Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Otázky na RNG

RNG

jedna, na vzdusne alergie odporucam 2x500 mg quercitinu, 2x600 GDU bromelainu. menovany prostriedok ma dost malo quercitinu a na bromelain nie je uvedena enzymaticka aktivita.
Ostatne uzitocne veci(zlozky triphaly a vytazok z korenia pre lepsiu absorbciu) su len stopove a tak isto bez uvedenia koncentracie a vahy)
Je to lepsie, ako nic, ale odporucal by som minimum 4 denne pravdepodobne.

RNG

oli, ten enzym "skala plna enzymov" som nevedel najst. Daj mi cislo produktu od Swansona, pozrem si zlozenie. Aj Swanson vyraba lepsie a horsie(tym nemyslim kvalitu ale kvantitu/aktivitu v obsahu)zlozenia

RNG

smile 37, bolest je obvukle signal, ze tam je nejaky zapal a ten je obvykle sposobeny niecim neziaducim tam nahromadenym. Ak je to okolo periody, tak mozno niektore protizapalove dobre na normalizovanie periody by ti pomohli, ako pupalkovy/borakovy olej, pripadne yam na vyrovnanie hormonalnych hl;adin. Ked su totiz hormony skakajuce hore dolu, cele telo trpi a nemoze normalne fungovat.
Na precistenie tela su dobre hlavne enzymi. Na precistenie ciev a mliecnychn zliaz(bolesti v prsiach) je trewba lecitin, 1 lyzicu tyzdenne cisteho praskoveho.

smile37

Rng, ahoj.. vedel by si mi poradit, od coho ma mozu boliet rebra pri pravom prsniku???nemozem na nich ani spat :( najskor som si myslela, ze to bude prsnik,ale sono ukazalo,ze je vsetko OK..a rebra stale bolia.. a pred menstruaciou aj rebra pod prsnikom :( vedel by si mi poradit????dakujem :)

Ivka 1

Kazdy sme sucastou niecoho ale nie vzdy to mozeme ovplyvnit,ci zmenit.
Bohuzial to,o com pises zmenit nemozem ale snazim sa pomoct ludom aj bez toho,aby boli zaregistrovani a platia za produkty len taku cenu za aku mam produkty sama pre seba.

maly_pavuk

ivka, ano, dotycna ma zaregistrovala vraj aby som mala za nakupne ceny vsetko a viackrat mi zdoraznila, nech sa urcite zaregistrujem tak, aby ONA bola ta, ktorej meno bude na papieri.A vies preco???? Aby mala zo mna peniazky. Z tych vyrobkov co som si kupila islo na plat VSETKYM pracovnikom, lebo tie aloe zazracne spolocnosti maju obrovsky hierarchicky system zamestnancov. Preto su SVINSKY predrazene, aby mal kazdy z vas do kesenky. Keby ste tak veeeeelmi chceli ludom pomahat, ceny by boli NORMALNE, lebo toto je zdieranie ludi!!!!!!!!! Chuda chory clovek sa aj slamky chyta, aby vyzdravel a tam je vas biznis. Ak je clovek velmi chory da aj posledne, lenze za co????Tu je problem.... a ty si toho velkeho problemu sucastou...

Ivka 1

Fidorenka nie je len moje a neponukam ho. Aloe si mozes kupit dnes uz aj v drogerií ci potravinach. Je len na Tebe,
pre ktore sa rozhodnes.
Kazdy tu pise o tom,o com je presvedceny, z pomaha. Ja pisem o aloe,
vcelich produktoch, prirodnych produktoch z bylin,prirodnej kozmetike.ktora neskodi. Neponukam len informujem.
Produkty si kazdy moze na internete najst ak bude chciet.

Ivka 1

Aloe nie je zazrak,ktory sa kona do troch dni. Naozaj to chce svoj cas, preto je velmi dobre sa bezplatne zaregistrovat ako uzivatel produktov a
mat produkty s 30 % zlavou. Registracia Ta k nicomu nezavazuje iba produkty mas lacnejsie. Maly pavuk neviem,ci Ti bola ponuknuta taka moznost. Pevne verim,ze ano. Potom to uz nie je o biznise, lebo produkty si objednavas sama cez internet.
Je mi luto ak Ti tu moznost neponukli a
mozno niekto na Tebe zarobil. Ludia su
rozni a bohuzial existuju aj taki.