prosim ta rng,a aky mas nazor na vitaminy uzivane na lacny zaludok???aj to prispieva k detoxikacii???a je dolezity vitamin C pre detoxikaciu?
Otázky na RNG
RNG,ked je na Spiruline napisane,ze je 100%Spirulina a nie je tam uz nic viacej uvedene,je to vhodny doplnok?Az doma som si vsimol,ze je vyrobca Cina.Az mi prislo zle.Normalne sa to bojim uzivat.Je tam uvedene,ze je to prirodny produkt,ale predsa len som napochybach z toho statu,co ho vyraba.
gentre, ked z vrchu potlacis, zo spodu musi vist, co je uplne normalne.
U casti ludi je to velmi skoro po jedeni, u casti neskor.
certulinka, na myomy(hormonalne zavisle 'smetiska" je najlepsi yam a senovka grecka, ale aj pupalka, damiana black cohosh a Dong quai su ciastocne pomocne na vyrovnanie hormonalnych hladin(estrogen dole),
ale hlavnu ulohu pri odstraneni "smeti" z tele hraju silne enzymi a jod
RNG,kupila som si selen viazany na kvasnice.Obsahuje:mikrokristalicku celulozu,hydrogenfosforecnan vapenaty,siran vapenaty,kvasnice zivene selenom,kyselina stearova a oxid kremicity.Je to dobre zlozenie?
Dakujem.Je od Natures Bounty.
certulinka 66, vsetky potravinove doplnky z USA su oznacene, ze ich mozu brat az od 18 rokov.
To neznamena, ze ich skor nemozu brat, ale len pod dozorom dospelych, aby sa z detskej nevedomosti nedajboze nepredavkovali.
Lososi olej je len lososi olej, nic viac a dobry je aj pre babatka v spravnych davkach.
Na rybacie oleje odporucam 5-10 gramov denne pre dospeleho(tj lyzicu oleja) na rast, nervy, mozog a kosti.
Maximum neprekrocit cez 25 gramov, lebo moze prilis rozriedit krv(hranica oficialne 35 gramov na krvacavost)
Na znizenie cholesterolu je najucinnejsi Policosanol(10-40 mg) je to vytazok z listov cukrovrj trstiny.
Znizi LDL('zly") a zvysi HDL('dobry") cholesterol,,mtiez znizi triglyceridy.
Prosim znizte prijem cukrov, z nich sa v peceni vacsina cholesterolov v tele vyraba. Najhorsia je v tom fruktoza, alebo High fructose corn syrup=kukuricny syrup.Tomu sa treba vyhybat.Nase telo nie je stavane na velke mnozstva tohoto.
miskanr, zialbohu moze.
Dr jajboli,
usadeniny na cievach, vcitane koronarnych(plaque) sa skladaju z tukov(stvrdnutych)
tukovobielkovinnych latok(cholesteroly)
a mineralov, hlavne kalcia.
Dr Agatson dal dokopy metodu, ktora vyhodnocuje mnozstvo a hystotu mineralovej zlozky usadenin, co ma nejak komplikovane korelaciu (zavislost, vstah) ku ochoreniam srdca.
O znamena ziadna kalcifikacia.
Inac ako som zdoraznoval uz velmi vela krat,
cievy sa daju cistit od nanosov tuky a tukovobielkovinnych latok lecitinom,
a mineralove depozity chelaciou(tj roznymi organickymi kyselinami, hlavne ovocne a intenzivne chelatormi, hlavne EDTA a cilanto, ale ciastocne aj NAC a ine organicke)
nina, ja beriem Co-q-10 na rano pravidelne(vyroba energie) a
ukludnujuce,
ako GABA,
mineraly, 5-HTP,
melatonin
chmel...na vecer(podla potreby, tj v mojom pripade dost zriedkavo)
martina, asi na teba nieco lezie, skontroluj si uzliny pod bradou, ked su na[puchnute(zvacsene) zober nieco antimikrobialne, ako oreganovy olej a GSE skor, nez sa ti to v tele rozmnozi a sposobi chorobu.
sexo, ryby a rybacie oleje su vyborny doplnok potravy, co potrebuju vsetci ludia bez rozdielu.
Spirulina sice obsahuje EPA a DHA,, ale na dostatok tychto by si musel jest spirulinu vo velkych mnozstvach