Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Otázky na RNG

RNG

sanna, nepoznam ziadne skodlive ucinky roztoku GSE z literatury, len neodovodnene zastrasovanie(bezne na vacsinu doplnkov).
Ja osobne neberiem ziadny doplnok pravidelne(s vynimkou zinku a selenu a vitaminov C a E), beriem ich len podla potreby tela.
Orevencne beriem viacero antimikrobialnych, ked sa mam stretnut s vacsim mnozstvom ludi na nejakej spolocenskej udalosti alebo ked cestujem lietadlom, kde v malom uzavretom priestore sedi hromada ludi a ventilacia recirkuluje velku vacsinu vzduchu-tj spolu s bakteriami a virusami.
Vzdusne filtre nie vzdy pracuju (ziadny nie je 100% ucinny) a preto ked nepouzijem tieto prostriedky, vzdy vypochodujem z lietadla nakazeny, hlavne v zime.

sanna

RNG a este mi prosim prezrad, ci to GSE ktore uzivam denne ako prevenciu, ci s tym mozem pokracovat v Tehotenstve a v akych davkach. Aky to moze mat dopad na zdravie dietata?Nie je to kontraindikovane?

RNG

sanna, zrejme sa jedna o glukonat horecnaty, je to dobra forma.
Dobre su aj citraty, maleaty(jablcnany) ,askorbaty(vitamin C), glycinaty, proteinove chelaty a laktaty.
Zle su oxidy, karbonaty a sirany.

RNG

engel, prace dr Mathiasa Rath-a poznam uz dlhe roky, aj tuto obzalobu.
Po smrti Linusa Paulinga sa jeho institutu zmocnili ludia, ktorych ulohou bolo pochovat Paulingove prace. Dr Rath bol jeho dlhodoby spolupracovnik a udrzuje aj s roznymi inymi jeho pamiatku a propaguje vyskumy, na ktorych spolupracovali.
Zialbohu obzaloba nepracovala, lebo klika proti je prilis silna.
Ale novy smer ortomolekularnej mediciny a prirodnych latok sa uz neda znicit, uz su za nim na celom svete desiatky tisicov lekarov otvorene a stovky tisicov sukromne(tj na sebe to vyuzivaju, ale pacientom niewlenze nepredpisuju, ale z obav pred systemom dokonca ich od toho odhovaraju.
Nuz to je dnes lekarsky paradox.

RNG

miso ten obchod nepoznam, ale pravdepodobne ma dost kvalitny tovar, lebo v Europe su dostatocne prisne pravidla kontroly bylin.
Ja osobne objednavam tropicke rastliny z www.rain-tree.com
co je USA spolocnost s mnozstvom odbornikov na identifikaciu a spracovanie tropickych bylin a rastlinnych produktov.
V USA su tiez velmi prisne pravidla na doplnky co sa tyka ich bezpecnosti. Musia vyhovovat tym istym kriteriam na bezpecnu konzumpciu(samozrejme v odporucenych mnozstvach, nie hociakych), ako potraviny

RNG

julo 1, je to dosledok slabej cirkulacie lymfy.
Zriedenim lymfy(hlavne viac vody ale pomahaju aj niektore enzymi) sa zlepsi tok lymfy a tym cistenie tela. Lymfa inac prudi len pohanana pohybom svalstva.
Nema pumpu, ako ma krv.
Lymfa sluzi ako nase odpadove vedenie a je jej v tele 3 krat tolko, ako krvi.
Zialbohu lekari na nu viacmenej nedbaju, kedze nemaju ziadne nastroje na upravu jej toku

engel

Dobry den,RNG!Nezistne pomahate ludom na ukor vlastneho casu,co Vas robi clovekom vynimocnych kvalit.Chcem Vam odporucit precitat nasledovny clanok,velmi zaujimave. sirver.neutral.cz