Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Otázky na RNG

RNG

maria, lekari zatialnevydali ziadne oficialne data na spotrebu enzymov, tj musime doslova jednotlivo hadat, co nam urobi pre telo dobre.
Ale u mnozstvca ludi traviace problemy zacinaju s nedostatkom kyselin a pre to sa jedlo dostatocne nerozlozi v zaludku a premnozia mikroby , ktore mala kyselina znicit.A tato pokazena a nedotravena zmes sa dostane do criev, kde sa este viac premnozia nevhodne kultury a nemoze nastat dobra absorbcia z nedokonale natraveneho jedla.
Takze aj napriek uplne spravnemu zlozeniu stravy telo nedostane vsetko, co potrebuje a tam problemy zacnu.
Ako som mnohokrat uz zdoraznil, travenie je vec dostatku kyselin, enzymov, vlaknin a spravnych probiotik v crevach.
Co chyba, treba dodat inac ma clovek hromadu roznych problemov.

nina26

RNG prosim Ta kupila som Citrovital kvapky pišu, že sú 33%. Takže na 1 l ide 60 kvapiek? Ja som davala 120. Čo je spravne? Ďakujem

vova

Ahoj RNG, prosim ta vies mi poradit kedy a s cim je najlepsie brat doplnky ako je 3-omega kyseliny (tabletky-rybi olej, cerstvo pomlete lanove semienka), sojovy lecitin, zinok, selen? Myslim, ci rano, na obed, vecer, pocas jedla, pred jedlom, pripadne jest s nicim aby sa latky dostavali do tela a vstrebali v co najoptimalnejsom mnozstve? Vopred dakujem pekne za odpoved a prajem pekny den.

[zruseny12]

dakujem RNG,sak prave preto som ti to rozpisala,lebo som to uz porovnavala s tym,co som mala od teba,lebo raz som si uz objednavala od teba z Lucenca.Ale,uz musim dobrat aj tei,co mam,takze zacnem po 2tablety brat.Este raz velmi pekne dakujem.?/ale musia ucinkovat,lebo uz ma tak nenafukuje,ako predtym,ani brucho nemam nafuknute,uz ho mam pekne ploche,a predtym som ho mala dost nafuknute,takze vidno,ze to ma nejaky ucinok+to vynechanie mlieka a potravin,co mi skodili/
DAKUJEM

RNG

matka 11, collostrum je susene mlieko z prveho podoja, z ktoreho teliatko vypije aj vyse litra. Aj ine cicavce maju kollostrum, aj prve ludske mlieko je collostrum ale najbohatsie na obranne latky je prave kravske a kozie.
Obmedzenie na mnozstvo kollostra nie je, kedze je to jedlo(superjedlo) treba hop brat vo vacsich davkach od 5 do 30 gramov , pripadne i viac denne(tj suseneho prasku, nie cerstveho collostra, to maju k dispozicii len zverolekari, na trhu nic take nie je.
GSE je skratka pre Grapefruit Seed Extrakt(extrakt z grapefruitovych jadierok) Zaroven je to ale aj ochranna znacka produktu firmy NutriBiotic, ktora pouziva patentovany upraveny(zosilnena ucinnost)vytazok z grapefruitovych semienok pod menom citricidal, 33% v zeleninovom glycerine pre lepsie rozpustenie vo vodnych roztokoch
Su aj ine vyrobky z grapefruitovych semienok ale tento spominany je davno znamy(od 1982) a pouzivany masove v USA s vybornymi vysledkami.
Na Slovensku predsvaju slabsi citrovital, presne porovnanie nepoznam,vyrobca neuvadza detaily zlozenia, ale podla nazoru viacerych citatelov je ovela slabsi.

matka11

Prosím Vás o celý názov GSE-pozerala som na stranke ale sama som ho neidentifikovala. KOľko môže byť podávané colostra denne?

Ivka 1

Kikimora neviem sice,kde zonesies GSE ale Aslo / mas ho poriadne vysoke/ sa da znizit aj uzivanim inych prirodnych
produktov.Synovi sme ho dokazali znizit z 2000 na 300. Nie je to este celkom v norme ale v podstate dokaze normalne fungovat. Sportuje a predtym mal pre velke bolesti tazkosti aj s chodzou. Viac na maile.

RNG

kikimora, po antibiotikach pripoadne aj pocas brania antibiotik odporucam brat probiotika. Na streptpkoky su dobre GSE, oreganovy olej a extrakt z oliviovychnlistov.
Miesto GSE je na Slovensku produkt Citovital.
Je sice slabsi ale 2-3 krat tolko kvapiek by malo mat porovnatelne ucinky.
Tj hovorime o 120+ kvapiek do litra vody a pit pomalicky po malych glgoch cely den, nie naraz!. Dobre je ho aj premielat v ustach chvilku.

RNG

matka 11, klinicky ucinna davka collostra je 5-15 gramov denne, nie co, nezodpovedni vyrobcovia doplnkov pisu na flaskach.
Na laryngitidu odporucam roztok GSE a oreganovy olej v prvom rade, aby si zasiahla aj kvasne kultury aj rozne bakterie, co sa na tom mozu podoelat. Virusy obvykle telo potlaci za par dni, ale keby bolo treba, tak ako odporucam kazdemu, vcitane zdravych
je treba brat
selen,
zinok a
probiotika
A samozrejme vitamin C a E

kikimora

Potrebujem surne radu kde by som mohla zohnat GSE moje ASLO po dvoch streptokokovych anginach je 1721 a nemozeme ho zrazit. Som alegricka na penicilin, takze som 2 tyzdne uzivala KLABAX. Potrebujem nejaku dobru radu co by bolo najlepsie uzivat a kde sa to da zohnat. Vopred dakujem za rady...