Otázky na RNG

sariana

prepac, velmi som neporozumela, co si mi napisal. Z ktoreho pripravku efektivnejsie vyuzije moj organizmus horcik?

RNG

Kolko ho prijmes je vzdy len cast toho, kolko elementarneho je tam. Tj cast z 30 mg(pravdepodobne asi 60% z glycinatu a glukonatu, a tak isto zhruba 60% z laktatu(viazany na kyselinu mliecnu)
Oba su vyborne podania.
Slabe absorbcie su z vazieb na hydroxidy, oxidy a karbonaty.
Mladi ludia s dost zaludocnymi kyselinami z nich vedia vytazit aj 20%, starsi casto menej, nez 4% a ostatok sa vyhodi a zbytocne zatazuje ladviny.

sariana

RNG, prosim o vysvetlenie:
u teba mas horcik 30 mg, co je dost mala davka. V lekarni som si kupila pripravok s nasledujucim zlozenim:
magnesii lactas dihydricus 500 mg, co zodpoveda 51 mg cisteho horcika v 1 tablete. Pomocne latky: oryzae amylum, talcum. Prosim ta, kolko horcika vlastne prijmem v 1 tablete? 500 alebo 51 mg?

arka

Ďakujem za reakcie aj Ivka1, aj alti.S mojimi problemami som zatial nic nerobila (čo sa tyka vyšetreni)Mam doporučenie k ortopedovi, kde sa chystam v najbližšich dňoch isť. Preto som sa pytala o radu, aby som vedela čoho sa môžam dožadovať, na čo sa sustrediť, lebo s našimi lekármi to nie je vždy jednoduché.

pralinka

a teda to NAC sa kde da zohnat?da sa to kupit v lekarni, alebo sa to vyskytuje v niektorych potravinach? :)hm?:)

alti

Arka,
je velmi malo pravdepodobne, ze bolesti vystrelujuce do bedroveho klbu su bezprostredne z krcnej chrbtice. Dalo /prepojenie krcna cast a Tvoje bolesti/ by sa to vysvetlit tym, ze ak zhavaruje jedna cast chrbtice, je len vecou casu, kedy budu signalizovat problemy aj jej dalsie casti /hrudna, krizova/. Ak chce zistit pricinu, treba kvalitne vysetrenie /rontgen nestaci/ ako CT, NMR

[zruseny12]

V prvom rade chcem podakovat este raz RNG,beriem aj betain HCL,obsahuju to doplnky podla krvnej skupiny.
IVKA1-dakujem velmi pekne za pomoc,teraz beriem RANO-tablety podlakrvnej skupiny,OBED-vapnik,rybi olej a Hemodin VECER-vapnik,horcik,zinok a pycnogenol.
Zatial som s tym spokojna.Na travenie sa snazim jest vela jogurtou,ovocia zeleniny.Nemozem velmi robit pokusi,lebo vsetko nove mi podrazdi creva a dostavam potom krce.Inak vsetko je na prirodnej baze,ziadna chemia.Dakujem za ochotu.Prajem pekny den.

Ivka 1

Maria napíš mi na mail ak chceš.Poradím Ti kombináciu produktov na prírodnej báze,ktorá by Ti mohla pomôcť pri Tvojich zdravotných ťažkostiach.