam uz z toho taky chaos, chcem kupit oreganovy olej 80%corvacol od natural factors, a citricidal gse Original GSE concentrate 118 ml 33% od nutribiotic, poznate to su to spolahlive produkty, mam ich kupit? a prosim vas keby ste mi mohli napisat ako to mam vlastne davkovat a ako mam davat synovi oreganovy olej, niekde som citala ze aj do aromalampy dat a inhalovat ci ako, stale ma upchaty nostek ma zvacsenu nosnu mandlu je adept na vyber ale kedze este nema vek a vahu na vyber tak nedame ju vybrat. preto prosim o radu ako mu to mam davat na lyzice s cajom alebo ako? kloktat na hrdlo aby to totho streptokoka znicilo, niekde pisu ze ten olej len 4 kvapky denne do caju a uz? to pomoze? a do kolko caju to tam neuvadzaju ze do 250ml? uz mam z toho nacisto chaos, prosiiim pekne poradte mi, ja som inak epilepsiu, celiakiu, laktozovu intoleranciu, stitnu zlazu sa liecim,ibs maldigescia, a som po embolii pluc,kde este stale mam na plucach zrazeniny a nie a nie sa rozpustit beriem warfarin, mozem to tychto liekov uzivat tieto produkty? dakujem velmi pekne dufam ze mi odpoviete, uz som strasne zuuufala :-(

RNG

Medzi enzymami nie je vela rozdielov pre muzov a zeny. ked chces brat vegetarianske, tak to su rastlinne a fungalne, a mozes brat napr kvalitne Digest Platinum od firmy Now Foods alebo rozne ine "plant" enzymy. Uvedena Garden of life je co sa tyka enzymov slabsia na obsah a rozne pridane vitaminy su tam len stopove,na oko. Ale cena je dost vysoka na ten obsah.

GoFruit

RNG, mozes mi povedat, ci mozem brat cistiace enzymy (potrebovala by som sa precistit, a detoxy teraz nesmiem) ked kojim 2 rocne dieta? Ak ano, odporucis mi co konkretne si mozem objednat, pripadne co by mali urcite obsahovat a ako dlho ich mam brat plus davkovanie? dakujem pekne

RNG

Berksomnov protokol je najma sylimarin, ktory nereaguje nijak s ortutou/amalgamami. Je sanca, ze by ALA reagovala, ale ta sanca je velmi mala. Prave naopak, ALA silne odmoruje telo od ortute. Inac samo telo si tvori mensie mnozstva ALA a ludia, co maju zamorenie ortutou ich maju prave kvoli nedostatocnej vyrobe ALA, takze sa im ortut z jediel a plomb v tele hromadi.

RNG

Ema 280, klieste prenasaju rozne nakazy, od borelioz cez rozne virusy aj parazity.
Ked ma otec reakciu na tom mieste, tak tam nieco iste je z menovanych a treba sa mu branit.

aadriaanka

RNG tvoj mail s kontaktom som dostala. Neviem či ty si dostal môj mail. A všimla som si, že máš vylepšenú stránku :-) Vyzerá o dosť lepšie!