Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Otázky na RNG

RNG

kikimora, GSE mozes dostat priamo od vyrobcu www.nutriteam.com
(da sa objednat do zahranicia telefonicky.)
Alebo roznych distributorov v USA. Ale aj v Europe maju Citricidal, daj si to do Google.de alebo .com alebo .ch a niekde ti ho uz len predaju.

jaja

RNG,mám dotaz.Posledný rok sa trápim s nepravid.menzes.Cyklus od 14-56 lekárka liečila najprv inj.agolutinu,potom bol chvíľu pokoj, potom som mala m.znovu po 42 dnoch a ani po 2 týždoch neprestával, tak beriem Notethisteron.Nemám s toho dobrý pocit,mám varixy a s hormónmi som neni moc kamarátka.Ako sa dostať do normálu? Dakujem.

kikimora

RNG prosim ta nevedel by si mi poradit kde by som mohl azohnat to GSE? Kludne aj zo zahranicia, len cez aku spolocnost sa to da objednat. Som na antibiotikach bola teraz 2 tyzdne, konkretne klabax som pouzivala. Ale aslo mi kleslo len o 300 ale stale je vysoke.. 1400 je teraz vysledna hodnota. Uz uzivam citrovital ale potrebujem to cim skor zrazit. Mam strasne slabu imunitu a som neustale chora...

RNG

Roztok GSE je dobry na vyplachy, povrchove pouzitie, do nosa hrdla ale aj pit, a tak sa dostane do celeho tela.

GSE a koloidne striebro sa daju pouzivat zaroven, len nie naraz, musi medzi nimi byt prestavka aspon hodina.
Vobec prirodne doplnky potravy sa daju prakticky neobmedzene kombinovat, len par je ich takych, co nie je ucinne brat naraz, ale aj tak nemozu(nesmia) uskodit v odporucenych davkach.

RNG

matka 11, koloidne striebro v malych davkach(velke neodporucujem ako potravinovy doplnok) je ucinne povrchove, ako vyplachy a na hrdlo a zaludok. Do krvi sa uz dostane primalo na ucinnost.Da sa pouzivat aj ako klistir na "tvrdohlave " crevne infekcie, ktore sa nedaju poriadne znicit antibiotikami(clostridium dificile, dnes je z toho epidemia v nemocniciach, az 13 % pacientov to dostane pri pobyte v nemocniciach)

RNG

puma 127,
vytazky zo zeleneho caju a alfa lipoicka kyselina
vytazky z citrusa auracium,
cola orecha,
guarany,
teobroma cacao
hodia gordonii atd

RNG

nina 26, takze len zostan pri 2 az 3 krat tolko kvapiek(moj hruby odhad) lebo citricidal je znacne aktivnejsi, ako len obycajny vytazok.