prosim ta rng,a aky mas nazor na vitaminy uzivane na lacny zaludok???aj to prispieva k detoxikacii???a je dolezity vitamin C pre detoxikaciu?
Otázky na RNG
Hi RNG,prosim ta mozes mi povedat,co je dobre na nepravidelnu hluchotu? Moja teta raz pocuje inokedy zasa nie,trpi sem-tam zavratmi,jedna sa o "menierovu chorobu",thanks for your answer
glucosamine sulfat a hlavne chondroitine sulfat su pre mnohych ludi v praskovej forme zle absorbovatelne, preto som myslel, ze rozpustene budu mat lepsiu absorbciu.
Tak isto praskova zelatina rozpustena alebo rozne vyvary a huspeniny su dobry zdroj mnozstva mukosacharidov, hyaluronanov atd, tj latok z klbov potrebnych na klby.
RNG a este prosim Ta zivocisnu zelatinu na klby je dostat v doplnkoch, alebo tym myslis rozne vyvari? Dakujem
RNG prosim Ta mam z Lucenca Glucosamine 750 s Chondroitinom 600mg, ako si tu raz radil, treba tento rozvarit v polievke pre lepsiu ucinnost? dobre som to pochpila? Dakujem
nejak mi ten program blbne. Ale ked uz pisem tak na tie klby, vsetky analgetika(proti bolesti ) a protizapalove drogy nesteroidne(NSAID) nerobia nic pre klby, dokonca NSAID zrychluju rozpad klbovej hmoty(kyseliny ako aspirin, salicylicka kyselina atd, rozpustaju zelatinove latky=kyselina ako napr ocot rozpusta huspeninu), takze sice necitis nic, ale klby sa ti o to rychlejsie rozpadaju.
babka maria, na zahojenie poskodenych klbov su potrebne materialy, ako obhryzanie glikov, zivocisna zelatina a rozne doplnky na klby.
Tema na kolena a klby tu bola mnohokrat,radil som z doplnkov, glukosamin, chondroitin, MSM, glykomarin, vytazok zo zelenej musle, Bromelain, serrapeptazu, dumbier hyaluronicku kyselinu a na klbovy maz 2 avokada tyzdenne.
Marta 40, nepriechodnost znamena zamorenie a to sa da odstranit len masivnymi davkami enzymov. Pri rakovinach su enzymi jednym z nevyhnutnych prostriedkov na odstranenie zamorenia, splodin a nakoniec aj rakovinnych utvarov.
Specificky na krvnu cirkulaciu proti zrazeninam pracuje nattokinaza a serrapeptaza.
Pri ozarovaniach treba pouzivat aspon nieco na zvysenie poctu nasej obrannej armady, bielych krviniek, 3x400 mg betaglukanov. Tiez rozne adaptogeny, ako astragalus a pod. Pozri na temu B-17 a ine na rakoviny, tam je rad plno inych nez zialbohu malo ucinne a velmi skodlive chemo, radiacia a noz.
rudinko, suche oci a sucho v ustach je casto nasledok zapalov sposobenych herpesmi operujucimi v tele. Skus brat antioviralne, zopakujem:
Zvysovanie imunity zvnutra robi ovela viac proti vsetkym viralnym, vcitane herpesov, ktore mame temer vsetci v tele permanentne, nez vsetky mastickovania a specialne ozarovania zvonku. Virusy su v celom tele a objavia sa naplno, ked je telo oslabene. A nesposobuju len opar, ako sa mnohi naivne nazdavaju, ale aj poskodzovanie nervov(bolesti, depresie...), poskodzovanie sliznic(zapaly...)poskodzovanie zaludocnej sliznice, pankreasu, pecene atd, su aj jednou z pricin tzv. autoimunnych chorob(v spojeni casto s bakteriami a mykoplazmami)
Takze znova zdoraznujem, zvysujte si viralnu imunitu a kazdy by mal brat aspon selen, zinok a obcas probiotika, ti co maju viac problemov tj castejsie sa opakujuce prejavy(opar, pasovy opar, bolesti z roznych zapalov atd) si mozu vybrat s nasledujucich zoradenych zhruba podla ucinnosti
aloe vera(dlhodobo brane zvysi imunitu voci nielen virusom ale aj inym), l-lysin, vitamin C vo vacsich davkach, echinacea, baza, astragalus, GSE, oreganovy olej,collostrum, lapacho, extrakt z olivovych listov a chaparal(larrea tridentata)
elesar, vsetky ukludnujuce znizuju adrenalin, od vitaminov B po ukludnujuce doplnky modulujuce (ovplyvnujuce hladiny) neurotransmiterov(SAM-e, 5-HTP, SJW, GABA,Melatonin) a rozne rastliny, ktore utlmuju, ako chmel,valerian, pastierska kapsicka, passiflora, a andsky Mulungu.
sexo, cim cistejsia spirulina, tym lepsie, najlepsi je cisty prasok, najhorsie su tablety niekde z Ciny.
Maso ako bielkovina staci s mineralmi ale spirulina je ako superjedlo samozrejme lepsia.