prosim ta rng,a aky mas nazor na vitaminy uzivane na lacny zaludok???aj to prispieva k detoxikacii???a je dolezity vitamin C pre detoxikaciu?
Otázky na RNG
Inac ostropestrec mariansky sa nazyva anglicky Milk thistle a mnohe vyrobky su tak oznacene, nie ako Sylimarin.
rng, chcem sa spytat na protokol dr bergsona..Spominal si kolko coho treba,..ale neviem najst na inernete ten sylimarin, nasla som napr. www.dia-obchod.biznisweb.sk, alebo www.ozonelaboratories.sk ale tam je i tbl 70mg a treba denne uzit 400mg si pisal.. je to dost drahe,... tak ci nevies kde by som si mohla objednat nieco za normalnu cenu a normalnu gramaz. Tiez neviem zohnat alfa lipoicku kyselinu.. dufam ze poradis..:((
nie ze by som mal nieco proti tradicnym bylinkam, ale mam radsej, ked sa dokladne preskumaju modernymi lekarskymi sposobmi, vyhodnotia statisticky a potom clovek vie, ake davky su klinicky ucinne a aka sanca je, ze to to pomoze.
Preto propagujem len tie, kde sa toto vyhodnotenie uz spravilo a to viacerymi nezavislimi lekarmi a vyskumnikmi, nie len vyrobcami, ktori samozrejme napisu cokolvek, len aby produkty prerdali.
snad najjednoduchsie aj lacnejsie by bolo kupit bylinky a pit z nich caj.
RNG, dakujem. Ano, ked si odmyslime tu vedecku omacku pripravok hadam moze byt dobry aspon tym, ze su tam vytazky rastlin pouzivanych pri zenskych problemoch. Inak je to nejaky klub, ktory na liecenie pouziva aj sposob reiki, ku ktoremu si sa uz raz vyjadril dost negativne. mozno pripravku sa da doverovat.
dragonfly, prirodne prosdtriedky a vytazky sa velmi pravdepodobne daju kombinovat. O Gynexe neviem nic blizsie, lebo vyrobca neuvadza presny obsah, ale len vseobecne reklamne frazy plus niektore, ktore pouzivaju sarlatani podla mojich vedomosti, tj kvazivedecke tvrdenia, pozri slova
"psychotroniky, kryštáloterapie a biorezonancie"
Alkoholicky vytazok alebo vodny vytazok je presne len to, ziadne "biorezonancie" "psychotroniky" a podobne do toho nepatria, takze niekto sa tu snazi kvazivedecky oblbovat.
femka, kazdy vyrobca koloidneho striebra tvrdi, ze jeho je najlepsie z rioznych kvazi vedeckych dovodov.
Nizkymi prudami a vysokou cirkulaciuo sa dosahuju jemnejsie castice, tj vacsie povrchy a hodne velmi ucinnych ionov. Take zariadenie som instaloval aj v mojom obchode v Lucenci, snad tam este tu striebornu vodu vyrabaju.
Ja si tu v USA vyrabam sam podobnu a mozem zodpovedne prehlasit, ze je velmi ucinna aj na otravy zaludka, aj na preplachovanie nosa a striekanie do oci proti herpesom(syndrom sucheho oka). To mam za dlhe roky na sebe a svojich blizkych odskusane.
maria, mineraly sa zabudovavaju do kosti hlavne cez noc, pre to som casto radil mineraly na noc. Vapnik zaroven ukludnuje(podobne ako horcik), takze pomaha spat.
Dobry den RNG:)...potrebovala by som poradiť ohľadne probiotik-aka je denna učinna davka probiotik a aky maju mat obsah bakterii -pretože preštudovala som si všetky u nas na trhu dostupne a veru obsah bakterii je velmi odlišny a aj davkovanie tak by som v tom mala rada jasno ....A ešte by som chcela poprosiť či neviete kvalitneho vyrobcu koloidneho striebra na slovensku (od koho by sa dalo kupovat)lebo aj to som si studovala a tam sa to tiež líši vo veľkosti častíc.Dakujem velmi pekne:)
alena1111 to iste citim aj ja, ale ja mam toho viac,tak Ti neviem poradit Ahoj