prosim ta rng,a aky mas nazor na vitaminy uzivane na lacny zaludok???aj to prispieva k detoxikacii???a je dolezity vitamin C pre detoxikaciu?
Otázky na RNG
Ďakujem RNG za odpoveď... ja som pred dvoma mesiacmi vysadila AD - brala som cipralex - a cítim, že sa mi to rôzne zakuklene po troškach vracia a chcem tomu nejako predísť, preto som sa rozhodla pre ten St.Wort Johns a chcela som aj 5-HTP, ale ten ste nemali práve... môžem brať aj obidva naraz? a ešte aj stressB beriem...
fiona, cista s aloe, tomu celkom nerozumiem. Najcistejsia je 86% extrakt so 14 % alkoholu. Menej ciste, bez alkoholu s aloe maju len 50% extraktu a ostatok aloe.
Ine maju este menej, ked do nich pridavaju rozne ine veci(mentol, esencialne oleje a vone, vyzivne oleje atd.
OK,,objednal som 16 ozs balenie cisteho(450 ml) pre vaznych zaujemcov, a bude stat okolo 450 korun.
Ked to kazdodenne pouzivas(acne, pory cistenie tvare) tak sa to minie dost rychle. 120 lk flasticka by bola prec za 2-3 tysdne....
usiko, ber k spominanemu aj 3x2 kapsule oreganoveho oleja a jedz pravidelne niekolko lyziciek kokosoveho oleja denne, da sa na nom varit, ale treba si zvyknut na kokosovu prichut.
Ak nie, tak najucinnejsia zlozka kokosaku je kaprilova kyselina, kokosak jej ma okolo 8-9%. Mozes si ju kupit ako doplnok a brat 3 gramy denne.
Samozrejme treba brat aj probiotika, najlepsie vecer s jablkom, aby sa cez noc rozmnozili v crevach, vytlacili kandidu a produkovali ochranne latky proti vselicomu v tele, vcitane vaginalnej kandidoze.
RNG,
mavam gynekologicke mykozy, chcela by som uzivat nieco vnutorne, aby bolo telo voci nim odolne. Vyplachy ani nic take nechcem....staci propolis kazde rano, par kvapiek do vody s medom, a GSE - Pol litra vody, do toho 30 kvapiek GSE a popijat denne?alebo je este nieco ine, ucinnejsie? podotykam, ze som vegetarian, sladkosti jedavam len raz tyzdenne, mam delenu stravu, travi mi vyborne, vela ovocia a zeleniny, jogurty jedavam...dakujem....
a este je aj napr.pletova voda s tea tree,ktora obsahuje ako jednu zo zloziek aj hamamel(Dr. Mueller,najdes v lekarni),ale ty asi chces koncentrovanejsi hamamel..
fiona,nie som si celkom ista ale myslim,ze som videla nejaku pletovu vodu s obsahom hamamelu od ceskej firmy Ryor,tak skus pozriet na nete.inak obchod maju v BA
ja mam osobnu skusenost s cistou witch hazel,dobre stahuje pory,len ju tu postradam. jedine co som nasla bola ceska hand made kozmetika, a tusim len za 50 ml pytali cca 500,- co sa mi panenky pretacali... mne osobne sa napr. za 360 ml zda 400,- cena uplne v pohode. ale v klude by mohla byt aj 120 ml, cista s aloe. Ono to s tym dovozom nebude take ruzove ako si myslim a tu vela ludi asi nepozna benefity tejto vody. Este sa poobzeram po tom kamenci, pamatam ako to dedko použival.
witch hazel stahuje pory. Doma kedysi predavali kamenec po holeni(alum) ten tiez stahoval pory.
Nikdy som si ale neuvedomil, ze na Slovensku nepredavaju ziadne produkty z witch hazel(hamamelis virginiana. Tu je ich tak vela, ze som si myslel ze aj vsade inde. Vsetky su zalozene na povodnom recepte Rozy Thayerovej(vyse 120 rokov starym)
Obvykle su to zmesi s aloe vera.
Ale je ich tolko, ze neviem ktory si vybrat.
S alkoholom nie, to by sa nedalo prepravovat letecky.
Povodnu formulu Thayerovej alebo novsie
Dickinsona?
Velkost flase 4-8-12-16 unci(120 ml az do 500 ml zhruba)?
Ciste vodne s aloe vera, alebo rozne privonane(lime, citron, ruze, levandula...)
A cena co? napr 12 ozs(360 ml)cisteho extraktu(14% alkohol) by stala okolo 400 korun, nie je to privela(letecky je to drahe a nemam zatial extra lacny zdroj)?
Ďakujem pekne RNG a prejem veľa sil a uspechov v tvojej práci.