Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Otázky na RNG

martinaT

mohla by som sa prosim vas opytat,ze ked 14rocne dieta uzivalo chrom /tablety kt.podporuju metabolizmus tukov a cukrov/
moze si poskodit nejake funkcie v tele,alebo organy?v ratane pecene...
a vyhnite sa mienke ze tym 14rocnym deckom som ja dobre?

getre

Je normálne, keď sa naobedujem a toľko čo to dojem, idem na záchod na veľkú?? A pritom chodím každé ráno. A není to ani prehánanie ani tvrdá stolica. v inej sekcii mi nikto neporadil ..

certulinka66

nelka dá sa ešte niečo objednať,ale veľa toho už nemajú..to čo sa tu často spomína už nieje..koloidnú striebornu vodu majú aj tú som si objednala..treba tam zavolať a predavačka ti povie čo ešte má..tel:0911/279694.

certulinka66

zdravím vás RNG..17 ročnej dcére som objednala z Lučenca lososový olej na cholesterol a v letáku je uvedené,že sa môže užívať až od 18rokov musím to dodržať?ak nie akú dávku jej mám dať?objednala som si aj Don Quai,jod a pupalkový olej stačí mi táto kombinácia na myomy?ešte vás poprosím ako to užiť..dakujem

Miskanr

Ahoj RNG chcela by som sa len opýtať či malé množstvo červených krviniek v krvy môže viesť aj k rakovine. Moja kamarátka mala zlé krvné testy pred operáciou a poslali ich ešte na vyšetrenie na onkomarkery. Môže byť úbytok červených krviniek predzvesť rakoviny?

martinaT

dobry den chcela by som sa opytat,je prirodzene aspon podla vas,ze ked vonku fuka strasne vietor ako dnes teda nie strasne ale stale po takom vetri sa vobec neviem nadychnut ,a stale prehltujem sliny,alebo aj dnes ked som bola u zubara,vcera,a minuly tyzden a ked mi davala vrtacku a ten vzduch z nej siel do mna len som tam prehltovala lebo som sa nevedela nadychnut ,neviem co je so mnou co to je?je to normalne?

nemam ziadzne zdravot.tazkosti akurat som dost chuda...z ppp