prosim ta rng,a aky mas nazor na vitaminy uzivane na lacny zaludok???aj to prispieva k detoxikacii???a je dolezity vitamin C pre detoxikaciu?
Otázky na RNG
kikimora, Bioparox(fusafungin) je prirodna latka, vytazok z plesne fusarium latericium, ktore je nielen antibioticke ale aj protizapalove(podla udajov vyrobcu, osobne s tym nemam ziadnu skusenost) a udajne velmi ucinne ako spray proti nosnym infekciam.
V USA sa nepouziva a jedine vacsie studie som nasiel z Polska, kde spomenuli 7 denne pouzivanie a uspechy az do 90%. Nuz je to definitivne pomocka, ale ja osobne nie som ochotny 7 dni trpiet a liecit sa.
Ja obvykle porazim virus(rhinitis ) za 24 az 48 hodin a potlacim bakterialne sprievodne infekcie zaroven.
Pri intenzivnom brani megadoz vitaminu C, oreganoveho oleja, GSE, NAC a betaglukanov(GSE vnutorne aj ako spray do nosa), pripadne aj spray koloidnej striebornej vody do nosa, ust a oci, horucka sa vobec nedostavi a kasel malokedy. Priebeh liecenia sledujem na uzlinach pod bradou.
RNG - piše lola-23 chcem ti este napisat ako sa mi to stalo,že mi tie nohy zacali slabnut.Cestou som isla domov autobusom a tam mi naraz prislo velmi zle,z lavej casti na zatylku mi vyšlo obrovske teplo-až horučava,ktora mi behala po hrudi cez cely chrbat,až do križov ,este mi strpol jazyk,a zapästie na pravej ruke,myslela som si že mam poražku,potom ked som vystupila z autobusu,a kračala som tak vtedy hned som zacitila ten prvy moment,že mi nohy zoslabli.A odvtedy sa nemožem z toho dostat.Co si ty o tom mysliš,čo sa mi to mohlo stat,alebo čo mi to zlyhalo?,už som ti pisala ake mam zle pocity-preto prosim ta napiš mi ,že čo si o tom mysliš ty..dakujem lola-23
RNG
prosím Vás aký je rozdiel medzi koloidným striebrom a GSE? Mám vedomosť že obidva sú na vírusy a baktérie.Môžu sa brať súčastne?Nekontraindikujú sa?
rng
chcela by som sa opytat co odporucate na ,,kpnutie,, resp. zrychlenie metabolizmu?ak napisee nejaky pripravok,prosim vas napiste aj kde sa da kupit ,dakujem
RNG je tam presne napisane 33%výťažku z grapefrutových jadierok, takže nie 33%citricidal.
nina 26, zrejme sa muselo nieco zmenit, lebo dosial na citrovitale nebolo napisane, kolko a ci obsahuje citricidal.
Citricidal je upraveny vytazok, patentovany,(zvysena aktivita) , nie len obycajny nespecifikovany vytazok z grapefruitovych semien.
Ak citrovital obsahuje dnes 33% citricidalu, tak 60 kvapiek na liter je spravna koncentracia podla mojich skusenosti.
vova, menovane mozes brat kedykolvek a s cimkolvek az na zinok, ktory by nemal byt brany s jedlami obsahujucimi vela zeleza(masa, niektore zeleniny),m lebo zelezo blokuje absorbciu zinku. Takze medzi nimi by mala byr pauza aspon 2-3 hodiny.