prosim ta rng,a aky mas nazor na vitaminy uzivane na lacny zaludok???aj to prispieva k detoxikacii???a je dolezity vitamin C pre detoxikaciu?
Otázky na RNG
RNG chcela by som vas poprosit o radu.Lekar mi zistil ze jeden vajecnik mam polycysticky.bravala som yam ale len tesne pred menstruaciou no teraz ho planujem nasadit na pravidelne uzivanie kedze anikoncepcii co mi ponukol doktor ako riesenie nechcem...je este nieco co by som mohla doplnit k uzivaniu yamu ? Dakujem
RNG chcela by som vas poprosit o radu.Lekar mi zistil ze jeden vajecnik mam polycysticky.bravala som yam ale len tesne pred menstruaciou no teraz ho planujem nasadit na pravidelne uzivanie kedze anikoncepcii co mi ponukol doktor ako riesenie nechcem...je este nieco co by som mohla doplnit k uzivaniu yamu ? Dakujem
RNG ahoj.ja som ti včera písala ohľadne tabletiek CLOSTILBEGYT...či neškodia srdcu a tak...keďže si písal, že obsahujú stereoidy..tak mi prosím odpíš, či ich môžem užívať...a ešte aký máš nazor na užívanie Selenu, Zinku a vitamínu C???
ahoj RNG, pisala som pred casom o radu koli plesniam a kvasinkam,zacala som s Vasimi radami-oreganovy olej,vytazok z jadier grapefruitu,probiotika....ale 3 dni na to som zistila,ze som tehotna.tak som zo vsetkym zase prestala,lebo mi je stale velmi zle,a mykozu mam teraz 100 krat horsiu. myslite,ze by pomohlo aspon pitie aloe vera, moze sa to v tehotenstve? dakujem za radu. pekny den
Myslíte že je to previdlo že si telo zvykne na podavané preparáty a potom už nereaguje tak citlivo na podávanú pomoc?
Gymnesu berie, ďalej CHanca piedru a Bitter melon. Skúsim pohľadať sylimarin a alfa lipoicku kyselinu
matka 11, ja pouzivam gymnenu sylvestris, sylimarin a alfa lipoicku kyselinu na regeneraciu pankreasu(a pecene)
kamilka, pozri na temy okolo kosti a klbov. Nejake doplnky by sa ti zisli na klby, na kosti a pravdepodobne aj hormonalne, ako yam, lebo pri kolisani hormonov telo nevie poriadne hospodarit s mineralmi a zacnu problemy.
Na klbove mazivo odporucam 2 avokada tyzdenne.
Na poskodene nervy rybacie oleje.
NSAID typu lieky proti bolesti len zrychluju rozpad klbovej hmoty(kyseliny)
Študovala som na nete stéviu -odporučajú ju hlavne na diabetes II.typu.Manžel má diabetes I.typu teraz berie papaya enzyme a strieda to s bromelainom. Veľkou snahou je nabudiť pankreas k opätovnej tvorbe inzulínu. Výsledky sú striedavé-vždy po nasadení nového prípravku máva načas nižšiu potrebu inzulínu podávaneho inj.Myslíte že je to previdlo že si telo zvykne na po´davané preparáty a potom už nereaguje tak citlivo na podávanú pomoc?