prosim ta rng,a aky mas nazor na vitaminy uzivane na lacny zaludok???aj to prispieva k detoxikacii???a je dolezity vitamin C pre detoxikaciu?
Otázky na RNG
RNG. ale toto co pises je strasne! ja by som take predavacky okamzite vyhodila, ako sa takto da spolupracovat!!! ved ked som prisla do bratislavskej predajne, mala som pocit, ze som v hlbokom socializme. prazdne regale a predavacka mi zahlasi, ze netusi, kedy co bude a ze mi z kazdeho co pride moze dat iba jeden kus, lebo vsetko je uz objednane a pride toho len velmi malo, lebo ty nemozes udajane posielat velke zasielky. tak tomu som vobec nerozumela, preco by si nemohol posielat velke zasielky. ak je nieco lacne, malo by sa toho predavat vela, aby to bolo zaujimave aj pre predavajuceho, nielen pre kupujuceho.
vam to pripada ako zly vtip?
Postavte sa do mojich topanok, po par rokoch strat(milionove, z mojho vlastneho vrecka) sa to konecne zacina rozbiehat a ja nemam moznost sa dozvediet, co sa predava a co nie a kolko.......
Je to na slak trafenie!
Nuz ja mozem poslat len to, co si konatelka a predavacky ziadaju. Ja nemam nijaku iny moznost sa dozvediet, co predali alebo co sa vypredava rychlo. A na to ja mozem zareagovat objednavkou mojim dodavatelom a kym to dojde na Slovensko to trva 3 az 4 tyzdne.Ja na nich neustale nalieham, aby mi oznamili dopyt a stav skladu....
Stale som nic nedostal a napriek tomu chystam dalsiu zasielku, len tak odhadom, z brucha, co by sa mohlo vypredat a po com asi je dopyt. Ale naozaj neviem....
ano, mam taku istu skusenost, bohuzial. tiez som nedostala co som chcela.
RNG. navstivila som tvoju predajnu, ale nebol tam ziaden tovar, vraj je to tak stale, predavacka si zapisala co chcem, ale vraj si nemozem kupit kolko chcem, lebo su male dodavky a neuslo by sa ostatnym. udajne aj tak nemozu uspokojit zaujemcov. vies, je to velke sklamanie, tu na internete dostanes odporucania co uzivat a ked ides na miesto cinu, nic nemaju. vies to vysvetlit? a hlavne - kedy sa to zmeni, ved to nie je prave fer voci kupujucim. pripada mi to ako zly vtip.
Na spanie treba tmu. Serotonin nie je jediny neurotransmiter zodpovedny za spanok. Je tam aj hormon Melatonin, ktory sa vytvara len v tme. A naopak, v robote musi mat vela svetla. Vnutorne hodiny(circadian rytmus) sa prisposobia za niekolko dni. Podobne je to, ked cestujes do inych casovych pasiem. Tzv "Jet lag" trva 3-4 dni.Potom si privyknes.
........
Na nepravidelne nocne a denne sluzby nie je ziadny liek ani doplnok, to je proste privela na telo, tomu sa prisposobit neda a chemikalie su take, co ta uspia, ale zaroven tazko poskodia nervovu sustavu a aj ine organy v tele.
age 52, moze to byt
reakcia na postrek jablk(umy
ich dobre prostriedkom na riad, vysuchaj a dobre splachni vodou, vyskusaj, ci to ma aj potom rovnaky ucinok)
........
Neschopnost stravit supku(nedostatok enzymov, hlavne celulazy)
.....
drazdenie crevnych divertikul(na crevach sa niekedy pri zapche vytvoria take priehlbeniny=vacky=divertikuly, a tie mozu byt drazdene velkymi kusmi supiek, treba supku velmi dobre rozhryzt alebo osupat jablko a supku rozmixovat uplne na jemno)
RNG, co signalizuje bolest v podbrusku po konzumacii jablka alebo skor koze z jablka? Su to krce, tupa bolest a pri inom jedle sa neobjavuju. Dakujem.
...vdaka RNG, budem tlmocit priatelke :)))