Otázky na RNG

fidorenka

a ze to stale neponukas?! ved furt tomu robis reklamu a otravujes s tym ludi! to tvoje "aloe vera", hotovy zazrak. vylieci vsetky choroby!
ach jaj!

maly_pavuk

ivka, nehnevaj sa na mna, ale to vsetko som brala,nechala som sa zlanarit, lycium, vcely pel, gel aloe, caj aloe (len ten caj stal 400 sk) a brala som to vsetko tri mesiace, kedze si dealerka,dobre vies, na kolko penazi ma to asi vyslo. A po troch mesiacoch som sla na kontrolne testy, a hadaj..vysledky boli este horsie. A dotycna sa dusovala,ze to bude lepsie..ked mi zahnojila,ze to je len reakcia, ze to znamena ze sa pecen cisti, ze to treba brat este pol roka, som myslela ze jej tu flasu s aloe niekam napcham... to su nenormalne prachy a vysledok ziaden. Potom ma posielala za nejakym alternativnym lekarom,u ktoreho len vstupne vysetrenie stoji 600sk a to uz nevravim o tych predrazenych doplnkoch... Takze aloe biznis mi nikto ani nespominajte. Mne je len strasne smutno, ze rng musel zrusit obchodik:(( jeho pristup k problematike bol na mieste. Nic predrazene a vsetko fin, dostupne:((

Ivka 1

Maly pavuk ale das. Na regeneraciu pecene je velmi dobre pit caj z kvetu aloe a liecivych bylin, aloe vera,vceli
pel striedat s lyciom.

oli

RNG, našla som na www.delibo od firmy Swanson, volá sa to po slovensky "Plná škála enzýmov",myslíš že má vhodné zloženie?
maly-pavuk je tam aj produkt na tvoju pečienku.

RNG

mozno je na case, aby ste v dnesnom globalnom svete sa naucili objednavat veci zo zahranicia cez internet, viaceri to na Slovensku uz robia, takze je to mozne.
Ja si objednavam veci z celeho sveta tiez podla potreby.
Staci mat credit kartu a da sa to.

maly_pavuk

skoda, skoda:((( sylimarin an slovensku nezozeniem, a kyselina lioicka je len na predpis..asi z bergsona nic nebude:(( a pochybujem ze moja vymleta gastrozena bude vediet ked sa jej na to spytam,strasneee, ja si tu moju pecienku do poriadku asi nedam:(

RNG

alfa lipoicka(na Slovensku lipoova) je dnes uz casto pouzivana a produkuje sa aj v Nemecku, dokonca je to na predpis, hlavne na periferalnu neuropatiu a regeneraciu.
Napr jeden z predpisovych liekov je Lagosa
www.nobelplus.sk a su aj ine, dokonca som tam raz videl nemecky liek so 600 mg silymarinu.

maly_pavuk

no ale ako pozeram, to je americka firma.. ja som myslela kde tie ten sylimarin a tu alfa neviemaku kyselinu zozeniem tu na slovensku:))))