Otázky na RNG

orol

RNG, srdečne Ťa pozdravujem a zároveń prosím o radu ! Užívam asi dva-tri mesiace nattokinázu, lecithin, cesnakovú tinktúru, hlohovú tinktúru, b6+b12+kys. listová + úprava životosprávy, ale ani za otca sa nemôžem zbaviť pomerne častej pálivej bolesti za hrudnou kosťou, najmä pri chôdzi do kopca, ale už aj po rovine a v kľude. Lekár mi predtým zistil vysoký zlý cholesterol, krvný tlak, následné vyšetrenie po vpichnutí kontrastnej látky potrvdilo upchaté cievy. Poraď mi prosím, ako ďalej, lebo ma porazí...

RNG

Kojencom nie je vhodne davat extra kyseliny. Tebe je to ok, pokial mas paly alebo inac pokazene travenie. Kyseliny sa v zaludku spotrebuju a v pankrease zneutralizuju, tj nedostanu sa do mlieka.

RNG

Kali Phos 6 je malicko fosforecnanu draselneho v mliecnom cukre, predavane kvazi ako homeopatikum, preto len vyssie davky su naozaj ucinne. Ale je to pridrahe a primalo ucinne.
Na zvysenie energie odporucam brat vacsie dacky draslika(kalium), napr vo forme soli so znizenym obsahom sodika, kde NaCl je ciastocne nahradene KCl, alebo sa alkalizovat skoro rano kalinatom(KHCO3)

braxi

RNG, aky mas nazor alebo skusenosti na pripravok - KALI PHOS 6 , ktory ma zlepsovat naladu,
psychiku,precistovat organizmus...
Nenasiel som vela ludi, ktori s nim maju nejake skusenosti, ale tych, ktorych poznam, si ho chvalia,ze im pomohol prekonat unavu a dodal viac energie a pozitivnej nalady.

[www.healthstore.uk.com]

[www.biomineral.sk]

anonym_6805

RNG prosim ta aky mas nazor na tie vselijake prirodne oleje ako napr.:
cedrovy,sipkovy,koprovy,amarantovy,arasidovy,lanovy,makovy atd.,ja som vcera zacala uzivat lopuchovy kvoli mojmu padaniu vlasov.
Su tieto rastlinne oleje lisovane za studena ucinnejsie nez tobolky?
Dakujem