prosim ta rng,a aky mas nazor na vitaminy uzivane na lacny zaludok???aj to prispieva k detoxikacii???a je dolezity vitamin C pre detoxikaciu?
Otázky na RNG
Ahoj, chcela by som sa poradiť: Pred 2 rokmi som mala zväčšené uzliny, mala som vo vlasoch zo 20 hrčiek, horúčku a silné bolesti hlavy, doktorka ma liečila Fastumgelom, čo bolo úžasné, a po 2 týždňoch mi nasadila antibiotiká, jedna mi zostala stále a sem-tam sa mi nejaká objaví. Pred 3 rokmi mi po výsype zo slnka nejakou nešťastnou náhodu odpadlo znamienko a ostala mi len malá pigmentová škrvna po ňom. Krvné testy mám stále v poriadku, len pred týždňom som mala na hranici bilirubín, a 3 roky som mala zvýšený odpad bielkovín v moči, čo sa mi teraz nejako upravilo a bielkoviny mám v poriadku. Doktorka mi povedala, že to nič neznamená, ale niak jej už neverím. Poraď mi prosím, čo tie zvýšené hodnoty môžu znamenať. A ešte sa chcem spýtať, či sa to odpadnuté znamienko môže zvrhnúť aj po 3 rokoch?? Pokiaľ som mala všetky výsledky relatívne v poriadku. A či sa onkomarkery zisťujú v bežných výsledkoch alebo až pri podozrení? Ďakujem
RNG citam, ze na kozu radis tekuty E vit. myslis ze je vhodny ten z toboliek na vnutorne uzivanie vytlacit na plet? ma take molekuly, ze vie penetrovat do koze?
diky
RNG ďakujem,budem skúšať čo sa dá,bude to asi dlhodobá liečba.
bubina, kokosovy olej, avokadovy olej, jojoba, tekuty vitamin E a aloe vera su na kozu vynikajuce.
lizanka, medovka(melissa oficinalis ) neuspava.
Na stress odporucam zobrat zmes Stress B plus C pripadne SJW alebo SAM-e, ktore celkove ukludnuju, ale neuspavaju.
Vitamin C sa pouziva studentami pred skuskami v USA uz desiatky rokov, lebo z daviek 500 mg az 1 gram mali studenti lepsie vysledky, ako bez nich.
nelka , toto bolo pre teba, zopakujem:
exemy maju hromadu dovodov vnutornych aj vonkajsich. Z vnutornych je to prekyslenie tela,
zamorenie tela,
potravinove alergie(zamorenie tela nestravitelnymi casticami)
rozne mikrobialne infekcie(zamorenie tela toxinmi produkovanymi roznymi mikrobami)
Vonkajsie dovody obvykle nesposobia exemy, len im nedovolia sa zahojit. Patria medzi ne rozne bakterie
kvasne a m,ykoticke infekcie
pripadne aj mikroparazity.
.......
Kazdy z uvedenych dovodov treba adresovat osobitne. Na stastie existuju rozne silne velmi sirokospektralne antimikrobialne latky,
silne enzymi na cistenie,
korenove zeleniny a ine na zasaditost.
...
Zopar latok, co som castejsie spomenul specificky na exemy (pomocne latky) su Sarsaparilla(caj/vyluh z korenov), witch hazel
probiotika
kokosovy olej a aloe vera(znutra/zvonka)
rozne zelene=mlade travy a riasy
Lyzica kokosoveho oleja s 3 kvapkami GSE a trochu praskovym cukrom je vyborna na noc na hojenie.
Podobne aj aloe vera gel
maria, akekolvek zahrievanie pomaha hojeniu, lebo zvysi cirkulaciu. Solux naviac produkuje aj male mnozstvo ozonu(pokial viem), ktory sterilizuje.
dobry vecer RNG, mam taky problemik: v lete si idem robit certifikat FCE z anglickeho jazyka, skusky stoja majland, preto ich chcem spravit na 1.krat. mam ale problem kt. som postrehla uz na jazykovej olympiade-kratku dobu pred predstupenim pred komisiu na konverzaciu ma chyti taka hrozna panika, stres, nervozita ci ako to nazvat, ze dostavam ciastocne "okno" a zabudam aj trivialne veci, nezabera ani kratke cakanie, ani hlboke dychanie etc. chcem vas poprosit o radu, ci existuje nieco prirodne, co ma trochu utlmi, ale zasa neoblbne natolko aby som tam bola ako sfetovana. rozmyslala som nad medovkovym cajom, ale mama trva na tom nech to nerobim, lebo sa mi tam bude chciet spat a bude mi vsetko jedno. neviete mi poradit? je to len jednorazova zalezitost a pre mna dost dolezita, pri anglickej komunikacii takyto problem nemam ani s "native speakers", len pred komisiou, dakujem
prosim ta o radu.chcela by som vediet ci je nejake prirodne telove mlieko alebo krem.uz som vyskusala vselijake z drogerky,neskodia mi,ale myslim ze je v tom asi vela chemie tak by som chcela skusit nieco "bio".dakujem za odpoved
RNG aj moju otázku si preskočil,ohladom ekzému okolo očí,neviem čo je príčinou.Kozmetika to určite nie je.