prosim ta rng,a aky mas nazor na vitaminy uzivane na lacny zaludok???aj to prispieva k detoxikacii???a je dolezity vitamin C pre detoxikaciu?
Otázky na RNG
Inac na krvne zrazeniny pomaha nattokinaza, serrapaptaza a lumbrokinaza ovela lepsie a bez skodlivych postrannych ucinkov , ako chemicke lieky. Na epi je 2 x 500 mg inositol hexaniacinate a 2 x 400 mg l-theanine. Na laktozovu intoleranciu su enzymy pod menom Dairy enzymes, na celiakiu sa musis vyhyvat vsetkemu s lepkom a naviac brat enzymy na lepok(gluten enzymes), ktory mas uz v tele alebo sa obcas presmykne aj pri dokladnej pozornosti. Su aj kombinacie tychto dvoch.
Odporucam ti, ako kazdemu brat aspon 15 mg zmesi mikrovlaknin a obcas si nasadit kvalitne probiotika.
Najma ked spominas IBS, co obvykle zacina nedostatkom kyselin a mikrovlaknin.
Henika, mas privela problemov na co potrebujes hromadu odpovedi. Skus najprv na rng.nazory.eu kde najdes podla chorob rozne doplnky.
Momentalne je kontraverzia okolo GSE z firmy NutriBioticl ktori zmenili formu a nova nema ani zlomok ucinnosti povodnej.Takze ju nemozem dalej radit, snad citricidal, povodny z BioChem research je este stale vyrabany podla povodnej receptury a je roznako ucinny, kde roztok je 35 kvapiek(60%) do litra vody. Poznas rozdiel podla toho ze nova forma je kyselkava limonada a povodna ucinna horka ako blen
dobry den rng, prosim vas o radu, vsetc imam e bacilov, ma 21mesacneho syna ten stale nieco chyti, ja som sa 2 mesiace nemohla dostat zo streptokoka, a ked uz nebol tak manzel doniesol dalsieho, takze sme zase komplet chory.nevyznam sa v tych davkovaniach mam uz z toho taky chaos, chcem kupit oreganovy olej 80%corvacol od natural factors, a citricidal gse Original GSE concentrate 118 ml 33% od nutribiotic, poznate to su to spolahlive produkty, mam ich kupit? a prosim vas keby ste mi mohli napisat ako to mam vlastne davkovat a ako mam davat synovi oreganovy olej, niekde som citala ze aj do aromalampy dat a inhalovat ci ako, stale ma upchaty nostek ma zvacsenu nosnu mandlu je adept na vyber ale kedze este nema vek a vahu na vyber tak nedame ju vybrat. preto prosim o radu ako mu to mam davat na lyzice s cajom alebo ako? kloktat na hrdlo aby to totho streptokoka znicilo, niekde pisu ze ten olej len 4 kvapky denne do caju a uz? to pomoze? a do kolko caju to tam neuvadzaju ze do 250ml? uz mam z toho nacisto chaos, prosiiim pekne poradte mi, ja som inak epilepsiu, celiakiu, laktozovu intoleranciu, stitnu zlazu sa liecim,ibs maldigescia, a som po embolii pluc,kde este stale mam na plucach zrazeniny a nie a nie sa rozpustit beriem warfarin, mozem to tychto liekov uzivat tieto produkty? dakujem velmi pekne dufam ze mi odpoviete, uz som strasne zuuufala :-(
Medzi enzymami nie je vela rozdielov pre muzov a zeny. ked chces brat vegetarianske, tak to su rastlinne a fungalne, a mozes brat napr kvalitne Digest Platinum od firmy Now Foods alebo rozne ine "plant" enzymy. Uvedena Garden of life je co sa tyka enzymov slabsia na obsah a rozne pridane vitaminy su tam len stopove,na oko. Ale cena je dost vysoka na ten obsah.
co si myslis o Garden-of-Life-RAW-Enzymes-Women-90-Veggie-Caps nasla som ich na iherbe
A este som zabudla aby boli pre veganov a bez glutenu
RNG, mozes mi povedat, ci mozem brat cistiace enzymy (potrebovala by som sa precistit, a detoxy teraz nesmiem) ked kojim 2 rocne dieta? Ak ano, odporucis mi co konkretne si mozem objednat, pripadne co by mali urcite obsahovat a ako dlho ich mam brat plus davkovanie? dakujem pekne
Preklep, dr Bergsonov protokol...
Berksomnov protokol je najma sylimarin, ktory nereaguje nijak s ortutou/amalgamami. Je sanca, ze by ALA reagovala, ale ta sanca je velmi mala. Prave naopak, ALA silne odmoruje telo od ortute. Inac samo telo si tvori mensie mnozstva ALA a ludia, co maju zamorenie ortutou ich maju prave kvoli nedostatocnej vyrobe ALA, takze sa im ortut z jediel a plomb v tele hromadi.
Aadriaanka, ja nie som administratorom tych stranok, len prispievatelom, aj ked su po mne pomenovane.