prosim ta rng,a aky mas nazor na vitaminy uzivane na lacny zaludok???aj to prispieva k detoxikacii???a je dolezity vitamin C pre detoxikaciu?
Otázky na RNG
matka 11, tekute zeolity cistia=odmoruju telo od rozneho zamorenia, vcitane tazkych kovov, pesticidov a niektorych priemyselnych zamoreni.
SAamozrejme z par kvapiek nemozes ovcakavat zazraky, ale tekute zeolity boli patentovane ako prostriedok proti rakovinam, co museli vyrobcovia patricne podlozit patentovemu uradu. Nie su schvalene ako liecivo(to stoji ovela viac penazi a trva v USA vyse 10 rokov) ale su schvalene ako potrqavinovy doplnok, tj latka bez skodlivych nasledkov. Zeolity a bentonity su uz dekady pouzivane ako absorbenty na rozne crevne problemy. Pouzivane su aj v zverolekarstve uz od 80tych rokoch minuleho storocia ako pridavok do krmnych zmesi.
oli, zialbohu to je velmi slabe.
Pancreatinu treba 1.5 az 3 gramy napr...
RNG
píšeš o tekutych zeolitoch.Ja som vybrala jednu flaštičku ale neviem aký účinok vlastne majú.
RNG prosím ťa čo povieš na tieto enzýmy a koľko by ich bolo treba vzhľadom na zloženie brať denne na čistenie tela?
Enzýmy:
pankreatín 120 mg
papaín 61 mg
bromelaín 50 mg
lipáza 20 mg
chymotrypsín 1,10 mg
trypsín 26 mg
superoxiddismutáza 150 mcg
Ďalšie účinné látky:
yucca schidigera 20 mg
hydrolyzovaný kolagén 20 mg
rutín 34 mg
germánium 132 50 mcg
elesar, ten produkt z firmy Swansom ma v sebe vsetko spravne veci na odmorenie, ale je toho dost malo. To by si musel brat pomerne vela piluliek denne.
Napr tekute zeolity v humickej kyseline sa beru 2x20 kvapiek, kvapka obsahuje asi 50 mg, vacsina je to humicka kyselina, takze hovorime o 1 + grame.
delphia, najlepsia do kremov je tukorozpustna forma , ester C palmitat. Niektore kremy(serum C) nie su balancovane na kyslost(PH) a pre to mozu vyvolat miestnu reakciu=ocervenenie. Je to docasne ale neprijemne.
Komu treba kolko do kremu je dost individualne, ja som skusil 10% palmitatu a nemal som na to ziadnu reakciu. Robil som to len zo zvedavosti, lebo kozmeticky priemysel predava tie serum C ako keby obsahovali ciste zlato a nie len trochu kremu a vitaminu C. Samozrejme koncentraciu neuvadzaju, ved kozmetika nepodlieha pod kategoriu potravin a doplnkov, tam mozu dat aj skodlive latky pre vnutro tela(nejedle dokonca karcinogerny)
RNG prosim ta co je dobre na kasel? uz sa ho nemozem zbavit 2 tyzdne... dakujem
to bolo pre RNG
v lekárni ten yam nemali, ze sa nan spýta, to sa ti lahko napíse, ze pomaha zenam, mozno v tvojich obchodoch ho bolo zohnat, ale ja ho zohnat neviem :(
RNG v minulosti si pisal o vit. C na lokalnu aplikaciu na tvar v kreme. ake cecko je na to vhodne? napr. Ester vit. C? a ked sa zamiesa do kremu, nemoze sa casom krem pokazit? kolko zamiesat 2-3 tobolky staci?
dakujem