prosim ta rng,a aky mas nazor na vitaminy uzivane na lacny zaludok???aj to prispieva k detoxikacii???a je dolezity vitamin C pre detoxikaciu?
Otázky na RNG
jedna, na vzdusne alergie odporucam 2x500 mg quercitinu, 2x600 GDU bromelainu. menovany prostriedok ma dost malo quercitinu a na bromelain nie je uvedena enzymaticka aktivita.
Ostatne uzitocne veci(zlozky triphaly a vytazok z korenia pre lepsiu absorbciu) su len stopove a tak isto bez uvedenia koncentracie a vahy)
Je to lepsie, ako nic, ale odporucal by som minimum 4 denne pravdepodobne.
oli, ten enzym "skala plna enzymov" som nevedel najst. Daj mi cislo produktu od Swansona, pozrem si zlozenie. Aj Swanson vyraba lepsie a horsie(tym nemyslim kvalitu ale kvantitu/aktivitu v obsahu)zlozenia
smile 37, bolest je obvukle signal, ze tam je nejaky zapal a ten je obvykle sposobeny niecim neziaducim tam nahromadenym. Ak je to okolo periody, tak mozno niektore protizapalove dobre na normalizovanie periody by ti pomohli, ako pupalkovy/borakovy olej, pripadne yam na vyrovnanie hormonalnych hl;adin. Ked su totiz hormony skakajuce hore dolu, cele telo trpi a nemoze normalne fungovat.
Na precistenie tela su dobre hlavne enzymi. Na precistenie ciev a mliecnychn zliaz(bolesti v prsiach) je trewba lecitin, 1 lyzicu tyzdenne cisteho praskoveho.
SUHLASIM S MALYM PAVUKOM ;)
Rng, ahoj.. vedel by si mi poradit, od coho ma mozu boliet rebra pri pravom prsniku???nemozem na nich ani spat :( najskor som si myslela, ze to bude prsnik,ale sono ukazalo,ze je vsetko OK..a rebra stale bolia.. a pred menstruaciou aj rebra pod prsnikom :( vedel by si mi poradit????dakujem :)
ivka, ano, dotycna ma zaregistrovala vraj aby som mala za nakupne ceny vsetko a viackrat mi zdoraznila, nech sa urcite zaregistrujem tak, aby ONA bola ta, ktorej meno bude na papieri.A vies preco???? Aby mala zo mna peniazky. Z tych vyrobkov co som si kupila islo na plat VSETKYM pracovnikom, lebo tie aloe zazracne spolocnosti maju obrovsky hierarchicky system zamestnancov. Preto su SVINSKY predrazene, aby mal kazdy z vas do kesenky. Keby ste tak veeeeelmi chceli ludom pomahat, ceny by boli NORMALNE, lebo toto je zdieranie ludi!!!!!!!!! Chuda chory clovek sa aj slamky chyta, aby vyzdravel a tam je vas biznis. Ak je clovek velmi chory da aj posledne, lenze za co????Tu je problem.... a ty si toho velkeho problemu sucastou...
Fidorenka nie je len moje a neponukam ho. Aloe si mozes kupit dnes uz aj v drogerií ci potravinach. Je len na Tebe,
pre ktore sa rozhodnes.
Kazdy tu pise o tom,o com je presvedceny, z pomaha. Ja pisem o aloe,
vcelich produktoch, prirodnych produktoch z bylin,prirodnej kozmetike.ktora neskodi. Neponukam len informujem.
Produkty si kazdy moze na internete najst ak bude chciet.
Aloe nie je zazrak,ktory sa kona do troch dni. Naozaj to chce svoj cas, preto je velmi dobre sa bezplatne zaregistrovat ako uzivatel produktov a
mat produkty s 30 % zlavou. Registracia Ta k nicomu nezavazuje iba produkty mas lacnejsie. Maly pavuk neviem,ci Ti bola ponuknuta taka moznost. Pevne verim,ze ano. Potom to uz nie je o biznise, lebo produkty si objednavas sama cez internet.
Je mi luto ak Ti tu moznost neponukli a
mozno niekto na Tebe zarobil. Ludia su
rozni a bohuzial existuju aj taki.