Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Otázky na RNG

ladislavv

Dobry den. Vy ste mi nedavno radili ohladom poruchy mitalneho ventilu. Zajtra musim ist do skoly a dnes sa mi opat nachvilu stalo, ze mi bilo nepravidelne srdce, hlava sa mi stale toci a zle zaostruje. Bojim sa aby sa mi to nestalo aj v skole. Pouzivam sol z Billy a poradili ste mi zmes na kosti - kupil som si Dolomit z Walmarku(prirodny mineral). Myslite, ze to bude mat ucinok az po nejakej dobe uzivania? Lebo tie moje prizanky su uz na nevydrzanie, nemozem sa ani poriadne sustredit. Dakujem za odpoved

RNG

ladislavv, dolomit je mlety kamen, ten je samozrejme vodonerozpustny a jeho absorbcia je velmi mala v tele. Skus najst ine, lepsie vazby mineralov, hlavne organicke a dokopy s potrebnymi vitaminmi na absorbciu. Pozri napriklad na tento vyrobok
-odkaz odstránený-.
Jeho zlozenie je navrhnute na vysoku absorbciu a zabudovanie do kosti.
Ja ho pouzivam uz roky a odporucil som ho desiatkam druhych, ktorym to vyriesilo problemy s nedostatkom mineralov a z toho vyplyvajucimi roznymi problemami.

RNG

andrea, mozes tam mat ciastocnu blokadu ci uz krvy alebo lymfy. Na oboje pomozu enzymi hodinu pred jedlom. Moj oblubeny je bromelain alebo silna serrapeptaza. Swanson ma tusim serrazyme, co je enzymaticka nahrada serrapeptazy ale je vytazena z roznych aspergilov(fungalne enzymi)

ladislavv

Dobry den. Vy ste mi nedavno radili ohladom poruchy mitalneho ventilu. Zajtra musim ist do skoly a dnes sa mi opat nachvilu stalo, ze mi bilo nepravidelne srdce, hlava sa mi stale toci a zle zaostruje. Bojim sa aby sa mi to nestalo aj v skole. Pouzivam sol z Billy a poradili ste mi zmes na kosti - kupil som si Dolomit z Walmarku(prirodny mineral). Myslite, ze to bude mat ucinok az po nejakej dobe uzivania? Lebo tie moje prizanky su uz na nevydrzanie, nemozem sa ani poriadne sustredit. Dakujem za odpoved

andrea7

To je super skoro.Nasi byvaju pri Philadelphii.. a noha nevies z coho mi moze opuchat? zacalo mi to po dlhom cestovani-opuchlo mi velmi lave lytko a bolelo-nedalo sa ani zohnut-po par dnoch to bolo lepsie, ale odvtedy je stale o 2 cm sirsie a pobolieva...na cievnom mi nic nezistili...chystam sa este k ortopedovi..

RNG

andrea, mne dochadzaju veci zo Swansonu tak asi za 4-5 pracovnych dni od objednania(byvam v predmesti Chicaga), ale to zalezi od toho, kde byvas +-2 dni.

andrea7

Zinok beriem tiez uz asi mesiac, na to som zabudla..selen si chcem tiez kupi a tie ostatne si zapisem..a uz to asi aj objednam..kolko asi trva, kym to pride v ramci USA? Ja sa bojim, ze za tym mojim trapenim budu nejake chlamydie, alebo takato pliaga...vysledky z krvi mam mat o tyzden..a alergicka som silna tiez.dakujem inak za rady-hadam mi to aspon trochu pomoze-aspon imunitu nejak nastartuje...aj ked prechladnuta nebyvam vobec v poslednej dobe..len tie neustale zvysene teploty, bolest hrdla a tej nohy, co mi opucha..