prosim ta rng,a aky mas nazor na vitaminy uzivane na lacny zaludok???aj to prispieva k detoxikacii???a je dolezity vitamin C pre detoxikaciu?
Otázky na RNG
reiky je nebezpecny trend, mystifikacia lekarskej vedy, odchod od logiky a nahradzanie vyskumnych faktov domnienkami a vierou.
sexo, samozrejme ano
amika, to znamena ze ma zapal niekde vo vnutorenom uchu. Ten je sposobweny nejakym mikrobialnym dovodom, tj treba pouzit antimikrobialne (oreganovy olej, roztok GSE. lapacho, extrakt z olivovych listov...) na potlacenie priciny zapalu. Samotny zapal sa da potlacit(nie vyliecit) protizapalovymi, ako curcumin, bromelain,. serrapeptaza, boswelin, dumbier...
Nuz a moze to byt aj dosledok viralnych, starsi ludia maju znizenu viralnu imunitu a vzdypritomne herpesy v tele mozu sposobit rozne vnutorne zapaly.
Proti tomu pozri na temy na to(herpes opar, syndrom sucheho oka hpv ebv...)
este keby sme tak vedeli, ake metabolocke pripravky ti pisal....
Dobry den RNG,
vzdy sa Vas pytam na vyz. doplnky a na konkretny problem, teraz by som sa chcela opytat nieco ine... Ak budete mat cas, napisat, co si myslite o reiki, budem Vam velmi vdacna...
Dakujem,v.
snazim sa uz 3krat dostat odpoved,kolko stoja tie metabolicke pripravky,ktore mi pisal RNG,vie niekto?lebo asi tu odpoved nedostanem...ak ano,ak dakujem
tu je kontakt do lucenca. 0911 279 694
ak im zavolas, urcite ti radi poskytnu info
CHCEM SA OPÝTAŤ ČI OBCHOD V LC JE V PREVÁDZKE AJ NA DOBIERKU? ZOŽENIEM TAM AJ COLOSTRUM?
RNG a namiesto spiruliny moze byt aj KELP ku tym mineralom na kosti?