Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Otázky na RNG

miso

Zdravim RNG, nemas prosimta skusenosti s tymto holandskym etnobotanickym obchodom
www.maya-ethnobotanicals.com ? Chcel by som z tadial nieco objednat, tak sa najskor chcem vopred informovat. Dakujem

julo1

Ahojte všetci. RNG prosím ťa, vedel by mi si mi poradiť (alebo aj ďalší), ako pomôcť manželke. Každé ráno sa budí so silným stŕpnutím prstov na rukách (nemôže ich zavrieť) a bolesťami kĺbov na prstoch rúk, prejde to až po rozcvičení. Zistila, že takéto reakcie máva po dlhšom sedení alebo ležaní.Medicínske vyšetrenia zamerané na tento problém boli doposiaľ všetky negatívne, nič jej nezistili, všetko má v poriadku.

RNG

atb zialbohu znicia len niektore bakterie a na ine infekcie nie su ucinne.
Ja odporucam na podobne problemy spay koloidnej striebornej vody alebo/a spray GSE do nosa a hrdla niekolkokrat denne.
Tiez odporucam brat zaroven GSE roztok, Oreganovy olej pripadne aj Samento a NAC.
(Samozrejme kazdemu standartne odporucam zinok, selen a probiotika, to zvysuje celkove imunitu a su to potrebne latky, ktorych v dnesnej strave nedostavame, zialbohu, dost)

zdenka

dlhodobo mam problem zo zahlienenym nosom, nedavno som sa doliecila ATB so zapalu prinosovych dutin , chvilu bolo dobre auz som znova an tom rovnako. uz asi 2-3 roky mi nadcha netiekla von, vzdy len po antibiotikach. priom mam dlhodobo pocit plneho nosa hlavne v noci a rano, otrasnu chut v ustach , stipanie v hrdle a palenie, a proste citim ako mi hleiny neustale zatekaju. je to otrasna chut, uz neviem ako si pomoct, dr. ma vzdy prelieci antibiotikami ale to prejde len na nejaky cas a potom som znova na tom rovnako.
a dost ma preto aj trapi zapach z ust s tych hleinov..umyjem si zuby a 10 minut mam pocit sviezosti a koniec..

RNG

kikushq, niektore vitaminy podporuju chut a traviaci proces. Skus pivovarske kvasnice, ktore predavaju pod menom Pangamate

RNG

alenda, nemam ani sajnu, ktora mikrobialna infekcia(alebo ktore infekcie) ti to sposobili.
Na stastie je plno velmi sirokospektralnych prostriedkov, ovela sirsie spektralnych nez koercne synteticke antibiotika, takze aj pri neznalosti, o aky mikrob sa jedna sa daju vyhubit.
Menujem tie, co poznam a pouzivam:
GSE, oreganovy olej, extrakt z olivovych listov, graviola, Samento/vilcacora(uncaria tometosa), collostrum, a rozne pomocne ako betaglukany, kokosovy olej, zinok, selen,vitamin C a E, probiotika, aloe vera a hromada inych, silnejsich, podla potreby.

RNG

muc, vsetky druhy vitaminov E su male molekuly a su tukorozpustne(tocopheroly a tocotrienoly, oboje alfa, beta a gama)takze prenikaju cez kozu do tukoveho vaziva. Existuje aj esterizovana forma, ktora je vodorozpustna a ta sa tiez niekedy pridava do roznych kremov, aby prenikla cez kozu tam, kde sa tukorozpustne nedostanu.
V zelatinovych tobolkach je typicky 30% vitamin E zmiesany s inymi jedlymi olejami.
Ak nedostanes tekuty vitamin E, z toboliek je tiez vyborny.

RNG

nelka, zialbohu na exemy je to pravda, ze je to casto len vec nahody, ze dojdes na nieco, co ti pomoze.
Ale pravdepodobnost "nahody" sa samozrejme podstatne zvysi, ked skusas rozne mozne vecim proti exemom.

danka.

RNG a ten Stres B plus C to sú tabletky, alebo čaj? A kupim to normakne v lekarni? Alebo sa to musí nejako objednavať? Dik

kikushq

ahoj...rng,vieš mi poradit co a ako mam jest aby som pribrala..mam 12 rokov 147cm
32kg..a trapi ma ze som chuda..