Otázky na RNG

Ivka 1

Malaysia bohuzial ludia nezomieraju na
onkologicke ochorenia ale na nasledky
chemoterapie. Pri onkologickych ochoreniach pomaha pitie zvysenych davok
aloe + antioxidanty /vit.A,E,C ,selen, lycium/,nenasytene rybie oleje ,Q3 su velmi dolezite ako prevencia pred tvorbou a sirenim metastaz. Na lepsie vyprazdnovanie su velmi dobre susene klicky mladych trav. Na posilnenie organizmu a dodanie energie je velmi dobry vceli pel v draze.

[zruseny12]

beriem ho aj na obed medzi jedlom,ale vtedy beriem aj traviece enzymy,takze tam viem,ze je to v poriadku...ale potrebovala by som poradit ako ho brat rano,aby som ho nebrala zbytocne...

[zruseny12]

RNG,este by som ta chcela poprosit,lebo viem,ze mas vela skusenosti,z doplnkami atd.beriem VAPNIK+RYBY OLEJ,
lepsie ho brat pri ranajkach medzi jedlom,alebo radsej ho brat na desiatu z jablkom?
kedy bude uzitocnejsi...je to pre mna velmi dolezite.
za odpoved velmi pekne dakujem.

RNG

malaysia, chemoterapia su silne jedy do tela.
Nechapem, ako by som telu mohol pomoct, aby to nenicilo jednotlive ustroje bez zastavenia prijmania jedov.
Metody na detoxifikaciu jedov(odstranenie a cistenie tela) sa nemozu pri chemoterapii pouzivat, lebo znizuju hladiny jedov(chemoterapeutik) v tele a preto ich lekari nedovolia pouzivat.
A inac ti pomoct neviem, len odstranenim jedov, ktore napadaju creva, pakreas a ine ustroje v tele, hlavne pecen.

malaysia

RNG, moj otec chodi na chemoterapiu, dostava ju do zily a od kedy ju berie ho velmi boli pankreas a boji sa, aby nedostal cukrovku,alebo aby proste neodisiel uplne. Okrem toho ma aj velke problemy s vyprazdnovanim, pocas davky sa mu zastavia creva a nepomaha vobec nic, berie lactobacily, psyllium,rozne ine veci a jedine co mu pomoze je prehanadlo. Nevies poradit nieco co by mohol brat na pankreas a na zastavene creva a kde by som to zohnala?dakujem

RNG

poeter 0033, ja nie som lekar-diasgnostik.
Je hromada pristrojov na com sa tieto veci diagnostikuju.
Na nepravidelne buchanie srdca je casto pomocne mineraly ako draslik, horcik a vapnik.
Z vitaminov je to vitamin B-4(nehladaj ho, asi sa k nemu nedostanes, skus zdroje B-vitaminov ako pivovarske kvasnice alebo vcelia materska kasicka). Moze to byt aj nedokyslicenim srdcoveho svalu. Na to pomoze cistit si cievy lecitinom,
rozsirovat(vasodilatacia)ich napr hlohom(Hawthorne, mechanizmus ucinku ACE) a rozne
antioxidanty(vcitane vitaminov C a E) a
flavonidy, ktore spruznuju a cistia cievy a aj ine tkaniva v tele, vcitane srdcovych svalov.

peter0033

ahpj RNG, mám často bolesti pri srdci, mám prolaps mitrál.chlopne aj šelesť, cítim tam aj taký tlak a pichanie, prosím ťa nevieš mi poradiť ako sa diagnostikuje zapal srdcového svalu? lebo akurát som sa dočítal...v jednej téme tu na fore, že pri zapale srdc.svalu sú také bolesti a tlaky na srdci

alena1111

RNG prosim ta porad uz dlhsi cas mam taky neprijemny pocit v ustach hlavne na jazyku je to ako ked cucles pastilku na hrdlo a potom mas ten pocit neviem cim to je ale je to dost neprijemne.