prosim ta rng,a aky mas nazor na vitaminy uzivane na lacny zaludok???aj to prispieva k detoxikacii???a je dolezity vitamin C pre detoxikaciu?
Otázky na RNG
Oprava-nosnych
RNG,prosim,pri zamoreni nosnzch dutin streptokokom by pomohol aj solux?DAKUJEM
resetka, rozdiel je medzi 22:12 a 22.12. Ja som liezol az do decembra a tam som nic nenasiel.
Natyres Bounty patri do megavyrobcu NBTY, podobne ako Puritan's Pride, Doctor's Trust a aj firma Good N Natural, ktorej vyrobky som povodne na Slovensko dovazal, vcitane tychto selenovych kvasnic.
Su vyborny zdroj selenu, jedine ludia alergicky na kvasnice (menej nez 5%) potrebuje iny zdroj selenu(napr Selenomethione)
Naviac ako kvasnice su zdroj vitaminov B
RNG,ale hej.Pisala som o 22:12hod.
resetka, v 22.12 nemas ziadnu otazku.
Prosim, zopakuj.
RNG,pisala som tio 22.12 zlozenie selenu ci je dobre,prosim odpovedz mi.Dakujem.
nina, ja beriem Co-q-10 na rano pravidelne(vyroba energie) a
ukludnujuce,
ako GABA,
mineraly, 5-HTP,
melatonin
chmel...na vecer(podla potreby, tj v mojom pripade dost zriedkavo)
Dr jajboli,
usadeniny na cievach, vcitane koronarnych(plaque) sa skladaju z tukov(stvrdnutych)
tukovobielkovinnych latok(cholesteroly)
a mineralov, hlavne kalcia.
Dr Agatson dal dokopy metodu, ktora vyhodnocuje mnozstvo a hystotu mineralovej zlozky usadenin, co ma nejak komplikovane korelaciu (zavislost, vstah) ku ochoreniam srdca.
O znamena ziadna kalcifikacia.
Inac ako som zdoraznoval uz velmi vela krat,
cievy sa daju cistit od nanosov tuky a tukovobielkovinnych latok lecitinom,
a mineralove depozity chelaciou(tj roznymi organickymi kyselinami, hlavne ovocne a intenzivne chelatormi, hlavne EDTA a cilanto, ale ciastocne aj NAC a ine organicke)
miskanr, zialbohu moze.
certulinka 66, vsetky potravinove doplnky z USA su oznacene, ze ich mozu brat az od 18 rokov.
To neznamena, ze ich skor nemozu brat, ale len pod dozorom dospelych, aby sa z detskej nevedomosti nedajboze nepredavkovali.
Lososi olej je len lososi olej, nic viac a dobry je aj pre babatka v spravnych davkach.
Na rybacie oleje odporucam 5-10 gramov denne pre dospeleho(tj lyzicu oleja) na rast, nervy, mozog a kosti.
Maximum neprekrocit cez 25 gramov, lebo moze prilis rozriedit krv(hranica oficialne 35 gramov na krvacavost)
Na znizenie cholesterolu je najucinnejsi Policosanol(10-40 mg) je to vytazok z listov cukrovrj trstiny.
Znizi LDL('zly") a zvysi HDL('dobry") cholesterol,,mtiez znizi triglyceridy.
Prosim znizte prijem cukrov, z nich sa v peceni vacsina cholesterolov v tele vyraba. Najhorsia je v tom fruktoza, alebo High fructose corn syrup=kukuricny syrup.Tomu sa treba vyhybat.Nase telo nie je stavane na velke mnozstva tohoto.