prosim ta rng,a aky mas nazor na vitaminy uzivane na lacny zaludok???aj to prispieva k detoxikacii???a je dolezity vitamin C pre detoxikaciu?
Otázky na RNG
menovane su nahrada za lieciva, ale okrem toho samozrejme pouzivam ako potravinove doplnky zinok a selen denne a jod a lecitin a probiotika aspon raz tyzdenne.To bez ohladu ,ci som zdravy ci chory.To je vec udrzby.
andrea, Swanson ma aj dobry a silny extrakt z olivovych listov, ktory je ucinny nielen na bakterie(borelioza napr) ale aj na niektore virusy a mykoplazmy)
Tak to je asi vsetko, co aj ja mam cely cas doma a podla potreby pouzivam. Pripadne este quercitin, ked mas pelove a ine vzdusne alergie, curcumin a astragalus.
Toto je dostatocne na obranu proti velkej vacsine mikrobov a zatial(vyse 17 rokov ) mi to pracuje. Aj mojej rodine, vcitane.
ENG zacala som brat betaglukany (1 tyzden), 1000 mg vit C denne, predtym 600mg denne-dlhu dobu, koenzym Q10...chystam sa kupit GSE, oreganovy olej, agacius od swansona a aloe vera 99,3%, co si radil-bude to stacit? ci mam este nieco pridat...nevyckavam-riesim, ale zatial u lekarov bezvysledne..
andrea obvykle sa testuje na bakterie ale tam mozes mat aj viralnu infekciu alebo kvasnu.
A to treba patricne adresovat . Moze to byt ciste zbytok zamorenia a zapal z roho. Na to mas rozne protizapalove a enzymi na cistenie.
henoro, snad viacej vody?
Mnozstvo vody(percentualny stupen hydratacie) sa dnes da merat aj doma na vahach, ktore maju meranie nielen vahy ale aj telesneho ruku a hydratacie(maju elektrody a pomocou prudu z zavedenych dat ako vek, vyska vypocitavaju tieto hodnoty).
Nie je to velmi presne ale mozno poznat rozdiel v hydratacii napr pri zvyseni pitneho rezimu.
Velke percento ludi je totiz slabo hydratovanych a to znamena pomerne viac zamorenych.
Na odmorenie(precistenie tela) pomahaju aj enzymi a jod.
andrea 7 , neg znamena negativne tj nic ti nenasli.
Ak mas napriek tomu nejake problemy, tak ich povod zatial nenasli a ja by som pre istotu pouzil nieco sirokospektralne antimikrobialne a nevyckaval az snad nieco najdu.
Henoro ja mam opuchnutu zadnu cast jazyka a neviem, co s tym.Vytery mam v poriadku :( ostalo mi to tak po vbere mandli..aj si to riedil s lekarmi?
stava sa mi že...mávam tak čudne červené oči...a boli ma hlava... ked prídem z vonka...alebo ked sa niekedy rano zobudim... a druha vec..hore v ustach na podnebí a na koreni jazyka..mám také draplavé..a strašne nepríjemný pocit to je akoby poškodená sliznica..niekedy som pil vela alkohol..ale to ako v krátkom časovom období ..a suché pery..ked si ich spojím tak sa mi lepia a nevedia lahučko odlepiť od seba..čo to je..už 3 mesiace pijem šťavu z aloe vera..mi to pomaha..troška..lebo som mal ovela viac problemov z ktorych ostali tieto...a užívam z tvojho obchodu zelenú zmes a probiotiká..čo by si mi poradil.dakujem
Ahoj RNG, najnovsie mam vysledky z krku-negativne a vyter z nosa stafylokok sp.=koagul. negativne a mam pri tom jednu hviezdicku.S lekarom som este nehovorila, len sestricka mi to dala do ruky.Vedel by si poradit? Treba to liecit, alebo je to normalna flora?
a samozrejme ked vytlacas kandidu, musia na jej miesto nastupit probiotika, takze ich tiez musis na noc brat, aby sa mohli rozmnozit a pomoc permanentne vytlacit kandidu, inac sa rozmnozi znova.