prosim ta rng,a aky mas nazor na vitaminy uzivane na lacny zaludok???aj to prispieva k detoxikacii???a je dolezity vitamin C pre detoxikaciu?
Otázky na RNG
RGN---poradiš aj mne? bolieva ma strašne chrbtica aj krčna ale najviac citim bolest pod lopatkami,ako keby ma prelomil napolovicu.bola som aj na rtg a zistili mi - Produktivne zmeny na okraju stavcov TH a L chrbtice.Zmeny znamena,že niečo tam asi je zle ? napr. vyrastky,alebo obdrate stavce? A aky si mam dat liek proti bolesti ,ked davam si ibalgin,aulin a vseličo ine,ale žial nič nezabera,poradiš mi?
zase mi ten program zdvojuje vstup, asi mi to naznacuje, ze by som mal prestat pisat. Aj tak uz musim ist.
Drzte sa v zdravi.
matka 11, ten test som videl spomenuty vo viacerych popularnych literaturach, neviem nakolko je pracdivy.
Ale plesne mozno vidiet dobre pod mikroskopom a je na ne hromada roznych odporucenych testov.
Zialbohu zijeme vo svete , ktory ma tiche epidemie viralnych chorob a taktiez mykoz plesni a kvasnych infekcii, hlavne pre znicenu prirodnu probioticku floru v tele antibiotikami a v pode umelymi hnojivami.
Probiotika su totiz podne bakterie, ktorymi sa telo infikovalo casto za historie(pred pouzitim ohna a neskor sterilizacie teplom) a tak sa ich naucilo tolerovat, dokonca vyuzivat.
mimka, cirkulacia sa da zlepsit lecitinom a hlohom(hawthorne)
Unava noh je casto sposobena nedostatkom draslika, pouzivaj sol so znizenym obsahom sodika-kde je sodik nahradeny ciastocne draslikom(najdes vraj v Bille)
Nuz a odporucam rybacie oleje, zdroj vitaminu D, zlepsuju cirkulaciu a priaznivo posobia na celu nervovu sustavu
RGN - dobry večer prajem -moj manžel ma problemy s dolnymi končatinami,pocituje reumaticke bolesti,unavu,a akusi velku draždivost,ktora ho ubija.Bol aj na vysetreniach,s neurolog.hladiska sa tam nič nenašlo.Teraz uživa Gujacuran ,ale ani ten bu nezabera.Mohli by ste mi poradit ,ako mu mam už pomoct,existuje aspon niečo proti tej neustalej draždivosti? -mimka -dakujem
dona mne sa tvorilo hodne mlieka z polievok a viney :-)
matka 11, ten test som videl spomenuty vo viacerych popularnych literaturach, neviem nakolko je pracdivy.
Ale plesne mozno vidiet dobre pod mikroskopom a je na ne hromada roznych odporucenych testov.
Zialbohu zijeme vo svete , ktory ma tiche epidemie viralnych chorob a taktiez mykoz plesni a kvasnych infekcii, hlavne pre znicenu prirodnu probioticku floru v tele antibiotikami a v pode umelymi hnojivami.
Probiotika su totiz podne bakterie, ktorymi sa telo infikovalo casto za historie(pred pouzitim ohna a neskor sterilizacie teplom) a tak sa ich naucilo tolerovat, dokonca vyuzivat.
dona 25
z vlastnej skusenosti Ti môžem poradiť len trpezlivosť pri kojení. Musíš však dbať nato aby prestavky medzi kojeniami boli čo najkratšie keď chceš mať veľa mlieka, pretože stimuláciou bradaviek dieťaťom sa spúśťa tvorba mlieka. Takže len prikladať a aj keď dieťa vypije kúsok a za pol hodinku kúsok ....dôlešité je uvolniť sa pri kojení pretože napätie a stres blokuje mliećne žľazy.držím palčeky a prajem pevné nervy
rng
áký je tvoj názor na ranný test so slinami v pohári či sa v tele nachádzajú plesne? A vôbec k téme plesniam v organizme?
donna 25, viac tekutin, lecitin na precistenie mliecnych zliaz, pripadne enzymi a rybacie oleje a samozrejme extra mineraly sa kazdej kojacej zidu.