prosim ta rng,a aky mas nazor na vitaminy uzivane na lacny zaludok???aj to prispieva k detoxikacii???a je dolezity vitamin C pre detoxikaciu?
Otázky na RNG
Puma 127, to je velmi individualne, tazsi ludia spalia viac pri tej istej aktivite ako lahki.
Najmenej spalis v klude a v teple.
Pomala prechadzka spali len 250 kalorii za hodinu,rychle plavanie v studenej vode aj vyse 900 kalorii za hodinu.
Puma q
dvojbotka, cysty su smetiska tela a telo sa cisti cistiacou armadou bielych krviniek a enzymami. Enzymi sa daju dodavat aj exstra, ako som uz casto pri temach na cysty a ine smetiska v tele spomenul, dokonca extra jodom sa da posilnit telo na vytvaranie vlastnych cistiacich enzymov.
Pozri na rozne ine temy(cysty, hrcky, myomy, polypy...)
misticka
Selen zinok a vitamin C su potrebne doplnovat, lebo ich v strave nedostaneme dost a treba ich v tele na hromadu funkcii(imunita, protirakovinne, regeneracia, enzymi,...)
Chemikalie neodporucam a kedze nepoznam tvoj problem, na co si ich chcela brat, neviem ti poradit prirodnu nahradu.
janka, mozem ta uistit, ze kokosovy olej(protiplesnovy) je vhodny vyborne aj pre tehotne.
A nizkosacharidova dieta neskodi plodu nijako.
A probiotika potrebuje kazdy.
GSE je rozhodne lepsi a ovela bezpecnejsi antimikrobialny prostriedok, ako rozne chemicke antibiotika a antifungalne lieky.
Aloe vera je vyborny hojivy a regeneracny prostriedok, ale nie je velmi ucinny protiplesnovy prostriedok. Napriek tomu ho odporucam, lebo podporuje vytvaranie probiotickeho osidlenia criev(fruktooligosacharidy su vyziva pre probiotika), a probiotika postupne vytlacia kvasne a plesnove kultury z criev.
janka, mnohe upozornenia na doplnkoch, ze su nevhodne pre tehotne zeny su tam dane na natlak medickych institucii, nie pre to, ze by boli naozaj skodlive pre tehotne.
matka 11, otazka navyku je casto povznesena pri doplnani.Niekedy telo "zlenivie" alebo odmietne urcite doplnky.
Navyku sa da vyhnut obcasnymi prestavkami alebo striedanim roznych doplnkov s podobnymi ucinkami.
Ja som zatial pri spomenutych nic podobne nepoznal, hoci ich beriem uz niekolko rokov. Sice obcas ich vynecham(zabudnem na ne pri praci) ale keby boli navykove, to by som uz poznal.
Ale nemozem tvrdit, ze to plati na kazdeho,, niekto moze reagovat inac na to, preto treba pozorovat signaly zo svojho tela a podla toho sa zariadit.
samka mozno su to, kyseliny, to su dakedy kratkodobe palive bolesti.
Pri nedostatku kyselin sa uzaver medzi pazerakom a zaludkom pevne neuzavrie a v zaludku pre nedostatok konzervujucich kyselin prebieha kvzsenie a hnitie, ktore vytvori plyny a kvasne peny, ktore nasilne otvoria uzaver medzi zaludkom a pazerakom a sposobia palenie, niekedy prudke krce.
Naprava je zobrat extra kyseliny, aby sa zastavilo v zaludku kvasenie a hnitia a uzavrel uzaver pevnejsie medzi zaludkom a pazerakom
rng
dobry vecer,neviete mi poradit,kde mozem najst nejaku tabulku s lubovolnimy aktivitami ,kde najdem,kolkopri urcitej aktivide spalim ?teda vydaj...dakujem
joj ospravedlnujem sa ale ukazovalo mi to error zakazdym