Názov témy: Ako si udržať zdravé stravovanie popri hektickom dni?

Príspevok v téme: Názov témy: Ako si udržať zdravé stravovanie popri hektickom dni?
sophia2005

Ahojte,

posledné mesiace mám problém udržať si správny režim stravovania. Ráno väčšinou stíham len kávu, počas dňa jem narýchlo v práci a večer mám pocit, že zjem všetko, čo vidím. Viem, že to nie je ideálne, ale pri pracovnom strese sa mi ťažko dodržiava pravidelný jedálniček.

Zaujímalo by ma, ako to zvládate vy. Máte nejaké tipy na rýchle a zároveň zdravé jedlá, ktoré sa dajú pripraviť vopred? Alebo nejaké zvyky, ktoré vám pomohli nastaviť si lepšiu životosprávu?

Budem rád za vaše skúsenosti, možno ma to nakopne k lepším zmenám.
takecareofshadowmilk.org

katikaluz14

treba si proste najst cas. nachvilu, na par minut. to sa zvladnut vzdy si myslim. zase nikto nerobi nieco od rana do vecera, ze by nemal par minut na to, aby sa v klude najedol. a ak nie, tak sa treba asi zamysliet nad takym celkovym fungovanim ;)

jarulinda

Tak v dnesnom hektickom svete je to tazsie udrzatelne, to je pravda. Ja sa snazim rano zacat poharom vody a za tym ide kava. Ranajky si davam az v praci. Je dobre si len najst to svoje, co ti bude najviac vyhovovat. Desiatujem popri robote, obed mame v jedalni a olovrant si davam malokedy. Potom len vecera. Ked nestiham jest dostatocne, snazim sa aspon pit viac tekutin.

lompaska

no, nie vzdy sa to da, ale tak treba si to ustriehnut co najviac a drzat sa toho. ked si clovek zvykne na ten svoj rezim, tak je jedno, kolko ma toho pocas dna na praci alebo ako je na tom psychicky.

tifaniass

Toto dobre poznam, tiez vacsinou fungujem tak, ze len rychlo do seba nieco hodim a velakrat to nie je prave najhodnotnejsie jedlo.