prosim ta rng,a aky mas nazor na vitaminy uzivane na lacny zaludok???aj to prispieva k detoxikacii???a je dolezity vitamin C pre detoxikaciu?
Otázky na RNG
RNG, prosim Ta, ako sa da zistit ci mam Boreliozu?? Je na to nejake spec.vysetrenie?
RNG...chcel by som sa opytat na betablokatory... existuje nejaky doplnok, ktory ich moze nahradit???
vdaka
ahoj RNG, chcela by som sa spytat aka je mozna alternativna a/alebo doplnkova liecba uzkostnych poruch. Su nejake doplnky aj na jednotlive ataky uzkosti? Ja osobne beriem pangamin, Zn a Se s vitaminom C. Vies nieco poradit?
Rng chcem sa vas spytat ci mozem gse do nosa aj na pitie davat synovi na podporu imunity aj dlhodobejsie. Ma 4,5roka, tyzden chodil do skolky a uz zacal soplit a ma kaslik.S vasimi radami a doplnkami sa z toho doslat za 3dni,ale obavam sa ze sa to chodenim do skolky bude opakovat.Uz skolku odkladat nechceme-odkladali sme ju uz 1,5roka-koli castej chorobnosti.Poradite mi prosim aky presne betaglukan kupit z puritan.com?Mam doma aj astragalus,aleo,NAC,colostrum.Co z toho davat na podporu imunity,mozem aj dlhodobejsie?DAKUJEM VELMI PEKNE.
RNG
ale ja jedavam ovocie, zeleninu, ryby, vajcia, jogurty, syry, maso...a preto nechapem preco tak strasne zacali padat..
skusila som brat zinok tak uvidim..a kupim si nejaky ten pripravok..
dakujem
pistalka v obdobi chripok obzvlast kazdemu odoporucam brat
200- az 400 mcg selenu(organicky viazaneho),
25 az 50 mg zinku(tak isto organicky viazaneho),
2-3 gramy vitaminu C,
pripadne bazu,
astragalus a
NAC
ako extra ochranu
Vlasok, maso, vajcia, ryby, orechy a olejnate semena su sdrojom roznych potrebnych latok pre telo.
Chudnutie znamena, ze je telo podvyzivene a cerpa zo zasob.
Niekedy pri tom ale nedostane niektore ziviny potrebne na rozne procesy, napr aj na vyzivu vlasovych cibuliek.Takze si ich treba aspon doplnit nejakym dobrym doplnkom na vlasy(vitaminy B, aminokyseliny, zinok)
Poari napr na doplnok, co som bol dovazal
-odkaz odstránený- a najdi si nieco podobne na nete. Pripadne aj tento doplnok(mega vitamins for hair, vyrobca NBTY a predavane v roznych maloobchodnych sietach, ktor priamo patria NBTY alebo nepriamo distribuuju tieto vyrobky, napr Natures Bounty, Holland and Barrett, Puritan's Pride, Doctor's trust a hromadu inych. Natures Bounty sa dokonca objavil aj v produktoch predavanych firmou Walmark ako premiovy tovar z dovozu.
a ak sa mozem este opytat: hrozi tu obdobie chripok teraz, vsetci naokolo su chori, ja uz som spred vianoc nejak nachladnuta sa neviem ztoho uplne dostat uz mesiac/aj v KO som mala leukocyty a ich zlozky zvysene-tak neviem ci to bola nejaka viroza,alebo co?/ale teraz sa bojim aby sa na mna nenalepila zas ta chripka co hlasia ze sa siri ale tiez neviem co mozem a co radsej nie a v akych davkach a koncentraciach, poradis nieco bezpecne? c-vit, aj zinok beriem, len neviem v akych presne davkach
jeeeeeeeeej, dakujem Ti RNG, to som rada. lebo som brala lieky,predtym brala lieky co blokovali kys. listovu, tak mi ju /nez som teda prisla na to ze som tehotna :) no a potom mi nasadili tie vysoke davky kys. listovej a teraz som sa zlakla ze nebudem mat dost b12 pre babatko na vyvin NS. ale vzdy som brala a aj beriem dost probiotik koli crevam-mam trochu problemy a pises, ze probiotika to v crevach vyrobia tu B12, tak ma to potesilo :) si fakt zlaty. dik.
Mikesu, vc bose a hlavne v ricelnych a licnych dutinach sa zhromazduju hlieny= organicke latky, do ktorych sa mozu nastahovat rozne nakazy, vcitane kvasnych a hnilobnych kultur.
Pouzitim roznych antimikrobialnych kvapiek do nosa sa daju ale vyhubit. Osobne odporucam zo skusenosti s nakazami nosohltanu a vnutorneho ucha koloidnu striebornu vodu, tiez roztok GSE(citricidal, citrovital), 6 kvapiek na dl vody.