prosim ta rng,a aky mas nazor na vitaminy uzivane na lacny zaludok???aj to prispieva k detoxikacii???a je dolezity vitamin C pre detoxikaciu?
Otázky na RNG
Ahoj RNG, veľmi si vážim Tvoj prístup k ľuďom čo ťa žiadajú o pomoc.tvoje rady sú veľmi kvalitné a určite mnohým pomohli i mne.Ďakujem zato, ale teraz neviem, keď tu radíš ľudom tie potravinové doplnky kde si ich máme zaobstarať, keď Tvoje obchody sú zrušené.Nemyslím to zle, viem že si mal s tým značné problémy, túto stránku navštevujem dlho a čítam Tvoje príspevky, takže viem o čo sa jedná.Ale fakt poraď kde zhánať všetko to čo nám odporúčaš.Niečo dostať aj v lekárňach ale vačšina vecí je tu na Slovensku neznáma.Ešte raz ďakujem.
Dobry den RNG?
vcera ste mi vo Vasom prispevku spomenuli DGL - vytazok zo sladovky...Ja som po dlhom hladani na internete nasla tento vyrobok -odkaz odstránený-
...moze byt aj toto?
DAKUJEM.
Pekny den RNG. Prosim Ta, mohol by si mi dat radu? Prerezava sa mi zub "mudrsoti" osmicka vlavo dole, uz je skoro cely prerezany a zacal sa vytlacat von. Opuchlo mi cele lice, zvacsili sa mi uzliny a boli ma cela sanka, nemozem ani jest a celu noc som nespala. Bolesti sa stupnuju, boli ma z toho uz aj hlava. Nechcem s tym ist zubarke. Mohol by si mi poradit nieco na to? Vopred dakujem.
RNG, pri odbere krvi mi boli robené testy na prítomnosť zápalu v organizme. Sedimentácia bola v norme, čiže nebola zvýšená, takže zápal v tele by som nemala mať. Ja mám však napriek tomu nejaké zvláštne pocity, zvláštne bolesti niekde až v krížoch a nižšie. Je možné, že by mohol byť v tele zápal, aj keď sedimentácia nie je zvýšená????
ďakujem.
RNG -ste uz starsi muz chcem sa vas opytat ako ste na tom po tej chlapskej stanke - myslim sex , ako casto to robite a ako si pomahate ???
vanit , tym sa mysli pravidelne denne. Tukorozpustne materialy sa zhromazduju v tele a predavkovasnie nie je okamzite, az ked sa ich nahromadi privela.
tak dakujem pekne RNG.
uz som kludnejsia
Este jedna vec k tomu predavkovaniu retinolom-
-takze k moznemu teratogennemu ucinku retinolu na plod by mohlo dojst az keby som sa nim predavkovala ja?alebo Teda keby som uzivala dokopy viac ako tie 2 mg,ci 6500 IU denne?
rng ďakujem za odpovede.
Prosím ešte poradiť doplnky na udržanie dobrého zdravotného stavu diabetika I.typu
bezpecne davky retinolu su do 5000 IU(1,5 mg) dokonca pre tehotne zeny 6500 a pre kojace este viac.
lekarstwo.ru
Ine formy ako karotenoidy su podstatne bezpecnejsie, a davky su az do 25 000 jednotiek bezpecne(mozno i viac) lebo z vodorozpustnych sa prebytky vylucia bez problemov, nanajvys sa ti zafarbi pri besnom predavkovani koza do oranzova docasne(betakaroten sa vyhadzuje aj cez kozu a vsetky karotenoidy su vlastne rastlinne farbiva, ktorymi sa rastlina chrani proti skodlivym ultrafialovym lucom), takze nemaj strach, z normalneho jedla sa neda vitaminom A prewdavkovat, len z piluliek alebo keby si sa zivila vyse mesiaca pecienkou z ladovych medvedov a dostavala denne davky vyse 50 000 IU retinolu. Na to zomrelo niekolko polarnych badatelov, kym zistili, co sa deje.
pre RNG.
kedze mi na fore na moju ot.nik nereagoval ani ziaden lekar,skusim to este tu,ak budes vediet odpovedat,ale vidim ze si odbornik vo vyzivovych doplnkoch a ja som uzivala este pred tyzdnom doplnok vyzivy GS mamavit od zac.tehu v dobrej viere ze robim dobre pre babatko,az nedavno som citala clanok ze vit.A sa v tehu nesmie lebo moze ohrozit ci poskodit plod.No a tieto vit.som zistila ze obsahuju A-vit. 0,8mg+betakaroten 0,6mg!!!okremtoho prijmam Avit.v zivocisnej i v rastlinnej strave bezne kazdy den. kolko?-to samozrejme netusim.Ale ked som este netusila ze A-vit. je pre tehotne nebezpecny a moze mat teratogeny vplyv,jedla som aj pecen-boli husacie hody a aj pecienku z diviaka a myslim ze som zjedla i konzervu trescie jatra z ryb a v peceni je vraj najviac vit.A.Bolo to zial aj v obdobi organogenezy-uz som v 5.mes.
Nik,ani lekarka ma neupozornili na stravovanie v tehu,co smiem co nie,ani na vit.A a dokonca je vpreparatoch pre tehotne!Neviem co si o tom mysliet.Mozes mi prosim poradit? vadi to ze som jedla na zac.tehu aj tu pecienku a aj ten multivit.s vit.A+betakarotenom? stravujem sa normalne,teda aj meso,ryby,mlieko,vajcia,zelenina,ovocie,mrkva-jem vsetko
A ake su vlastne maximalne mozne bezpecne denne davky vit.A/retinolu/ vratane betakarotenu zo stravy aj doplnkov dokopy?
mozes sa mi ktomu vsetkemu prosim vyjadrit?