Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Otázky na RNG

RNG

reiky je nebezpecny trend, mystifikacia lekarskej vedy, odchod od logiky a nahradzanie vyskumnych faktov domnienkami a vierou.

RNG

amika, to znamena ze ma zapal niekde vo vnutorenom uchu. Ten je sposobweny nejakym mikrobialnym dovodom, tj treba pouzit antimikrobialne (oreganovy olej, roztok GSE. lapacho, extrakt z olivovych listov...) na potlacenie priciny zapalu. Samotny zapal sa da potlacit(nie vyliecit) protizapalovymi, ako curcumin, bromelain,. serrapeptaza, boswelin, dumbier...
Nuz a moze to byt aj dosledok viralnych, starsi ludia maju znizenu viralnu imunitu a vzdypritomne herpesy v tele mozu sposobit rozne vnutorne zapaly.
Proti tomu pozri na temy na to(herpes opar, syndrom sucheho oka hpv ebv...)

renka

RNG citim v kolenach tlak,aj mravcenie a ide mi to až do lytok-je to hlavne ked stojim a niečo robim,ked si sadnem tak sa ten tlak uvolni ,ale mravenčenie,alebo je to ako elektricky prud tam zostane a hlavne to mam v lavej nohe viac ako v pravej-vieš mi poradit čo to asi je? dakujem.

vaneska

Dobry den RNG,
vzdy sa Vas pytam na vyz. doplnky a na konkretny problem, teraz by som sa chcela opytat nieco ine... Ak budete mat cas, napisat, co si myslite o reiki, budem Vam velmi vdacna...
Dakujem,v.

puma127

snazim sa uz 3krat dostat odpoved,kolko stoja tie metabolicke pripravky,ktore mi pisal RNG,vie niekto?lebo asi tu odpoved nedostanem...ak ano,ak dakujem