prosim ta rng,a aky mas nazor na vitaminy uzivane na lacny zaludok???aj to prispieva k detoxikacii???a je dolezity vitamin C pre detoxikaciu?
Otázky na RNG
vaneska, to je neupraveny koren zo sladkeho drievka, aj to je fajn.
DGL je trochu ucinnejsie a tiez ho vyraba firma Swanson napriklad.
tekila, mas tam nejaky zapal, vyplachuj si usta roztokom GSE kazdu hodinu.
help bolesti su znak zapalu, ci je sedimentacia zvysena, ci nie.
Pre istotu ber 3x2+ gramy rybacich olejov, to pomoze proti zapalom a na regeneraciu nervov.
Moze to byt vec virusov a vtedy sa obrat na zvysovanie viralnej imunity
sexik, mam aj vek aj cukrovku.
Ale pri doplnkoch(neberiem nic na sex), ktore beriem a strave sam na tom lepsie, ako ini.
Nehovorim samozrejme, ze som ako 20 rocny, clovek sa musi vyrovnat s tym, ze starne. Ale nie som "mrtvy"v tom zmysle.
a2 ujo gúgeľ rád pomôže:
www.google.sk
Ahoj RNG, vidim ze dost vela ludom pomahas a celkom sa v tom vyznas, tak skusim napisat svoj problem. Potrebujem vediet na koho sa mam s mojim problemom obratit. Skopirujem ti, co som pisal do temy "cervenanie sa". Dakujem
"Ahoj ludia,
Precital som si paru vasich skusenosti, zazitkov a problemov. Som zvedavy co poviete na moj problem...
Moj problem sa zacal asi pred 4 rokmi, prv to bolo len uplne zriedkave a sem tam som sa zacervenal alebo sa mi zatriasli ruky (lepsie povedane, necitil som si ich). Teraz po 4 rokoch sa mi uz trasie hlava, ruky, nohy alebo lepsie povedane cele telo :-) niekedy som cerveny ako rak. A pytam sa sam seba, co mi vlastne je ? JE TO SF ?
Moja prva navsteva bola navsteva psychologicky na ktoru som sa casom vykaslal lebo som nevidel ziadne uspechy a mala v ociach neistotu. Druha navsteva smerovala rovno ku Psychiatrovi, ktory mi s 10 minutoveho rozhovoru povedal ze mam SF aj ked som nehovoril a nejakych podla mna podstatnych veciach, lebo ma proste nepustil k slovu a tvaril sa ze ma pozna od detstva tj. 24 rokov :D
Napichal ma nejakymi injekciami a predpisal 2 druhy tabliet, ktore som mal uzivat samozrejme kazdy den. Aj som ich pouzival ale bola somna proste troska a tak som ich prestal uzivat.
Este sa vratim k tym mojim problemom a upresnim ich. Ja niesom cerveny len pri strese ale som skoro stale hoci som sam, zohnam sa zaviazat si snurky a uz mam neskutocny tlak do hlavy. zabehnem si zopar metrov a uz som cerveny. Vypijem co len jeden poharik alkoholu a uz je to "tu" znova. Tras ruk a ostatne je to iste, hoci som sa, hoci co robim stale mam nevolnost v svalstve.
Trochu studovania na nete a zistil som ze dalsi tvorca tohto vsetkeho moze byt aj stitna zlaza alebo nervovy problem tj. nervove zakoncenia alebo cievny problem.
Rozhodol som sa ist na normalne vysetrenia do nemocnice, lebo hoci moj problem mozno nieco spolonocne ma so SF, ale stale verim ze to nemusi byt prave fobia. Navyse nikdy som problem s kontaktom a soc. situaciami nemal. Dlhe roky som bol aktivny sportovec a v kolektive som bol a som oblubeny do teraz. Som dokonca typ vodcu v kolektive a to si nehovorim len ja, ale plno krat mi to bolo oznamene :-) Navyse nikdy nikto v rodine takyto problem nemal a kazdy je zdravy. Tak skusim nejake vysetrenia a dufam ze sa potvrdi, ze problemom je nieco ine. Vsetkych pozdravujem a drzte sa ludia, treba bojovat..."
ďakujem muc, asi som to prehliadla, totiž nie som každý deň na tejto stránke, aj keď ten posledný link nejde zobraziť.
muc, colostrum som tam nenasla.
a2, mimuš255 uz viac x boli prilepene linky, z ktorych sa da internetovym obchodom objednavat s RNG doporucene pripravky.
nech sa opaci:
-odkaz odstránený-
www.puritanspride.com
-odkaz odstránený-
objednat si hadam uz objednate sami..
RNG, ano aj mne sa zdali slabe, preto som sa pytala. neviem teda odkial si mam objednat. v lekarnach maju od firmy barnys 30 tabletkove za cca 400 Sk.