prosim ta rng,a aky mas nazor na vitaminy uzivane na lacny zaludok???aj to prispieva k detoxikacii???a je dolezity vitamin C pre detoxikaciu?
Otázky na RNG
leela, hlavne silne proteolyticke(bielkovinne ) enzymi pomahaju likvidovat (vycistit z tela) rozne "smeti", vcitane cyst.
Komercna jodova tinktura na dezinfekciu(2% jod, 2.5% KJ v 40% alkoholickom roztoku) je to, co tu na fore odporucam na pouzitie na kozu, kde sa cez kozu vstreba postupne do tela.
Davka asi 10 kvapiek raz do tyzdna staci(pod pazuchu alebo na spodok brucha)
a2, osobne som nepouzival nikdy cajovnikovy olej(malauleca) vnutorne a ani neviem, ci je to vobec odporucene nejakym solidnym vyskumom.
Pokial viem sa pouziva len ako vonkajsia dezinfekcie, zriedkavo vyplach do ust.
Nahrada citricidalu je dost problematicka.
re:a2, sorry, že som sa zamiešala do tvojej diskusie s RNG, ale nejak mi to proste "nedalo". Áno, sú známe interakcie Citrovitalu s inými liečivami, ale v tom zmysle,že Citrovital urýchľuje ich vstrebávanie, čiže by to bol vlastne účinok pozitívny(napr.takto funguje kofein, že urýchľuje vstrebávanie účinných látok proti bolesti, čo bežne využíva farmaceutický priemysel v tabletkách proti bolesti hlavy). Preto ak chceš brať napríklad ATB a súčasne Citrovital, je to možné, len treba minimálne dvojhodinový interval odstupu medzi užitím ATB, či iného chem.liečiva a Citrovitalu.
Roky beriem v zimnom období pi virózach Citrovital a kombinujem ho so Solmukolom, Cetebe, zinkom, Nasivinom, Neoanginom, či v prípade potreby aj s ATB, takže to mám aj sama na sebe odskúšané.
Dobry den, chcela by som sa spýtať ako je to s cystami v prsníkoch a jódom? Stačí aplikácia tej jódovej tinktúry, alebo potrebujem súčasne brať aj enzýmy? Ak áno, aké by ste odporúčali a aká je zhruba ich cena? A tá jódová tinktúra- to je tá na dezinfekciu, alebo nejaká špeciálna? A asi po akom čase by mali cysty zmiznúť? Dopredu Vám veľmi pekne ďakujem za odpovede.
neviem, ona hovorila aj vseobecne o grepfruite. a ze ho nemaju aj koli tomu, ze mal kratku dobu expiracie max 3 mesiace.
a2, ja o nicom takom neviem
Urcity cas bezala fama, ze extrakt z grapefruitovych semien obsahuje vela naranginu, ktory blokuje vyrobu niektorych pecenovych enzymov(preto sa treba vystrihat pitia grapefruitovej stavy z mnohymi liekmi)
ale rozbor dokazuje, ze v citricidale je len 0.5% naranginu a v tych par kvapkach, co sa pouzivaju do roztoku GSE sa neprejavi ucinok na hladiny liekov.
Co obsahuje citrovital ale neviem, lebo jeho rozbor vyrobca neudava a moze v nom byt ovela viac naranginu. Neviem.
V lekarnach su obvykle "informovani" spravami rozsirovanymi farmaceutickym priemyslom, ktory ma zaujem potlacit doplnky a pouzivat len drahe patentovane synteticke chemikalie("lieky")
antioxidant
RNG chcem sa opytat na uzivanie citrovitalu, nakolko mi bolo v lekarni oznamene, ze velmi interaguje s inymi liekmi a vlastne rusi ich ucinok nakolko je to dost silny oxidant. odporucila mi radsej cajovnikovy olej. aky je na to tvoj nazor??
Inac uvediem tu clanok, ktory zhrna tie rozne dohady a neopravnene utoky na citricidal
holistic-personal-development.com
Je mozne, ze niektori vyrobcovia extraktov z grapefruitovych semien nedodrzuju zasady ako vyrobcovia patentovaneho citricidalu a z neho vyrobku GSE a potom sa to podozrenie neopravnene prenesie na citricidal. Takych pripadov bolo viacero v doplnkoch, ked jeden nezodpovedny vyrobca sposobil paniku a celkom dobry doplnok sa ociernil(zamerne) pred verejnostou.
Take pripady boli napr s L- tryptophanom a kava kavou
Tieto boli pre zamoreny vyrobok jedneho z vyrobcov neodvovodnene obvinene zo zlych ucinkov a na dlhsi cas stiahnute z trhu.