Otázky na RNG

RNG,chcem sa ta opytat,je potrebne si kupit nejake rybacie oleje a uzivat ich denne,ked denne beriem spirulinu a 1x za tyzden si kvapkam iodovu tinkturu ?Dakujem.

RNG

miso, zialbohu, ja nezijem v Europe, takze tam nepoznam tamojsie predavane produkty.
Kedze som radil mnohe, co tam neboli dostat, mal som vyse 4.5 rokov otvorene obchody na Slovensku, do ktorych som rozne dovazal, aby som krajanom umoznil dostat odporucane doplnky, ucinne a pomerne dostupne.
Nuz ale s tym som musel skoncit, zialbohu, pre mnozstvo pricin, takze vam zostava hladat si tie prostriedky hlavne na internete, lebo lekarne ich maju velmi obmedzeny vyber a prilis draho.

RNG

mariaj, ked mas tlak v hlave a zapchate niosne dierky mas iste streptokokovu, stafylokokovu a ine infekcie. aj v celnych a licnych dutinach(sinus)
Na to najlepsie pomoze kvapkat si viackrat denne do nosa roztok GSE a pripadne to striedat s koloidnou striebornou vodou.
Streptokok z tychto dutin sa neustale s hlienom prenasa do zaludka a pluc a odtial do celeho tela
Takze ho v prvom rade treba vybit v ustach,nosohltanovom systeme a vnutornom uchu.
Nezabudni na zinok, selen a probiotika, tie ti pomozu v boji.....
....
Co vsetko mozu streptokoky v tele poskodit je pridlhy list. Od zubov, mandli, zaludka, srdca, criev aj po pecen a hlavne mocove organy, od ladvin dole.
Streptokoky mozu v crevach a uz aj v pankrease napadnut vyrobu,absorbciu a vylucovanie enzymov, co ma potom dalekosiahle nasledky, lebo bez dobreho travenia a absorbcie materialov je telo znacne oslabene a zamorene.

miso

RNG, neviem ci mas prehlad o doplnkoch ktore sa predavaju u nas, no nevedel by si mi poradit nejaky ucinny Lubovnik, ktory tu pripadne v CZ mozem kupit? Moze to byt aj prach. Dakujem

mariaj

RNG,prosim Ta,objednala som si GSE,striebornu kloidnu vodu.Pouzivam na pitie aj vyplachy.mam streptokoka v nose aj v zenskych organoch.Mam hnusnu intoleranciu na potraviny,co sa prejavuje tak,ze po opakovanom poziti mnozstva pozivatin musim prestat,lebo moje telo to odmieta a mam priserne priznaky.prejavilo sa to aj na tdoplnkoch od Teba.Davam si to teda len obcas,co je nedostatocne.obcas si robim vyplachy.Badam,ze mi to zacalo trochu pomahat v nose.Jedna dierka sa mi uvolnila/trochu vyzdravela/,co sa prejavilo tak,ze uz ma ani nestipe oko z tej strany,ked si natieram tvar a druhe oko ma este stale stipe.Prosim,chcela by som vediet,ci sa streptokoky nachadzaju aj v inych organoch ako je mechur,nos hrdlo a zenske.Chcela by som zistit,ci mi tento bacil mohol tak poskodit organizmus,ze mam tuto intoleranciu,lebo som si tu v inej teme precitala,ze streptokoky poskodzuju systemy,co myslim je asi spravne fungovanie tela.Mam stale v hlave velmi neprijemny tlak,ci by sa tam tiez strptokok nachadzal.Vraj sa streptokok da liecit autovakcinou,mozno by bol tento sposob pre mna vhodnejsi,lebo liecit sa tak,ze si nieco dam tak raz za 8-14 dni je liecenie o nicom.DAKUJEM.

RNG

jedna, metylparaben(a ine parabeny) sa pouzivaju ako antimikrobialne prostriedky vo velkom mnozstve produktov, hlavne v kozmetikach.
Do tela sa absorbuju velmi dobre, rozlozia sa a vylucuju rapidne.
Dosial bezi debata, ci su skodlive, alebo nie, zatial nie su dokazy na skodlivost, preto sa stale pouzivaju. Osobne nepodporujem pouzivanie ziadnych chemikalii, hoci paraben sa nachadza aj v niektorych prirodnych plodinach, napr cucoriedkach a chemicky vyrobeny ma presne take iste vlastnosti, ako prirodny, aspon tak tvrdia odbornici na bezpecnost pridavkov.