Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Otázky na RNG

RNG

certulinka, na myomy(hormonalne zavisle 'smetiska" je najlepsi yam a senovka grecka, ale aj pupalka, damiana black cohosh a Dong quai su ciastocne pomocne na vyrovnanie hormonalnych hladin(estrogen dole),
ale hlavnu ulohu pri odstraneni "smeti" z tele hraju silne enzymi a jod

RNG

gentre, ked z vrchu potlacis, zo spodu musi vist, co je uplne normalne.
U casti ludi je to velmi skoro po jedeni, u casti neskor.

RNG

Martina T, skodlive davky chromu su az od mnoho miligramov, nie take, co su v potravinovych doplnkoch(mikrogramy). A skodliva forma je sestmocny chrom, to tiez nie je forma v potravinovych doplnkoch. Chorobu z predavkovania chromao maju len ludia z priemyslu povrchovych uprav(chromovanie) ktori nedodrziavaju hygienu a jedia so spinavymi rukami od pokovovacich roztokov.A aj tak je to velmi vzacne.

RNG

syselko, v Cine sa pestuje vacsina spiruliny.
Len mala cast moze byt zamorena.
Preto ja osobne kupujem od US vyrobcov, co tie cinske materialy dokladne kontroluju na mozne zamorenie.
V Cine zialbohu este nie je dost prisna kontrola kvality, ako v niektorych vyspelejsich narodoch.
Najkvalitnejsia spirulina z hladiska cistoty je pestovana na Hawaii,kde je velmi ciste more a naviac do nadrzi na pestovanie spiruliny pumpuju vodu z 2000 metrovej hlbky, kde je zamorenie este mensie, nez na povrchu.
Zialbohu tento produkt je drahsi, nez Cinske a pre to vacsina vyrobcov pouziva Cinske materialy.

RNG

jelena, rutin, hesperidin a ine su flavonoidy, sucasti mnohych zelenin a ovoci.Citrusove su na ne bohate.
Dovod preco sa pouzivaju aj ako doplnky je ze niekto ich ma vacsiu potrebu, nez ich dostane v normalnej potrave.
Co potrebujes, musis brat inac mas problemy.

RNG

exemy maju hromadu dovodov vnutornych aj vonkajsich. Z vnutornych je to prekyslenie tela,
zamorenie tela,
potravinove alergie(zamorenie tela nestravitelnymi casticami)
rozne mikrobialne infekcie(zamorenie tela toxinmi produkovanymi roznymi mikrobami)
Vonkajsie dovody obvykle nesposobia exemy, len im nedovolia sa zahojit. Patria medzi ne rozne bakterie
kvasne a m,ykoticke infekcie
pripadne aj mikroparazity.
.......
Kazdy z uvedenych dovodov treba adresovat osobitne. Na stastie existuju rozne silne velmi sirokospektralne antimikrobialne latky,
silne enzymi na cistenie,
korenove zeleniny a ine na zasaditost.
...
Zopar latok, co som castejsie spomenul specificky na exemy (pomocne latky) su Sarsaparilla(caj/vyluh z korenov), witch hazel
probiotika
kokosovy olej a aloe vera(znutra/zvonka)
rozne zelene=mlade travy a riasy
Lyzica kokosoveho oleja s 3 kvapkami GSE a trochu praskovym cukrom je vyborna na noc na hojenie.
Podobne aj aloe vera gel

jelena

prosim, ako dlho treba uzivat Rutin na posilnenie steny ciev? mam rozsirene zilky a uz do konca zivota budem musiet ho uzivat?

RNG

syselko, v Cine sa pestuje vacsina spiruliny.
Len mala cast moze byt zamorena.
Preto ja osobne kupujem od US vyrobcov, co tie cinske materialy dokladne kontroluju na mozne zamorenie.
V Cine zialbohu este nie je dost prisna kontrola kvality, ako v niektorych vyspelejsich narodoch.
Najkvalitnejsia spirulina z hladiska cistoty je pestovana na Hawaii,kde je velmi ciste more a naviac do nadrzi na pestovanie spiruliny pumpuju vodu z 2000 metrovej hlbky, kde je zamorenie este mensie, nez na povrchu.
Zialbohu tento produkt je drahsi, nez Cinske a pre to vacsina vyrobcov pouziva Cinske materialy.

nelka

RNG prosím čo by si mi poradil na ekzém okolo očí?Strieborná voda mi veľmi nepomáha,neviem či by to nechcelo nejakú jarnú očistu.Pora´d prosím.

RNG

Martina T, skodlive davky chromu su az od mnoho miligramov, nie take, co su v potravinovych doplnkoch(mikrogramy). A skodliva forma je sestmocny chrom, to tiez nie je forma v potravinovych doplnkoch. Chorobu z predavkovania chromao maju len ludia z priemyslu povrchovych uprav(chromovanie) ktori nedodrziavaju hygienu a jedia so spinavymi rukami od pokovovacich roztokov.A aj tak je to velmi vzacne.