prosim ta rng,a aky mas nazor na vitaminy uzivane na lacny zaludok???aj to prispieva k detoxikacii???a je dolezity vitamin C pre detoxikaciu?
Otázky na RNG
RNG, mne zistili nizky cholesterol(na spodnej hranici). Myslim si ze to ma suvis s mojim probl. so stitnou zlazou-(mam ju uz vyoperovanu). Prosim Ta, je to velky problem ten nizky cholesterol, alebo co by som mala na to brat? Dakujem
v prvom rade je potrebny YAM.ten posobi na hormon progesteron. Don Quai je na podporu sexualnej aktivity
(...aspon dufam ze som to nepoplietla...)
RNG v Lučenci YAM nemajú môžem si objednať na myomy a hormonálnu nerovnováhu DON QUAI?
teraz som si este precitala zdroje vit. B12: hlavne maso, vajcia a mliecne vyrobky! no a to ja konzumujem minimalne,velmi malo :(
a nedostatok vraj sposobuje degenerativne zmeny Nervoveho Systemu?
Rng nadviazem na Leu,chcem sa vas spytat ci mozem gse no nosa aj na pitie davat synovi na podporu imunity aj dlhodobejsie. Ma 4,5roka, tyzden chodil do skolky a uz zacal soplit a ma kaslik.S vasimi radami a doplnkami sa z toho doslat za 3dni,ale obavam sa ze sa to chodenim do skolky bude opakovat.Uz skolku odkladat nechceme-odkladali sme ju uz 1,5roka-koli castej chorobnosti.Poradite mi prosim aky presne betaglukan kupit z puritan.com? DAKUJEM VELMI PEKNE.
RNG
uf, tak to som teda dobre prehnala s tou kyl.listovou! teraz sa trasiem, ze som pocuvla lekarku,lebo som ju uzivala takmer od zac. tehot. az doteraz v davke tych 2x 10 000mcg denne, cize 20mg za den!
a som sa pytala ci to nieje nejak vela/navyse na moju vahu!/dokelu
Co myslis, vadi to nejak plodu, tie mega davky?
a ta b12 je asi tiez dolezita pre vyvin plodu,co? a ked ju ta kys. listova blokuje tak sa b12 nevstrabava?a b12 som ani neuzivala a viem ze ani v potrave teda b12 moc nejem
Ahoj RNG, keď si kúpim jódovú tinktúru a rozotriem si ju na brucho alebo pod pazuchy, vstrebe sa ten jód alebo nie? Pomohlo by mi to proti hypotyreóze? Vďaka za odpoveď.
aerius je chemikalia potlacajuca histaminovu reakciu.
seretide obsahuje kortikosteroid na potlacenie zapalovej reakcie(nie povodu zapalu, len zapaloveho symptomu) a bronchodilatator, tj rozsirovac (chemicky) plucnych priechodov.
Na bronchovaxon co sa tyka zlozenia som nic nenasiel.
Osobne by som sa snazil adresovat pricinu a nie len priznaky. A pricina je velmi pravdepodobne mikrobialna, lebo alergie su sezonne tj nemozu trvat cely cas .
Na vzdusne alergie je Quercitin, bromelain,vitamin C a boswelin, pripadne aj curcimin a jeho pribuznym dumnbier.
Ale ako som povedal, v prvom rade treba znicit nakazu.
lea, na kasel je oreganovy olej, posilnenie imunity betaglukanmi kvapkanie roztoku GSE do nosa a pitie roztoku GSE atd.
Actiferrin obsahuje zelezo vo forme siranu(zelene skalica) a to je velmi slabo absorbovatelne.
Lepsie formy su citrat, maleat a najme bis glycinat zeleza.
Nedostatok hemoglobinu moze but aj nasledkom nedostatku vitaminov B-6 B-12 a kyseliny listovej.
Niekedy som mal v mojich obchodochm oskusany dobry vyrobok firmu NBTY pod nazvom Easy Iron, ktory obsahoval vsetky hore menovane v kapsuli, ktorej obsah by sa dal zamiesat do jedla.
Zialbohu ja som uz z toho podniku von.
Ked to chces najst tak tie vyrobky sa daju objednat na nete z maloobchodnych firiem megavyrobcu NBTY ako napr Puritan's Pride, Nature's Bounty,Doctor's Trust, Holland and Barrett