Otázky na RNG

tiskar

rng, po lyzovacke mi poriadne prechladli dutiny, 20 v kuse vysniakavanie a opat zapchty nos, vo stvrtok ma hrozne zacala boliet hlava, od piatka si dutiny naparujem, preslo mi to do usi, ale dnes uz nie bolest v lavom uchu mi huci 3 den, dnes citim zlepsenie, hleny si vysavam, jem cecka, nemas skusenost s podobnou situaciou. pozdravujem

a2

a este sa chcem opytat na YUCCU-ako tzv. telovu pracku tiez z tej istej stranky?

Zloženie (v 1 tablete):
yucca schidigera 490 mg
sladovka hladkoplodá 100 mg

a2

RNG, mozem sa opytat ci toto colostrum je vhodne na moje crevne problemy:
-odkaz odstránený-

Imuno colostrum

Zloženie (v 1 tablete):
kolostrum koncentrát (15% imunoglobulínu 3,1% arginínu, 5 % lyzínu) 600 mg
stearan horečnatý rastlinný 10,2 mg
celulóza 18 mg
?

vaneska

dobre rano RNG,
dakujem za odpoved ohladom chronickej pankreatitidy...to, co ste napisali dodrziavam uz dlhsi cas...a ten pancreolan, to je len poistka, ked sa mi minie SuperMultienzyme z Lucenca...
este by som sa rada opytala,nakolko aj vitamin C, uz pomaly dochadza, ked si budem hladat daky v lekarni na co, prosim, si mam dat pozor? myslim, ze ste tu totiz niekedy o vit. C spominali,ale dako sa mi nedari vyhrabat to...
DAKUJEM

diego55

Ahoj RNG, chcem sa spytat, ci nemas nejake skusenosti s doplnkami Holy basil a EGCG pri liecbe depresie a uzkosti? Dakujem.

sabina

RNG chcem sa vas opytat , mam taky problem vzdy ked mi skonci menzes nemozem dobre spat a v nohach citim take sklbanie pre ktore nemozem spat je to velmi neprijemne , trva to par noci vzdy po menstruacii , neviem preco ? Moze to byt tym ze mi klesne zelezo v krvi alebo preco a prosim co na to ?

[zruseny12]

RNG,takze asi to zalezi na kazdom cloveku,kolko tych enzymov potrebuje.A ja sa asi budem zatial snazit brat enzymy podla toho,ako sa citim.No,to ze clovek ma plno problemov,ked ma zle travenie atd.som uz pochopila,po dlhych rokov hladania/pomohol si mi v tom aj ty,aj par inych ludi a citanie vselijakych clankov atd./
Presne,ako pises,clovek moze jest zdravo,ale ked ma zle travenie,nema s tej zdravej stravy vobec nic.Velmi pekne dakujem.

RNG

maja m, plno ludi ma nizku viralnu imunitu, hlavne pre to, ze je coraz vyssi vyskyt virusov medzi ludmi a coraz vacsia pravdepodobnost nakazy. Je to ticha epidemia, ktoru lekari povacsine ignoruju.
Na viralne otlacim znovu :
.....
Zvysovanie imunity zvnutra robi ovela viac proti vsetkym viralnym, vcitane herpesov, ktore mame temer vsetci v tele permanentne, nez vsetky mastickovania a specialne ozarovania zvonku. Virusy su v celom tele a objavia sa naplno, ked je telo oslabene. A nesposobuju len opar, ako sa mnohi naivne nazdavaju, ale aj poskodzovanie nervov(bolesti, depresie...), poskodzovanie sliznic(zapaly...)poskodzovanie zaludocnej sliznice, pankreasu, pecene atd, su aj jednou z pricin tzv. autoimunnych chorob(v spojeni casto s bakteriami a mykoplazmami)
Takze znova zdoraznujem, zvysujte si viralnu imunitu a kazdy by mal brat aspon selen, zinok a obcas probiotika, ti co maju viac problemov tj castejsie sa opakujuce prejavy(opar, pasovy opar, bolesti z roznych zapalov atd) si mozu vybrat s nasledujucich zoradenych zhruba podla ucinnosti
aloe vera(dlhodobo brane zvysi imunitu voci nielen virusom ale aj inym), l-lysin, vitamin C vo vacsich davkach, echinacea, baza, astragalus, GSE, oreganovy olej,collostrum, lapacho, extrakt z olivovych listov a chaparal(larrea tridentata)

RNG

jaja,su prirodne latky, ci uz polotovaty na hormony, ci uz nejak komplexne ucinkujuce latky na napravu hormonalnych hladin vlastnym telom. Odporucam v prvom rade yam(2x1 gram)
ale aj pupalkovy/borakovy olej(6/3 gramy) alebo damianu(2x500 mg+), black cohosh alebo Dong Quai(2x500 mg+)

maja.m.

RNG prosím o radu pre priateľa, ktorý má neustále problémy s herpesmi.Prevažne v okolí úst,ale aj na tvári,krku a dokonca v oku.Neni mesiac,keď sa nevyskytne niekde nový,občas aj súčasne.Trápi ho to,ale doteraz mu nikto nevedel pomôcť.Lokálne maste pomáhejú až na zmiernenie,ale zrejme ide o nejakú komplexnú poruchu prečo ten herpes výrus neustále pracuje.Ďakujem za pomoc.